Επαγγελματική τηλεόραση LCD

  Επαγγελματική τηλεόραση LCD

  Για ευχαριστημένους επισκέπτες

  Αυτή η μοντέρνα και χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας τηλεόραση Hospitality είναι κατάλληλα εξοπλισμένη για διαδραστικότητα. Οι επισκέπτες σας μπορούν να συνδέουν τις δικές τους συσκευές, να απολαμβάνουν μουσική στο μπάνιο καθώς και ένα προσαρμοσμένο μήνυμα υποδοχής. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Επαγγελματική τηλεόραση LCD

Συστήματος 22", LCD, ενσωματωμένη ψηφιακή τεχνολογία 22HFL5550D/10 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Για ευχαριστημένους επισκέπτες

Ψηφιακή αμφίδρομη τηλεόραση Hospitality της Philips

 • Συμβατή με SmartCard Xpress Box για αμφίδρομα συστήματα

  Το προαιρετικό SmartCard Xpress Box μπορεί να αναρτηθεί στην πίσω πλευρά της τηλεόρασης για να επιτρέπει σε άλλους αποκωδικοποιητές και κάρτες εφαρμογών να συνδεθούν με την τηλεόραση επεκτείνοντας τη λειτουργικότητά της. Η τηλεόραση μπορεί επίσης να συνδεθεί με εξωτερικούς αποκωδικοποιητές και set-top box όλων των κύριων παρόχων διαδραστικών συστημάτων, μέσω της διασύνδεσης ελέγχου SerialXpress (που υποστηρίζει πρωτόκολλα UART και RS232) και της διασύνδεσης ελέγχου SmartPlug.

 • USB cloning όλων των ρυθμίσεων για γρήγορη εγκατάσταση

  Σας δίνει τη δυνατότητα να αντιγράφετε εύκολα όλες τις ρυθμίσεις προγραμματισμού καναλιών από μία τηλεόραση σε άλλες τηλεοράσεις μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η λειτουργία διασφαλίζει την ομοιογένεια μεταξύ των τηλεοράσεων και μειώνει αισθητά το χρόνο και το κόστος εγκατάστασης.

 • Απομακρυσμένη αναβάθμιση λογισμικού

  Το λογισμικό της τηλεόρασης που ελέγχει λειτουργίες σχετικές με το ξενοδοχείο μπορεί να αναβαθμιστεί από μακριά μέσω ενός πιστοποιημένου παρόχου συστήματος.

 • Ενσωματωμένη προβολή ρολογιού με αφύπνιση και ειδοποίηση μηνύματος

  Η ενσωματωμένη προβολή ρολογιού, η οποία λειτουργεί και ως ξυπνητήρι, εξαλείφει την ανάγκη και τη δαπάνη για αγορά ενός επιπλέον ρολογιού με καλώδια και συνδέσεις στο δωμάτιο. Ο αυτόματος συγχρονισμός ώρας μέσω teletext και η διατήρηση των ρυθμίσεων αφύπνισης κατά τη διάρκεια σύντομων διακοπών ρεύματος ενισχύουν περαιτέρω την άνεση των επισκεπτών

 • HD Ready με ενσωματωμένο δέκτη DVB-T

  Δώστε στους επισκέπτες τη δυνατότητα να απολαύσουν την εξαιρετική ποιότητα εικόνας των εικόνων υψηλής ευκρίνειας και συνδεθείτε με πηγές HD, όπως set-top box HDTV. Η τηλεόραση έχει δυνατότητα λήψης αναλογικών σημάτων YPbPr, καθώς και ασυμπίεστων ψηφιακών σημάτων υψηλότερης ποιότητας μέσω DVI ή HDMI. Τα ψηφιακά σήματα υποστηρίζουν την τεχνολογία προστασίας από αντιγραφή HDCP. Με τον ενσωματωμένο δέκτη DVB-T, η τηλεόραση επιτρέπει τη λήψη ψηφιακών καναλιών επίγειου τηλεοπτικού σήματος, εκτός των αναλογικών. Επιτρέπει επίσης στους επισκέπτες να ακούνε ψηφιακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς με ήχο υψηλής ποιότητας χωρίς να απαιτείται αγορά ραδιοφωνικών δεκτών.

 • Υποδοχή USB για εύκολη και γρήγορη αναπαραγωγή πολυμέσων

  Αυτή η τηλεόραση της Philips επιτρέπει στους επισκέπτες να συνδέουν ένα USB stick για εύκολη και άμεση αναπαραγωγή περιεχομένου πολυμέσων. Υποστηρίζονται οι μορφές αναπαραγωγής MP3, αρχείων slideshow (.alb) και ακίνητων εικόνων JPEG.

 • Η είσοδος PC επιτρέπει τη χρήση της τηλεόρασης και ως οθόνη υπολογιστή

  Με την είσοδο PC μπορείτε να συνδέσετε την τηλεόρασή σας σε έναν υπολογιστή και να την χρησιμοποιήσετε ως οθόνη του υπολογιστή.

 • Υποδοχή σύνδεσης εξωτερικού ηχείου

  Υποδοχή σύνδεσης ενισχυμένου ήχου για εύκολη εγκατάσταση εξωτερικών ηχείων (όπως για μπάνια) που καταργεί την ανάγκη δαπανών για εξωτερικό εξοπλισμό.

 • Συμβατή με το Connectivity Panel της Philips για να απολαμβάνουν οι επισκέπτες το περιεχόμενο των δικών τους συσκευών

  Αυτή η τηλεόραση συνδυάζεται αρμονικά με τα Connectivity Panel της Philips. Ο επισκέπτης μπορεί εύκολα να συνδέει και να απολαμβάνει το περιεχόμενο μέσων από υπολογιστή, MP3 player, DVD player, βιντεοκάμερα και πολλές άλλες συσκευές. Με τη λειτουργία αυτόματης ανίχνευσης, το Connectivity Panel και η τηλεόραση μεταβαίνουν αυτόματα στην προβολή περιεχομένου από τη συνδεδεμένη συσκευή του επισκέπτη.

 • SmartPower για εξοικονόμηση ενέργειας

  Το σύστημα μπορεί να ελέγξει και να προρυθμίσει την ένταση του οπίσθιου φωτισμού ώστε να μειώσει την κατανάλωση ρεύματος έως και 50%, εξοικονομώντας σημαντικά στην κατανάλωση ενέργειας.

 • Οικολογικός σχεδιασμός και φλογοεπιβραδυντικό περίβλημα

  Οι τηλεοράσεις της Philips κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αρχές EcoDesign οι οποίες στοχεύουν στην ελαχιστοποίηση των συνολικών αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον, μέσω χαμηλής κατανάλωσης ισχύος, απομάκρυνσης επικίνδυνων ουσιών, μικρότερου βάρους, πρακτικότερης συσκευασίας και μεγαλύτερης δυνατότητας ανακύκλωσης. Οι τηλεοράσεις της Philips διαθέτουν επίσης ειδικό περίβλημα με φλογοεπιβραδυντικό υλικό. Ανεξάρτητοι έλεγχοι από πυροσβεστικές υπηρεσίες έδειξαν ότι οι τηλεοράσεις της Philips δεν συμβάλλουν στη φωτιά.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • * Για πληροφορίες σχετικά με τις χώρες που περιλαμβάνονται στη λίστα παροχής υπηρεσιών DVB-T, απευθυνθείτε στον αντιπρόσωπό σας της Philips.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: