Στερεοφωνική τηλεόραση

  Στερεοφωνική τηλεόραση

  Βελτιώστε την οπτική σας εμπειρία

  Τηλεόραση Real Flat 21" με εικόνα υψηλής αντίθεσης χωρίς παραμορφώσεις με βελτιωμένη παρακολούθηση στο φως της μέρας, τεχνολογία Crystal Clear, πλαϊνές υποδοχές σύνδεσης και Teletext 10 σελίδων. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Βελτιώστε την οπτική σας εμπειρία

με Crystal Clear

 • Η οθόνη Real Flat χαρίζει ζωντανές εικόνες

  Η πιο επίπεδη οθόνη παρέχει μεγαλύτερη οπτική γωνία, ενώ παράλληλα μειώνει τις αντανακλάσεις για βέλτιστη εικόνα.

 • Το Crystal Clear βελτιώνει το βάθος της εικόνας

  Συνδυάζοντας χαρακτηριστικά όπως το Contrast plus και τη βελτίωση χρωμάτων, το Crystal Clear βελτιώνει το βάθος της εικόνας.

 • NICAM Digital Stereo για ευκρινή, καθαρό στερεοφωνικό ήχο

  Το σύστημα NICAM προσφέρει ήχο ποιότητας CD με μεγάλη αντοχή σε θόρυβο και αλλοίωση σήματος. Είναι συμβατό με εκπομπές μονοφωνικές, στερεοφωνικές και Dolby Pro Logic. Ο ενσωματωμένος δέκτης είναι πλήρως εξοπλισμένος για την αποκωδικοποίηση του σήματος NICAM.

 • Plug & Play για πιο εύκολη εγκατάσταση

  Η λειτουργία Plug & Play σάς δίνει τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε ή να προσθέσετε μία νέα συσκευή χωρίς να χρειάζεται να προβείτε σε περίπλοκες διαδικασίες εγκατάστασης.

 • Smart Picture & Smart Sound για προσωπικό ήχο και εικόνα

  Οι προεπιλεγμένες λειτουργίες της Philips για Smart Picture και Smart Sound σας παρέχουν άμεση πρόσβαση μέσω ενός μόνο πλήκτρου του τηλεχειριστηρίου. Μπορείτε να επιλέξετε βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις εικόνας και ήχου για τις διάφορες λειτουργίες εικόνας και ήχου.

 • ξυπνο κείμενο 10 σελίδων για γρήγορη πρόσβαση.

  Το teletext μεταδίδεται από τους περισσότερους σταθμούς.Το Smart text 10 σελίδων πρέχει γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες.

 • Υποδοχές στερεοφωνικής σύνδεσης AV & ακουστικών στο πλάι

  υποδοχή για στερεοφωνικό AV & ακουστικά καθιστά ευκολότερη τη σύνδεση εξωτερικών συσκευών, όπως εξοπλισμό ήχου, κονσόλες παιχνιδιών και βιντεοκάμερες.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: