επαγγελματική τηλεόραση

  επαγγελματική τηλεόραση

  Τηλεόραση Real Flat ProPlus με Hotelmode

  Η σειρά ProPlus προσφέρει μια ευρεία γκάμα λειτουργιών που στοχεύουν στη μεγιστοποίηση της απόδοσης διαχείρισης ενώ εγγυάται απόλυτη ευκολία για τους επισκέπτες Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Τηλεόραση Real Flat ProPlus με Hotelmode

και ενσωματωμένη οθόνη ρολογιού LED

 • Ενσωματωμένη προβολή ρολογιού με αφύπνιση και ειδοποίηση μηνύματος

  Η ενσωματωμένη προβολή ρολογιού, η οποία λειτουργεί και ως ξυπνητήρι, εξαλείφει την ανάγκη και τη δαπάνη για αγορά ενός επιπλέον ρολογιού με καλώδια και συνδέσεις στο δωμάτιο. Ο αυτόματος συγχρονισμός ώρας μέσω teletext και η διατήρηση των ρυθμίσεων αφύπνισης κατά τη διάρκεια σύντομων διακοπών ρεύματος ενισχύουν περαιτέρω την άνεση των επισκεπτών

 • Wireless SmartLoader για fast cloning

  Σας δίνει τη δυνατότητα να αντιγράφετε εύκολα και ασύρματα όλες τις ρυθμίσεις προγραμμάτων από μία τηλεόραση σε άλλες τηλεοράσεις μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η λειτουργία διασφαλίζει την ομοιογένεια μεταξύ των τηλεοράσεων και μειώνει αισθητά το χρόνο και το κόστος εγκατάστασης.

 • Ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM

  Το ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM εξασφαλίζει περισσότερη άνεση χωρίς να απαιτείται επιπλέον δαπάνη για αγορά ραδιοφωνικών δεκτών.

 • Υποδοχή σύνδεσης εξωτερικού ηχείου

  Υποδοχή σύνδεσης ενισχυμένου ήχου για εύκολη εγκατάσταση εξωτερικών ηχείων (όπως για μπάνια) που καταργεί την ανάγκη δαπανών για εξωτερικό εξοπλισμό.

 • Μήνυμα υποδοχής στην οθόνη

  Εμφανίζεται χαιρετισμός υποδοχής κάθε φορά που ενεργοποιείτε την τηλεόραση

 • Περιορισμός έντασης ήχου

  Η λειτουργία αυτή προκαθορίζει το εύρος της έντασης ήχου που θα έχει η τηλεόραση, αποτρέποντας την υπερβολική αύξηση του ήχου ώστε να μην ενοχλείτε τους γείτονες.

 • Κλείδωμα μπροστινών πλήκτρων ελέγχου

  Αποτρέπει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις λειτουργίες της τηλεόρασης

 • Προγραμματισμός Switch On Channel

  Ενδείκνυται για διαφήμιση ή για ενημερωτικά κανάλια επιτρέποντας την εμφάνιση ενός προκαθορισμένου καναλιού όταν η τηλεόραση είναι ενεργοποιημένη.

 • Πρόσβαση σε μενού ασφαλείας

  Προσφέρει πρόσβαση υπό όρους στις ρυθμίσεις εγκατάστασης και διαμόρφωσης μέσω ενός ειδικού κωδικού ή του βασικού τηλεχειριστηρίου

 • ESP™ (Δυνατότητα προγραμματισμού εξοικονόμησης ενέργειας)

  Η λειτουργία μπορεί να επιλεγεί από το μενού εγκατάστασης. Η τηλεόραση μπορεί να απενεργοποιηθεί αυτόματα έπειτα από μια καθορισμένη περίοδο χρήσης, εξοικονομώντας ενέργεια και εξασφαλίζοντας παρατεταμένο χρόνο ζωής του προϊόντος. Το εύρος επιλογής είναι από 0 έως 99 ώρες.

 • Ανίχνευση χαμηλής μπαταρίας για το τηλεχειριστήριο

  Αυτή η λειτουργία σάς ενημερώνει για την ανάγκη αντικατάστασης των μπαταριών του τηλεχειριστηρίου αποτρέποντας τις ενοχλητικές καταστάσεις και την άσκοπη αντικατάσταση των μπαταριών.

 • Λήψη πολύγλωσσου Teletext

  Επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν την αγαπημένη τους γλώσσα που υποστηρίζεται από τους χαρακτήρες του teletext

 • UIR-Link+ για έλεγχο set-top box

  Καθιστά δυνατή τη σύνδεση ενός Set-top box στην τηλεόραση και επιτρέπει στο STB να ελέγχει την τηλεόραση. Απαραβίαστο, επιτρέπει τη λειτουργία PREVIEW, δεν απαιτείται δέκτης στο STB, ένα τηλεχειριστήριο για STB και τηλεόραση

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: