Οθόνη LCD widescreen

  Οθόνη LCD widescreen

  Πρωτοποριακή οθόνη SmartAccessory

  Με το πρωτοποριακό SmartAccessory για να προσαρμόσετε το χώρο εργασίας σας στις προσωπικές σας προτιμήσεις ενώ παράλληλα τον διατηρείτε τακτικό, SmartImage για ασύγκριτη απόδοση LCD και πολύ μεγάλη ευρεία οθόνη, η 220CW8 σάς εξασφαλίζει κορυφαία προβολή και απόλυτη άνεση. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Πρωτοποριακή οθόνη SmartAccessory

 • SmartImage: Βελτιωμένη οθόνη φιλική προς το χρήστη

  SmartImage: Βελτιωμένη οθόνη φιλική προς το χρήστη

  Το SmartImage είναι μια αποκλειστική, κορυφαία τεχνολογία της Philips που αναλύει το περιεχόμενο που εμφανίζεται στην οθόνη σας. Με βάση τις επιλογές σας, το SmartImage ενισχύει δυναμικά την αντίθεση, τον κορεσμό χρωμάτων και την ευκρίνεια εικόνων και βίντεο για ασύγκριτη απόδοση προβολής – όλα σε πραγματικό χρόνο με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού.

 • SmartContrast: Για απίστευτα πλούσια απόδοση μαύρου

  SmartContrast: Για απίστευτα πλούσια απόδοση μαύρου

  To SmartContrast είναι μια τεχνολογία της Philips που αναλύει τα περιεχόμενα που προβάλλετε, μέσω αυτόματης προσαρμογής χρωμάτων και ελέγχου ευαισθησίας για δυναμική βελτίωση της αντίθεσης, ώστε να απολαμβάνετε τις καλύτερες ψηφιακές εικόνες και βίντεο, αλλά και για την αναπαραγωγή παιχνιδιών όπου εμφανίζονται σκούρες αποχρώσεις. Όταν επιλέγετε την Οικονομική λειτουργία, η αντίθεση προσαρμόζεται και εκπέμπει οπίσθιο φωτισμό με ακριβή ρύθμιση για ιδανική προβολή των καθημερινών εφαρμογών γραφείου και λιγότερη κατανάλωση ρεύματος.

 • Βελτιστοποίηση του χρόνου απόκρισης για διαφορετικές απαιτήσεις προβολής

  Βελτιστοποίηση του χρόνου απόκρισης για διαφορετικές απαιτήσεις προβολής

  Το SmartResponse είναι μια αποκλειστική τεχνολογία της Philips που ρυθμίζει το χρόνο απόκρισης σύμφωνα με τις απαιτήσεις των εφαρμογών, εξασφαλίζοντας γρηγορότερους χρόνους απόκρισης για τα παιχνίδια και τα βίντεο ή καλύτερο κορεσμό χρωμάτων για την προβολή φωτογραφιών και στατικών εικόνων.

 • SmartAccessory για να προσαρμόσετε και να οργανώσετε το χώρο εργασίας σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις

  SmartAccessory για να προσαρμόσετε και να οργανώσετε το χώρο εργασίας σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις

  Το SmartAccessory είναι μια πρωτοποριακή και εύχρηστη λύση για εύκολη και ευέλικτη προσάρτηση περιφερειακών, όπως κάμερας διαδικτύου ή χαρτικής ύλης, πάνω στο πλαίσιο της οθόνης ώστε να διατηρείτε το χώρο σας τακτικό και οργανωμένο. Διαθέτει κλιπ πολλών χρήσεων και σύστημα γενικής εφαρμογής που προσαρτάται στο πλαίσιο της οθόνης και μετακινείται πάνω-κάτω ή δεξιά-αριστερά για τοποθέτηση πολλών παρεχόμενων ή προαιρετικών θηκών για χαρτική ύλη και μικρά περιφερειακά όπως κάμερες διαδικτύου, καθώς και άμεση πρόσβαση σε έγγραφα εργασίας ή προσωπικά αντικείμενα.

 • Θύρα USB για πρακτική σύνδεση περιφερειακών

  Θύρα USB για πρακτική σύνδεση περιφερειακών

  Η θύρα USB επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν με ευκολία συσκευές πολυμέσων plug and play, όπως συσκευές μνήμης USB, φωτογραφικές μηχανές, φορητά HDD, κάμερες Web, PDA, εκτυπωτές και πολλές ακόμη συσκευές με διαθέσιμη σύνδεση USB. Η θύρα USB 2.0 που βρίσκεται για πρακτικούς λόγους πάνω στην οθόνη επιτρέπει τη διέλευση των σημάτων USB 2.0 στον υπολογιστή. Σημειώστε ότι πολλές συσκευές όπως φωτογραφικές μηχανές και HDD ενδέχεται να χρειαστεί να ενεργοποιηθούν αυτόνομα, καθώς διαθέτουν υψηλότερες απαιτήσεις ρεύματος από αυτές που μπορεί να παρέχει η θύρα USB

 • Μεγάλη, ευρεία οθόνη: IM, γράφετε mail και παρακολουθείτε εικόνα σε μία οθόνη

  Η ευρεία οθόνη έχει μεγαλύτερο λόγο διαστάσεων ώστε να προβάλει περισσότερη ψυχαγωγία ή πληροφορίες, ενώ εσείς διασκεδάζετε περισσότερο και βγάζετε μεγαλύτερο όγκο δουλειάς.

 • Είσοδος DVI-D και υποστήριξη HDCP

  Η Προστασία ψηφιακού περιεχομένου ευρείας ζώνης (HDCP) είναι ένα σύστημα προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων, ενσωματωμένο στο DVI. Βοηθά στην καταπολέμηση της μη εξουσιοδοτημένης αντιγραφής περιεχομένου. Το HDCP σας επιτρέπει να αναπαράγετε μέσα με προστατευμένο περιεχόμενο, όπως ταινίες και συναυλίες. Ελέγχει το σήμα για να προλαμβάνει την πειρατεία και επιτρέπει την προβολή μόνο των νόμιμων αντιγράφων του περιεχομένου.

 • Το PerfecTune σάς εξασφαλίζει προβολή LCD ανώτερης ποιότητας

  Το PerfectTune αποτελεί κορυφαία και αποκλειστική τεχνολογία δοκιμής και αλγόριθμων της Philips για προσαρμογή της οθόνης και μικροσυντονισμό, μια εκτενή διαδικασία που εξασφαλίζει ασύγκριτη απόδοση προβολής για κάθε οθόνη που φεύγει από το εργοστάσιο, σύμφωνα με ένα πρότυπο τέσσερις φορές πιο αυστηρό από τις απαιτήσεις του συστήματος Microsoft Vista. Μόνο η Philips κάνει τόσα πολλά προκειμένου να φτάσει αυτό το απαιτητικό επίπεδο ακρίβειας χρώματος και ποιότητας εικόνας για κάθε νέα οθόνη.

 • Δυνατότητα για Windows Vista

  Οι οθόνες Vista-ready της Philips έχουν τη δυνατότητα ζωντανής, εκπληκτικής προβολής αυτού του νέου, οπτικά εξελιγμένου και απαιτητικού λειτουργικού συστήματος των Windows που έχει σχεδιαστεί για βελτίωση της ψυχαγωγίας, αύξηση της παραγωγικότητας και συμβολή στον έλεγχο της ψυχαγωγίας που προσφέρει ο υπολογιστής στο σπίτι και στο γραφείο, καθιστώντας την προβολή, την εύρεση και την οργάνωση πληροφοριών για εργασία ή παιχνίδι μια γρήγορη, αποτελεσματική και εύκολη υπόθεση.

 • Συντονισμός απόδοσης προβολής χωρίς προβλήματα με SmartControl II

  Το SmartControl II αποτελεί λογισμικό οθόνης και διαθέτει εύχρηστο γραφικό περιβάλλον οθόνης που σας καθοδηγεί στην ανάλυση μικροσυντονισμού, στη ρύθμιση χρώματος και άλλες ρυθμίσεις της οθόνης, όπως τις ρυθμίσεις φωτεινότητας, αντίθεσης, ρολογιού & φάσης, θέσης, RGB, λευκού σημείου και - σε μοντέλα με ενσωματωμένα ηχεία - έντασης ήχου.

 • Για την ασφάλειά σας: Φλογοεπιβραδυντική θήκη από κράμα αεροδιαστημικού υλικού

  Το συνθετικό πλαστικό PC/ABS είναι το ανθεκτικότερο φλογοεπιβραδυντικό υλικό της βιομηχανίας. Χρησιμοποιείται στην αεροδιαστημική βιομηχανία, στην αυτοκινητοβιομηχανία και στους ανιχνευτές φωτιάς, καθώς είναι συμβατό με τα πιο αυστηρά πρότυπα ασφαλείας φωτιάς.

 • Συμμόρφωση TCO'06 για βελτιωμένη εμπειρία πολυμέσων

  Οι οθόνες με συμμόρφωση TCO'06 πληρούν πρότυπα εργονομίας, περιβάλλοντος και υγείας για οθόνες πολυμέσων τα οποία έχουν αναπτυχθεί από τη Σουηδική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών (TCO). Το πρότυπο TCO'06 είναι το πιο αυστηρό και καλύπτει απαιτήσεις για οπτική εργονομία στην προβολή πολυμέσων, θέματα υγείας και άλλα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να πληρούν οι οθόνες καλής ποιότητας. Οι προδιαγραφές των οθονών που συμμορφώνονται με το πρότυπο TCO'06 πρέπει να ανταποκρίνονται ή να ξεπερνούν τις προβλέψεις του προτύπου TCO'06 για οπτική εργονομία, εκπομπές και εξοικονόμηση ενέργειας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: