Οθόνη 3D LCD, με οπίσθιο φωτισμό LED

  Οθόνη 3D LCD, με οπίσθιο φωτισμό LED

  Ζήστε την εμπειρία των παιχνιδιών 3D στη μεγάλη σας οθόνη

  Τα παιχνίδια 3D στη LED Philips 273G θα σας καθηλώσουν. Με τη μεγάλη οθόνη, τα γυαλιά ενεργού κλείστρου 3D και τις πολλές εισόδους HDMI, το παιχνίδι γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό! Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Οθόνη 3D LCD, με οπίσθιο φωτισμό LED

G Line, 68, 6 εκ. (27"), Γυαλιά κλείστρου 3D 273G3DHSB/00 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Ζήστε την εμπειρία των παιχνιδιών 3D στη μεγάλη σας οθόνη

 • 3D Max 120Hz

  3D Max 120Hz

  Απολαύστε τη μαγεία των ταινιών, των φωτογραφιών και των παιχνιδιών 3D με την οθόνη 3D Max 120Hz της Philips. Νιώστε ελεύθεροι με τα ασύρματα γυαλιά ενεργού κλείστρου που προσφέρουν ρεαλιστικό βάθος απεικόνισης σε ανάλυση Full HD. Με το ενσωματωμένο λογισμικό για PC μπορείτε όχι μόνο να παίζετε παιχνίδια 3D, αλλά και να μετατρέπετε περιεχόμενο 2D σε 3D. Με την τελευταία γενιά οθονών ταχείας εναλλαγής για ρεαλιστικό βάθος απεικόνισης σε ανάλυση 1920x1080, τα πιο πρόσφατα παιχνίδια 3D για υπολογιστή και Blu-Ray έχουν καταπληκτική εμφάνιση, με ομαλή και πεντακάθαρη εικόνα, ενώ οι ταινίες και τα βίντεο 3D σάς καθηλώνουν στη δράση.

 • SmartContrast 20000000:1 για απίστευτα πλούσια απόδοση μαύρου

  SmartContrast 20000000:1 για απίστευτα πλούσια απόδοση μαύρου

  Θέλετε την επίπεδη οθόνη LCD με την υψηλότερη αντίθεση και τις πιο ζωηρές εικόνες. Η εξελιγμένη επεξεργασία βίντεο της Philips σε συνδυασμό με τη μοναδική τεχνολογία αχνού φωτισμού και ενίσχυσης του οπισθοφωτισμού έχουν ως αποτέλεσμα ζωηρές εικόνες. Το SmartContrast αυξάνει την αντίθεση αποδίδοντας εξαιρετικό επίπεδο μαύρου και ακριβή απόδοση των σκιών και των χρωμάτων. Παρέχει φωτεινές ζωντανές εικόνες με υψηλή αντίθεση και έντονα χρώματα.

 • SmartImage: Βελτιωμένη οθόνη φιλική προς το χρήστη

  SmartImage: Βελτιωμένη οθόνη φιλική προς το χρήστη

  Το SmartImage είναι μια αποκλειστική τεχνολογία αιχμής της Philips που αναλύει τα περιεχόμενα που εμφανίζονται στην οθόνη σας και σας προσφέρει βελτιωμένη απόδοση προβολής. Το φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον σας επιτρέπει να επιλέγετε διάφορους τρόπους λειτουργίας, όπως Office, Image, Entertainment, Economy κ.λπ., ανάλογα με την εφαρμογή που χρησιμοποιείται. Βάσει της επιλογής, το SmartImage βελτιώνει δυναμικά την αντίθεση, τον κορεσμό και την ευκρίνεια εικόνων και βίντεο για κορυφαία απόδοση προβολής. Η επιλογή της λειτουργίας Economy σας προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Όλα σε πραγματικό χρόνο, με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού!

 • Ανανέωση SmartResponse 2ms για παιχνίδια 2D

  Ανανέωση SmartResponse 2ms για παιχνίδια 2D

  Η SmartResponse είναι μια αποκλειστική τεχνολογία της Philips που προσαρμόζει αυτόματα τους χρόνους απόκρισης στις απαιτήσεις της εφαρμογής που χρησιμοποιείτε εκείνη τη στιγμή. Για παράδειγμα, τα παιχνίδια και οι ταινίες απαιτούν πιο γρήγορους χρόνους απόκρισης, προκειμένου να απολαμβάνετε εικόνες χωρίς παραμόρφωση, καθυστερήσεις και διπλά είδωλα.

 • Αυτόματη προβολή 3D, με τις πιο πρόσφατες παιχνιδοκονσόλες και συσκευές Blu-ray με HDMI

  Με παιχνίδια και ταινίες Blu-ray στη συμβατή σύνδεση HDMI 1.4a, η οθόνη 3D της Philips μεταβαίνει αυτόματα σε λειτουργία προβολής 3D και σας προσφέρει αμέσως εκπληκτικές εικόνες. Δεν χρειάζεται πλέον να σπαταλάτε χρόνο για τις διάφορες ρυθμίσεις!

 • Ασύρματα γυαλιά ενεργού κλείστρου 3D, για εύκολες προβολές

  Νιώστε ελεύθεροι με τα ασύρματα, επαναφορτιζόμενα γυαλιά ενεργού κλείστρου. Παίξτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια και δείτε βίντεο χωρίς την περιοριστική γωνία προβολής!

 • Μετατρέψτε τα περιεχόμενα 2D σε 3D, με το ειδικό λογισμικό για τον υπολογιστή

  Δείτε με άλλο μάτι την αγαπημένη σας συλλογή από παιχνίδια, ταινίες και βίντεο 2D, με το παρεχόμενο λογισμικό υπολογιστή. Με ένα κλικ του ποντικιού θα τα δείτε να αποκτούν εξαιρετικό βάθος 3D.

 • Τεχνολογία LED για υπέροχες εικόνες

  Οι λευκές LED είναι συσκευές στερεάς κατάστασης που ανάβουν ταχύτερα με πλήρη, σταθερή φωτεινότητα, εξοικονομώντας χρόνο εκκίνησης. Οι οθόνες LED δεν περιέχουν υδράργυρο, γεγονός που επιτρέπει την οικολογική τους ανακύκλωση και απόρριψη. Επιπλέον επιτρέπουν καλύτερο έλεγχο της ρύθμισης έντασης του οπίσθιου φωτισμού LCD, με αποτέλεσμα εκπληκτικά υψηλό λόγο αντίθεσης. Επιπλέον προσφέρουν αναπαραγωγή χρωμάτων αξεπέραστης ποιότητας, χάρη στη σταθερή φωτεινότητα ολόκληρης της οθόνης.

 • Εύκολη ρύθμιση με το λογισμικό Philips SmartControl

  Λογισμικό υπολογιστή για λεπτομερή προσαρμογή της απόδοσης και των ρυθμίσεων προβολής. Η Philips προσφέρει στους χρήστες δύο επιλογές για την προσαρμογή των ρυθμίσεων προβολής. Είτε μέσω πλοήγησης στο πολυεπίπεδο μενού προβολής στην οθόνη (OSD) με τη βοήθεια κουμπιών στην ίδια την οθόνη είτε μέσω χρήσης του λογισμικού Philips SmartControl για εύκολη προσαρμογή των διαφόρων ρυθμίσεων προβολής με οικείο προς το χρήστη τρόπο.

 • Οικολογική οθόνη χωρίς υδράργυρο

  Οι οθόνες Philips με οπίσθιο φωτισμό LED δεν περιέχουν υδράργυρο, ο οποίος συγκαταλέγεται στις πιο τοξικές φυσικές ουσίες και είναι βλαβερός τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα ζώα. Έτσι έχουν μειωμένο περιβαλλοντικό αντίκτυπο καθόλη τη διάρκεια της ζωής τους, από την κατασκευή μέχρι την απόρριψη.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Για να αποφύγετε οποιαδήποτε ενόχληση, όπως ζαλάδα, πονοκέφαλο ή απώλεια προσανατολισμού, συνιστούμε να μην παρακολουθείτε 3D για πολλή ώρα.
 • Οι γονείς πρέπει να παρακολουθούν τα παιδιά τους κατά την προβολή 3D και να βεβαιώνονται ότι δεν παρουσιάζουν καμία από τις παραπάνω ενοχλήσεις. Η παρακολούθηση 3D δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 6 ετών.
 • Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο με τις οδηγίες χρήσης για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη λειτουργία 3D και την υγεία σας.
 • Λάβετε υπόψη ότι το λογισμικό του υπολογιστή (TriDef 3D) για παιχνίδια 3D απαιτεί κάρτα γραφικών AMD/ATI.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: