Οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό LED

  Οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό LED

  Απλότητα με οθόνη USB

  Απελευθερωθείτε με τη νέα οθόνη USB από τη Philips. Οι θύρες USB 2.0 στο φορητό σας υπολογιστή παρέχουν τροφοδοσία και ψηφιακό βίντεο στην οθόνη σας μέσω ενός μόνο καλωδίου! Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό LED

S Line, 21, 5" (54, 6 εκ.), Οθόνη USB 221S3UCS/00 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Απλότητα με οθόνη USB

Τροφοδοσία και βίντεο από ένα μόνο καλώδιο USB

 • Άμεση ενεργοποίηση, χάρη στην τεχνολογία LED

  Οι λευκές LED είναι συσκευές στερεάς κατάστασης που ανάβουν ταχύτερα με πλήρη, σταθερή φωτεινότητα, εξοικονομώντας χρόνο εκκίνησης. Οι οθόνες LED δεν περιέχουν υδράργυρο, γεγονός που επιτρέπει την οικολογική τους ανακύκλωση και απόρριψη. Επιπλέον επιτρέπουν καλύτερο έλεγχο της ρύθμισης έντασης του οπίσθιου φωτισμού LCD, με αποτέλεσμα εκπληκτικά υψηλό λόγο αντίθεσης. Επιπλέον προσφέρουν αναπαραγωγή χρωμάτων αξεπέραστης ποιότητας, χάρη στη σταθερή φωτεινότητα ολόκληρης της οθόνης.

 • Μία μόνο σύνδεση USB 2.0 φορητού υπολογιστή για τροφοδοσία και βίντεο

  Η οθόνη USB της Philips μπορεί να προβάλλει εικόνες αντλώντας τροφοδοσία απευθείας από τις θύρες USB του φορητού σας υπολογιστή, με ένα μόνο καλώδιο USB. Δεν απαιτείται κανένα επιπλέον καλώδιο τροφοδοσίας ή βίντεο, για να έχετε μια απλή και εξαιρετικά οικονομική σύνδεση ενός μόνο καλωδίου μεταξύ της οθόνης και του φορητού σας υπολογιστή.

 • Εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ισχύος

  Η οθόνη USB χρησιμοποιεί ειδικό οπίσθιο φωτισμό LED χαμηλής ισχύος, που της επιτρέπει να αντλεί τροφοδοσία από τις θύρες USB του φορητού σας υπολογιστή. Καταναλώνει κατά προσέγγιση 9 watt, εξασφαλίζοντας κατανάλωση ισχύος περίπου 50% χαμηλότερη από μια ισοδύναμη τυπική οθόνη.

 • Ρύθμιση ύψους 70 χιλ. για ιδανική θέση

  Η Compact Ergo Base είναι μια εύχρηστη βάση οθόνης της Philips που παρέχει τη δυνατότητα ρύθμισης κλίσης, περιστροφής και ύψους, για μέγιστη αποδοτικότητα και άνεση παρακολούθησης.

 • Οικολογική οθόνη χωρίς υδράργυρο

  Οι οθόνες Philips με οπίσθιο φωτισμό LED δεν περιέχουν υδράργυρο, ο οποίος συγκαταλέγεται στις πιο τοξικές φυσικές ουσίες και είναι βλαβερός τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα ζώα. Έτσι έχουν μειωμένο περιβαλλοντικό αντίκτυπο καθόλη τη διάρκεια της ζωής τους, από την κατασκευή μέχρι την απόρριψη.

 • Ρύθμιση κλίσης και περιστροφής για ιδανική οπτική γωνία

  Η κλίση και η περιστροφή της οθόνης είναι δυνατή χάρη σε ένα μηχανισμό που είναι ενσωματωμένος στη βάση και επιτρέπει να περιστρέψετε την οθόνη και να της δώσετε κλίση προς τα πίσω ή προς τα εμπρός.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, εάν οι θύρες USB του φορητού σας υπολογιστή δεν έχουν επαρκή έξοδο ισχύος για την οθόνη, ίσως χρειάζεται να αγοράσετε ένα προαιρετικό τροφοδοτικό DC.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: