Οθόνη LCD widescreen

  Οθόνη LCD widescreen

  Eνισχύστε την επαγγελματική σας παραγωγικότητα

  Μια επαγγελματική οθόνη LCD σχεδιασμένη για επιχειρηματική χρήση: Με τη μεγάλη Philips 230WP7 ευρείας οθόνης η δουλειά σας γίνεται καλύτερα, καθώς διαθέτει τρεις επιλογές εισόδου και πολύ μεγάλη γωνία θέασης, ενώ η εργονομική βάση και η είσοδος USB αυξάνουν την άνεση και την ευκολία. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Eνισχύστε την επαγγελματική σας παραγωγικότητα

 • Μεγάλη, ευρεία οθόνη ιδανική για την προβολή δύο σελίδων A4 σε παράθεση

  Μια μεγάλη, ευρεία οθόνη βελτιώνει την παραγωγικότητα προβάλλοντας δύο σελίδες A4 σε παράθεση.

 • Περιστροφή οθόνης κατά 90 μοίρες και έξυπνη τακτοποίηση καλωδίων

  Η βάση Super Ergo καθιστά άνετη τη χρήση της οθόνης και παρέχει ένα έξυπνο σύστημα διαχείρισης καλωδίων. Η φιλική προς το χρήστη δυνατότητα προσαρμογής του ύψους, της κλίσης και της γωνίας περιστροφής της βάσης καθιστά πιο εύχρηστη και ξεκούραστη την οθόνη. Το έξυπνο σύστημα διαχείρισης καλωδίων βοηθά στην τακτοποίηση των καλωδίων για ένα τακτοποιημένο εργασιακό χώρο.

 • Σχεδιασμός για ιδανική ρύθμιση ύψους και γωνίας

  Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό τους οι οθόνες της Philips είναι φιλικές προς τον χρήστη, παρέχοντας δυνατότητα ρύθμισης της κλίσης, της περιστροφής και του ύψους για μέγιστη οπτική άνεση και αποτελεσματικότητα.

 • Δυνατότητα για Windows Vista

  Οι οθόνες Vista-ready της Philips έχουν τη δυνατότητα ζωντανής, εκπληκτικής προβολής αυτού του νέου, οπτικά εξελιγμένου και απαιτητικού λειτουργικού συστήματος των Windows που έχει σχεδιαστεί για βελτίωση της ψυχαγωγίας, αύξηση της παραγωγικότητας και συμβολή στον έλεγχο της ψυχαγωγίας που προσφέρει ο υπολογιστής στο σπίτι και στο γραφείο, καθιστώντας την προβολή, την εύρεση και την οργάνωση πληροφοριών για εργασία ή παιχνίδι μια γρήγορη, αποτελεσματική και εύκολη υπόθεση.

 • Η συμβατότητα με SmartManage καθιστά δυνατή τη διαχείριση παγίων σε δίκτυο LAN

  Το SmartManage είναι ένα σύστημα για την παρακολούθηση, τη διαχείριση και τον έλεγχο της κατάστασης συσκευών προβολής καθώς και για την παροχή απομακρυσμένης υποστήριξης σε χρήστες που έχουν δυσκολίες - και όλα αυτά μέσω τοπικού δικτύου.

 • Κατανάλωση ισχύος κάτω από το μέσο όρο

  Η μείωση της κατανάλωσης είναι απαραίτητη για τη λειτουργία της συσκευής .

 • WUXGA, ανάλυση 1.920x1.200 ευρείας μορφής για ευκρινέστερη προβολή

  Wide format of Ultra Extended Graphics Array, μια προδιαγραφή προβολής με δυνατότητα ανάλυσης 1920 x 1200 ή περίπου 2,3 εκατομμυρίων pixel.

 • Η ευρύτερη γωνία θέασης, μέχρι 178 μοίρες

  Η ευρύτερη γωνία θέασης, μέχρι και 178 μοίρες, παρέχει την καθαρότερη προβολή από οποιαδήποτε γωνία.

 • Τρεις επιλογές εισόδου σήματος για μέγιστη ευελιξία απεικόνισης

  Η τριπλή είσοδος είναι ένα μέσο απεικόνισης ψηφιακών και αναλογικών σημάτων. Μια οθόνη τριπλής εισόδου παρέχει μία υποδοχή διασύνδεσης D-Sub (VGA) και μία DVI-I. Η υποδοχή διασύνδεσης DVI-I δέχεται είτε είσοδο ψηφιακού είτε είσοδο αναλογικού σήματος μέσω προαιρετικού προσαρμογέα για μέγιστη ευελιξία απεικόνισης και εγγυημένη δυνατότητα χρήσης της οθόνης.

 • Ενσωματωμένο USB 2.0 υψηλής ταχύτητας για εύκολες συνδέσεις

  Το universal serial bus ή USB είναι ένα τυπικό πρωτόκολλο για σύνδεση υπολογιστών και περιφερειακών. Παρέχοντας υψηλή ταχύτητα σε χαμηλό κόστος, η σύνδεση USB αποτελεί πλέον την πιο δημοφιλή μέθοδο για σύνδεση περιφερειακών συσκευών σε υπολογιστή. Με την τοποθέτηση μιας υποδοχής USB 2.0 σε οθόνη, η Philips παρέχει μια εύκολα εντοπίσιμη και εύχρηστη σύνδεση USB υψηλής ταχύτητας για ανάγνωση, εγγραφή, φόρτωση και μεταφορά προγραμμάτων, δεδομένων, ψηφιακών μέσων ή αρχείων μουσικής προς, από ή μεταξύ του υπολογιστή σας και μίας ή περισσότερων συσκευών USB.

 • Εύκολη ρύθμιση με το λογισμικό Philips SmartControl

  Λογισμικό υπολογιστή για λεπτομερή προσαρμογή της απόδοσης και των ρυθμίσεων προβολής. Η Philips προσφέρει στους χρήστες δύο επιλογές για την προσαρμογή των ρυθμίσεων προβολής. Είτε μέσω πλοήγησης στο πολυεπίπεδο μενού προβολής στην οθόνη (OSD) με τη βοήθεια κουμπιών στην ίδια την οθόνη είτε μέσω χρήσης του λογισμικού Philips SmartControl για εύκολη προσαρμογή των διαφόρων ρυθμίσεων προβολής με οικείο προς το χρήστη τρόπο.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: