Οθόνη LCD widescreen

  Οθόνη LCD widescreen

  Επαγγελματική οθόνη με εξαιρετική απόδοση

  Με υψηλή ανάλυση, ευανάγνωστο μέγεθος κειμένου, μεγαλύτερη περιοχή προβολής και εξαιρετικά ευρύ χρωματικό φάσμα, έως 102%, η Philips 240PW9 παρέχει φυσική και ακριβή αναπαραγωγή των χρωμάτων και ενισχύει την επιχειρησιακή σας παραγωγικότητα. Είναι έτοιμη για αναβάθμιση σε Windows Vista. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Επαγγελματική οθόνη με εξαιρετική απόδοση

 • SmartImage: Βελτιωμένη οθόνη φιλική προς το χρήστη

  SmartImage: Βελτιωμένη οθόνη φιλική προς το χρήστη

  Το SmartImage είναι μια αποκλειστική τεχνολογία αιχμής της Philips που αναλύει τα περιεχόμενα που εμφανίζονται στην οθόνη σας και σας προσφέρει βελτιωμένη απόδοση προβολής. Το φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον σας επιτρέπει να επιλέγετε διάφορους τρόπους λειτουργίας, όπως Office, Image, Entertainment, Economy κ.λπ., ανάλογα με την εφαρμογή που χρησιμοποιείται. Βάσει της επιλογής, το SmartImage βελτιώνει δυναμικά την αντίθεση, τον κορεσμό και την ευκρίνεια εικόνων και βίντεο για κορυφαία απόδοση προβολής. Η επιλογή της λειτουργίας Economy σας προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Όλα σε πραγματικό χρόνο, με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού!

 • Οθόνη για φυσική και ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων

  Οθόνη για φυσική και ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων

  Η οθόνη WideColor είναι μια οθόνη LCD που διαθέτει λάμπα οπίσθιου φωτισμού ευρέος χρωματικού φάσματος (WCG-CCFL) και εξελιγμένη επεξεργασία έτσι ώστε να επεκτείνει το χρωματικό φάσμα από 72% του χρωματικού φάσματος NTSC που παράγεται από τις τυπικές οθόνες LCD σε 102% ή περισσότερο, βελτιώνοντας εκπληκτικά την καθαρότητα και τον κορεσμό των χρωμάτων και παρέχοντας φυσικά και λαμπερά χρώματα.

 • SmartContrast: Για απίστευτα πλούσια απόδοση μαύρου

  SmartContrast: Για απίστευτα πλούσια απόδοση μαύρου

  To SmartContrast είναι μια τεχνολογία της Philips που αναλύει τα περιεχόμενα που προβάλλετε, μέσω αυτόματης προσαρμογής χρωμάτων και ελέγχου ευαισθησίας για δυναμική βελτίωση της αντίθεσης ώστε να απολαμβάνετε τις καλύτερες ψηφιακές εικόνες και βίντεο ή για την αναπαραγωγή παιχνιδιών όπου εμφανίζονται σκούρες αποχρώσεις. Όταν επιλέγετε την Οικονομική λειτουργία, η αντίθεση προσαρμόζεται και εκπέμπει οπίσθιο φωτισμό με ακριβή ρύθμιση για ιδανική προβολή των καθημερινών εφαρμογών γραφείου και λιγότερη κατανάλωση ρεύματος.

 • Η διπλή είσοδος δέχεται αναλογικά σήματα VGA και ψηφιακά σήματα DVI

  Η διπλή είσοδος δέχεται αναλογικά σήματα VGA και ψηφιακά σήματα DVI

  H διπλή είσοδος παρέχει υποδοχές σύνδεσης για αναλογικά σήματα VGA και ψηφιακά σήματα DVI.

 • Εύκολος έλεγχος φορμά εικόνας για εναλλαγή μεταξύ φορμά ευρείας οθόνης και 4:3

  Εύκολος έλεγχος φορμά εικόνας για εναλλαγή μεταξύ φορμά ευρείας οθόνης και 4:3

  Ο εύκολος έλεγχος του φορμά εικόνας της Philips μέσω του OSD επιτρέπει την εναλλαγή από λόγο διαστάσεων 4:3 σε λειτουργία ευρείας οθόνης και αντίστροφα, ώστε ο λόγος διαστάσεων προβολής να αντιστοιχεί στο περιεχόμενό σας, για εργασία με έγγραφα ευρείας προβολής χωρίς κύλιση ή προβολή μέσων ευρείας οθόνης στη λειτουργία ευρείας οθόνης, καθώς και προβολή περιεχομένου 4:3 σε λειτουργία εγγενούς ανάλυσης χωρίς παραμόρφωση.

 • Ανάλυση 1920 x 1200: Ιδανική για ταυτόχρονη προβολή δύο σελίδων A4

  Wide format of Ultra Extended Graphics Array, μια προδιαγραφή προβολής με δυνατότητα ανάλυσης 1920 x 1200 ή περίπου 2,3 εκατομμυρίων pixel.

 • Είσοδος DVI-D και υποστήριξη HDCP

  Η Προστασία ψηφιακού περιεχομένου ευρείας ζώνης (HDCP) είναι ένα σύστημα προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων, ενσωματωμένο στο DVI. Βοηθά στην καταπολέμηση της μη εξουσιοδοτημένης αντιγραφής περιεχομένου. Το HDCP σας επιτρέπει να αναπαράγετε μέσα με προστατευμένο περιεχόμενο, όπως ταινίες και συναυλίες. Ελέγχει το σήμα για να προλαμβάνει την πειρατεία και επιτρέπει την προβολή μόνο των νόμιμων αντιγράφων του περιεχομένου.

 • Συντονισμός απόδοσης προβολής χωρίς προβλήματα με SmartControl II

  Το SmartControl II αποτελεί λογισμικό οθόνης και διαθέτει εύχρηστο γραφικό περιβάλλον οθόνης που σας καθοδηγεί στην ανάλυση μικροσυντονισμού, στη ρύθμιση χρώματος και άλλες ρυθμίσεις της οθόνης, όπως τις ρυθμίσεις φωτεινότητας, αντίθεσης, ρολογιού & φάσης, θέσης, RGB, λευκού σημείου και - σε μοντέλα με ενσωματωμένα ηχεία - έντασης ήχου.

 • Οικολογική σχεδίαση για εξοικονόμηση πόρων και μείωση του κόστους λειτουργίας

  Η οικολογική σχεδίαση βασίζεται στην κατασκευή μιας οθόνης λαμβάνοντας υπόψη οικολογικούς παράγοντες και στοχεύει στην ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας, στη μείωση των υλικών συσκευασίας και στην κατάργηση της χρήσης επικίνδυνων υλικών. Έχοντας ως γνώμονα τη βιωσιμότητα και με διαρκή αφοσίωση στη μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου των προϊόντων μας, δίνουμε τη δυνατότητα στους καταναλωτές να κάνουν απλές, υπεύθυνες επιλογές στα προϊόντα που αγοράζουν και στον αντίκτυπο που αυτά έχουν, πριν, κατά τη διάρκεια και στο τέλος της διάρκειας ζωής τους.

 • Περιστροφή οθόνης κατά 90 μοίρες και έξυπνη τακτοποίηση καλωδίων

  Η βάση Super Ergo καθιστά άνετη τη χρήση της οθόνης και παρέχει ένα έξυπνο σύστημα διαχείρισης καλωδίων. Η φιλική προς το χρήστη δυνατότητα προσαρμογής του ύψους, της κλίσης και της γωνίας περιστροφής της βάσης καθιστά πιο εύχρηστη και ξεκούραστη την οθόνη. Το έξυπνο σύστημα διαχείρισης καλωδίων βοηθά στην τακτοποίηση των καλωδίων για ένα τακτοποιημένο εργασιακό χώρο.

 • Οθόνη ευρύτερης προβολής: γωνία 178 μοιρών για ακρίβεια στην εικόνα

  Η ευρύτερη γωνία θέασης, μέχρι και 178 μοίρες, παρέχει την καθαρότερη προβολή από οποιαδήποτε γωνία.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: