επαγγελματική τηλεόραση

  επαγγελματική τηλεόραση

  Τηλεόραση Real Flat System 21"

  Η σειρά System SmartCard προσφέρει απόδοση διαχείρισης και απόλυτη ευκολία για τους επισκέπτες. Η ενσωματωμένη υποδοχή επέκτασης επιτρέπει την επέκταση σε άλλα αμφίδρομα συστήματα. Είναι διαχρονική και προετοιμασμένη για ψηφιακές εφαρμογές. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Τηλεόραση Real Flat System 21"

με υποδοχή επέκτασης System SmartCard

 • Υποδοχή επέκτασης SmartCard 3v3

  Επιτρέπει την εγκατάσταση OEM ή αποκωδικοποιητών και χειριστηρίων τρίτων κατασκευαστών στην τηλεόραση για εξατομικευμένη ενσωμάτωση στοιχείων. Εξαλείφει την ανάγκη για εξωτερικούς αποκωδικοποιητές set-top, χειριστήρια ή τερματικά δεδομένων. Ενσωματώνεται στο σύστημα για εφαρμογές ανώτερου ελέγχου. Επιτρέπει την επέκταση για μελλοντικές αναβαθμίσεις. Προετοιμασμένη για ψηφιακές εφαρμογές.

 • Υποδοχή σύνδεσης Smartplug RJ12

  Η υποδοχή σύνδεσης Smartplug RJ12 επιτρέπει τη διασύνδεση του OEM ή αποκωδικοποιητών και χειριστηρίων τρίτων κατασκευαστών με την τηλεόραση.

 • Ενσωματωμένη προβολή ρολογιού με αφύπνιση και ειδοποίηση μηνύματος

  Η ενσωματωμένη προβολή ρολογιού, η οποία λειτουργεί και ως ξυπνητήρι, εξαλείφει την ανάγκη και τη δαπάνη για αγορά ενός επιπλέον ρολογιού με καλώδια και συνδέσεις στο δωμάτιο. Ο αυτόματος συγχρονισμός ώρας μέσω teletext και η διατήρηση των ρυθμίσεων αφύπνισης κατά τη διάρκεια σύντομων διακοπών ρεύματος ενισχύουν περαιτέρω την άνεση των επισκεπτών

 • Wireless SmartLoader για fast cloning

  Σας δίνει τη δυνατότητα να αντιγράφετε εύκολα και ασύρματα όλες τις ρυθμίσεις προγραμμάτων από μία τηλεόραση σε άλλες τηλεοράσεις μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η λειτουργία διασφαλίζει την ομοιογένεια μεταξύ των τηλεοράσεων και μειώνει αισθητά το χρόνο και το κόστος εγκατάστασης.

 • Υποδοχή σύνδεσης εξωτερικού ηχείου

  Υποδοχή σύνδεσης ενισχυμένου ήχου για εύκολη εγκατάσταση εξωτερικών ηχείων (όπως για μπάνια) που καταργεί την ανάγκη δαπανών για εξωτερικό εξοπλισμό.

 • Μήνυμα υποδοχής στην οθόνη

  Εμφανίζεται χαιρετισμός υποδοχής κάθε φορά που ενεργοποιείτε την τηλεόραση

 • Περιορισμός έντασης ήχου

  Η λειτουργία αυτή προκαθορίζει το εύρος της έντασης ήχου που θα έχει η τηλεόραση, αποτρέποντας την υπερβολική αύξηση του ήχου ώστε να μην ενοχλείτε τους γείτονες.

 • Κλείδωμα μπροστινών πλήκτρων ελέγχου

  Αποτρέπει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις λειτουργίες της τηλεόρασης

 • Προγραμματισμός Switch On Channel

  Ενδείκνυται για διαφήμιση ή για ενημερωτικά κανάλια επιτρέποντας την εμφάνιση ενός προκαθορισμένου καναλιού όταν η τηλεόραση είναι ενεργοποιημένη.

 • Πρόσβαση σε μενού ασφαλείας

  Προσφέρει πρόσβαση υπό όρους στις ρυθμίσεις εγκατάστασης και διαμόρφωσης μέσω ενός ειδικού κωδικού ή του βασικού τηλεχειριστηρίου

 • ESP™ (Δυνατότητα προγραμματισμού εξοικονόμησης ενέργειας)

  Η λειτουργία μπορεί να επιλεγεί από το μενού εγκατάστασης. Η τηλεόραση μπορεί να απενεργοποιηθεί αυτόματα έπειτα από μια καθορισμένη περίοδο χρήσης, εξοικονομώντας ενέργεια και εξασφαλίζοντας παρατεταμένο χρόνο ζωής του προϊόντος. Το εύρος επιλογής είναι από 0 έως 99 ώρες.

 • Λήψη πολύγλωσσου Teletext

  Επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν την αγαπημένη τους γλώσσα που υποστηρίζεται από τους χαρακτήρες του teletext

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: