Οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό LED

  Οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό LED

  Η πρώτη οθόνη ErgoSensor στον κόσμο

  Η πρωτοποριακή οθόνη Philips ErgoSensor είναι η πρώτη έξυπνη οθόνη στον κόσμο, η οποία μπορεί να σας συμβουλεύσει πώς θα καθίσετε με σωστό τρόπο μπροστά στον υπολογιστή σας Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Brilliance Οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό LED

P Line, 24" (61 εκ.), Οθόνη Full HD 241P4LRYEB/00 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Η πρώτη οθόνη ErgoSensor στον κόσμο

για ένα υγιεινό και παραγωγικό περιβάλλον εργασίας

 • Προεπιλογές SmartImage για εύχρηστες, βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις εικόνας

  Προεπιλογές SmartImage για εύχρηστες, βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις εικόνας

  Το SmartImage είναι μια αποκλειστική τεχνολογία αιχμής της Philips που αναλύει τα περιεχόμενα που εμφανίζονται στην οθόνη σας και σας προσφέρει βελτιωμένη απόδοση προβολής. Το φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον σάς επιτρέπει να επιλέγετε διάφορους τρόπους λειτουργίας, όπως Γραφείο, Φωτογραφία, Ταινία, Παιχνίδι, Οικονομία κ.λπ., ανάλογα με την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε. Ανάλογα με την επιλογή σας, το SmartImage βελτιώνει δυναμικά την αντίθεση, τον κορεσμό και την ευκρίνεια εικόνων και βίντεο, για κορυφαία απόδοση προβολής. Η επιλογή της λειτουργίας Economy σάς προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Όλα σε πραγματικό χρόνο, με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού!

 • Η βάση Smart Ergo παρέχει τη δυνατότητα εργονομικών ρυθμίσεων φιλικών προς το χρήστη

  Η βάση Smart Ergo παρέχει τη δυνατότητα εργονομικών ρυθμίσεων φιλικών προς το χρήστη

  Η βάση Smart Ergo καθιστά άνετη τη χρήση της οθόνης και παρέχει ένα σύστημα διαχείρισης καλωδίων. Η φιλική προς το χρήστη δυνατότητα προσαρμογής του ύψους, της κλίσης και της γωνίας περιστροφής της βάσης σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε την οθόνη ώστε να προσφέρει μέγιστη άνεση, συμβάλλοντας στον περιορισμό της φυσικής καταπόνησης και κούρασης. Το σύστημα διαχείρισης καλωδίων βοηθά στην τακτοποίηση των καλωδίων, για έναν τακτοποιημένο εργασιακό χώρο.

 • Μικρή απόσταση μεταξύ πλαισίου και γραφείου, για μέγιστη άνεση

  Μικρή απόσταση μεταξύ πλαισίου και γραφείου, για μέγιστη άνεση

  Χάρη στην προηγμένη βάση Smart Ergo, μπορείτε να χαμηλώνετε την οθόνη Philips σχεδόν στο επίπεδο του γραφείου, εξασφαλίζοντας μια άνετη οπτική γωνία. Η χαμηλή απόσταση μεταξύ πλαισίου και γραφείου είναι ιδανική, αν χρησιμοποιείτε διπλοεστιακά, τριεστιακά ή πολυεστιακά γυαλιά όταν εργάζεστε στον υπολογιστή. Επιπλέον, επιτρέπει στους χρήστες με διαφορετικό ύψος να χρησιμοποιούν την οθόνη στη γωνία και στις ρυθμίσεις ύψους που προτιμούν, συμβάλλοντας στον περιορισμό της κούρασης και της καταπόνησης.

 • ErgoSensor, για έναν πιο υγιεινό τρόπο εργασίας

  Η Philips πιστεύει σταθερά ότι η εργασία είναι αυτή που πρέπει να προσαρμόζεται στον άνθρωπο και όχι ο άνθρωπος στην εργασία. Στην προσπάθεια να προαγάγει ένα υγιέστερο και πιο παραγωγικό περιβάλλον εργασίας, η Philips δημιούργησε μια παγκόσμια πρωτοποριακή τεχνολογία που ονομάζεται "ErgoSensor" και ενσωματώνεται στην οθόνη για να αντιλαμβάνεται και να παρακολουθεί τη συμπεριφορά του χρήστη. Η ErgoSensor συμβουλεύει τους χρήστες πώς να κάθονται μπροστά στον υπολογιστή σε εργονομική θέση, παρέχοντας διορθωτικά σχόλια ως προς τη βέλτιστη απόσταση, την εργονομική στάση του αυχένα αλλά και τα προβλεπόμενα διαλείμματα. Επίσης, μειώνει έως και κατά 80% την κατανάλωση ισχύος εάν ο χρήστης δεν βρίσκεται στο κάθισμά του, απενεργοποιώντας την οθόνη.

 • Μειώνει τις δαπάνες για την ενέργεια έως και κατά 80%

  Η οθόνη ErgoSensor διαθέτει έναν ενσωματωμένο καινοτομικό αισθητήρα, ο οποίος ανιχνεύει και μετρά τη συμπεριφορά των χρηστών. Μπορεί να ανιχνεύσει αν ο χρήστης είναι παρών στο κάθισμα ή όχι. Ελαττώνει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης όταν ο χρήστης απομακρύνεται κι έτσι μειώνει τις δαπάνες για την ενέργεια έως και κατά 80%. Ενεργοποιεί αυτόματα την πλήρη απόδοση της οθόνης μόλις ο χρήστης επιστρέψει στο κάθισμα. Έτσι, όχι μόνο εξοικονομεί ενέργεια αλλά παρατείνει και τη διάρκεια ζωής της οθόνης, μειώνοντας παράλληλα το ενεργειακό σας αποτύπωμα.

 • 65% πλαστικό ανακυκλωμένο μετά την κατανάλωση με την πιστοποίηση TCO Edge

  Η πιστοποίηση TCO Edge παρέχεται σε προϊόντα που τηρούν προδιαγραφές οι οποίες υπερβαίνουν αυτές των υφιστάμενων προγραμμάτων οικολογικής σήμανσης. Πέρα από τις τυπικές απαιτήσεις της πιστοποίησης TCO, η πιστοποίηση TCO Edge ορίζει, μεταξύ άλλων, ότι ένα προϊόν πρέπει να αποτελείται από πλαστικό ανακυκλωμένο μετά την κατανάλωση κατά τουλάχιστον 65%, να είναι ενεργειακά αποδοτικό, να χρησιμοποιεί ελάχιστα επικίνδυνα υλικά, να διαθέτει συσκευασία από 100% ανακυκλώσιμα υλικά και να έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την εύκολη ανακύκλωση. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αυτή η οθόνη της Philips είναι ένα προϊόν προηγμένης τεχνολογίας, το οποίο ωφελεί τόσο εσάς όσο και τον πλανήτη, ενώ παράλληλα σας βοηθά να πραγματοποιήσετε μια υπεύθυνη πράσινη αγορά!

 • Περίβλημα χωρίς PVC και BFR

  Το περίβλημα αυτής της οθόνης Philips δεν περιέχει βρωμιούχα επιβραδυντικά φλόγας και πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC και BFR)

 • Μηδενική κατανάλωση ενέργειας με το διακόπτη μηδενικής ισχύος

  Μπορείτε να αποσυνδέσετε εντελώς την οθόνη σας από το ρεύμα, πατώντας τον πρακτικό διακόπτη μηδενικής ισχύος που βρίσκεται στο πίσω μέρος της οθόνης. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζετε μηδενική κατανάλωση ενέργειας, μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα ακόμα περισσότερο

 • Εξέταση και συμβουλή διόρθωσης στάσης αυχένα

  Η πρωτοποριακή οθόνη ErgoSensor της Philips διαθέτει έξυπνο αισθητήρα εξέτασης στάσης και σας παρέχει τις απαραίτητες συμβουλές, ώστε να κάθεστε σε εργονομικά σωστή στάση και θέση μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Το EPEAT Gold είναι έγκυρο μόνο για τις περιοχές όπου η Philips έχει κατοχυρώσει το προϊόν. Επισκεφθείτε το www.epeat.net για να δείτε την κατοχύρωση στη χώρα σας.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: