Λεπτή τηλεόραση Full HD LED

  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/22pfk4209_12/22pfk4209_12_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  Λεπτή τηλεόραση Full HD LED

  Λεπτή τηλεόραση Full HD LED

  Στο κάμπινγκ, στο σκάφος ή στο τροχόσπιτο - όπου κι αν είστε, θα νιώθετε σαν στο σπίτι σας με τη μικρή και φορητή τηλεόραση Full HD LED της σειράς Philips 4200. Το εξαιρετικά λεπτό της σχέδιο ταιριάζει άψογα παντού, ενώ το καλώδιο των 12 Volt είναι ιδανικό για μετακινήσεις. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

4000 series Λεπτή τηλεόραση Full HD LED

56 εκ. (22"), Τηλεόραση LED Full HD, DVB-T/C/S/S2 22PFK4209/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Λεπτή τηλεόραση Full HD LED

Με Digital Crystal Clear

 • Λεπτές διαστάσεις που αναδεικνύουν το χώρο σας

  Λεπτές διαστάσεις που αναδεικνύουν το χώρο σας

  Αυτή η λεπτή τηλεόραση της Philips ξεχωρίζει με τις κομψές και εκλεπτυσμένες γραμμές της. Ποιος είπε ότι μια λειτουργική τηλεόραση δεν μπορεί να είναι και όμορφη;

 • 100Hz PMR για ομαλές κινούμενες εικόνες

  100Hz PMR για ομαλές κινούμενες εικόνες

  Τίποτα δεν συγκρίνεται με την αδρεναλίνη που ανεβαίνει στα ύψη, όταν παρακολουθείτε παιχνίδια, αθλητικούς αγώνες με γρήγορο ρυθμό και ταινίες δράσης. Αυτή η τηλεόραση της Philips διαθέτει τεχνολογία Perfect Motion Rate 100Hz γι' αυτόν ακριβώς το λόγο: για να μπορείτε να απολαμβάνετε εικόνα με απόλυτα φυσική κίνηση. Γιατί ακόμα και όταν η καρδιά σας σταματά, η εικόνα που βλέπετε πρέπει να συνεχίζει να ρέει ομαλά.

 • Μία είσοδος HDMI και EasyLink, για ενσωματωμένη συνδεσιμότητα

  Μία είσοδος HDMI και EasyLink, για ενσωματωμένη συνδεσιμότητα

  Απαλλαγείτε από την ακαταστασία που προκαλεί η χρήση καλωδίων, με ένα μόνο καλώδιο που μεταφέρει σήματα εικόνας και ήχου από τις συσκευές σας στην τηλεόραση. Το HDMI χρησιμοποιεί μη συμπιεσμένα σήματα, διασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα από την πηγή στην οθόνη. Σε συνδυασμό με το Philips Easylink, χρειάζεστε μόνο ένα τηλεχειριστήριο για να εκτελείτε τις περισσότερες λειτουργίες στην τηλεόραση, στη συσκευή αναπαραγωγής DVD ή Blu-ray, στον αποκωδικοποιητή ή στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου.

 • USB για αναπαραγωγή πολυμέσων

  USB για αναπαραγωγή πολυμέσων

  Μοιραστείτε τη διασκέδαση. Συνδέστε το USB memory stick, την ψηφιακή κάμερα, το MP3 ή άλλη συσκευή πολυμέσων στη θύρα USB της τηλεόρασής σας για να απολαύσετε φωτογραφίες, βίντεο και μουσική, χρησιμοποιώντας ένα εύχρηστο πρόγραμμα περιήγησης περιεχομένου στην οθόνη.

 • Μια μικρή, φορητή τηλεόραση, σχεδιασμένη για να πηγαίνει παντού

  Κομψή, μικρή και ελαφριά. Μια τηλεόραση με μικρή οθόνη, που σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας προγράμματα στην κουζίνα, να ενημερώνεστε για να νέα της επικαιρότητας ενώ μαστορεύετε στο γκαράζ, αλλά και να μαθαίνετε το σκορ του τελευταίου αγώνα ενώ κάνετε μπάρμπεκιου. Μια απόλυτα φορητή τηλεόραση που πηγαίνει παντού!

 • Το καλώδιο 12 Volt συνδέει τηλεόραση σε φορητές πηγές τροφοδοσίας

  Συνδέστε την τηλεόρασή σας εύκολα καθ' οδόν, χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο των 12 Volt με την τροφοδοσία στο αυτοκίνητο, στο φορτηγό, στο τροχόσπιτο, στο σκάφος ή σε οποιαδήποτε άλλη πηγή 12 Volt.

 • Τεχνολογία Digital Crystal Clear: ακρίβεια που θα θέλετε να μοιραστείτε

  Για φυσική εικόνα από οποιαδήποτε πηγή, η Philips δημιούργησε το Digital Crystal Clear. Τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας σαπουνόπερα, να παρακολουθείτε ειδήσεις ή να βλέπετε βίντεο με φίλους με την καλύτερη δυνατή αντίθεση, χρωματική απόδοση και ευκρίνεια.

 • Full HD LED TV: εκθαμβωτικές εικόνες LED με απίστευτη αντίθεση

  Η ποιότητα της εικόνας έχει μεγάλη σημασία. Οι κλασικές τηλεοράσεις HDTV προσφέρουν αρκετά καλή ποιότητα, αλλά θέλετε κάτι παραπάνω. Τώρα μπορείτε να έχετε μοναδική λεπτομέρεια σε συνδυασμό με υψηλή φωτεινότητα, απίστευτη αντίθεση και ρεαλιστικά χρώματα, για μια πραγματικά ρεαλιστική εικόνα.

 • Η είσοδος PC επιτρέπει τη χρήση της τηλεόρασης και ως οθόνης υπολογιστή

  Χρησιμοποιήστε την τηλεόρασή σας ως οθόνη. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να την συνδέσετε με καλώδιο VGA και είστε έτοιμοι.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Απαιτείται αναβάθμιση του λογισμικού της τηλεόρασης για τις λειτουργίες Pause TV και εγγραφής USB. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ενημέρωση του λογισμικού, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.philips.com/TV και κάντε κλικ στην Υποστήριξη.
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • Κατανάλωση ενέργειας σε kWh ανά έτος, με βάση την κατανάλωση ισχύος της τηλεόρασης με 4ωρη λειτουργία ανά ημέρα επί 365 ημέρες. Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης της τηλεόρασης.
 • Η διαθεσιμότητα του EPG και η κάλυψη των προγραμμάτων (έως και 8 ημερών) εξαρτάται από τη χώρα και τον πάροχο.
 • (Philips) συμβατό μόνο με συγκεκριμένη συσκευή αναπαραγωγής Philips.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: