Οθόνη LCD με ψηφιακό δέκτη τηλεόρασης

  Οθόνη LCD με ψηφιακό δέκτη τηλεόρασης

  Ψηφιακή οθόνη HD TV σε ένα κομψό πακέτο

  Απολαύστε εξαιρετική απόδοση πολυμέσων με αυτή την κομψή, γυαλιστερή και εντυπωσιακή οθόνη με ψηφιακό δέκτη HD TV! Με εισόδους HDMI και AV, καθώς και δυναμικό ήχο, η 201T1 μεταφέρει τη διασκέδαση σε άλλο επίπεδο! Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Οθόνη LCD με ψηφιακό δέκτη τηλεόρασης

Ευρεία T-line 51 εκ. (20"), 1600 x 900 (HD+) 201T1SB/05 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Ψηφιακή οθόνη HD TV σε ένα κομψό πακέτο

 • HD Ready για προβολή σημάτων HD υψηλής ποιότητας

  HD Ready για προβολή σημάτων HD υψηλής ποιότητας

  Απολαύστε την εξαιρετική ποιότητα εικόνας που προσφέρουν τα σήματα υψηλής ευκρίνειας και συνδεθείτε με πηγές HD, όπως HDTV settop box ή δίσκο Blue-ray. Το HD Ready είναι μια προστατευμένη προδιαγραφή που προσφέρει καλύτερη ποιότητα εικόνας σε σύγκριση με την προοδευτική σάρωση. Συμμορφώνεται με τα πρότυπα της EICTA για να προσφέρει μια οθόνη HD με ανάλυση και ποιότητα εικόνας υψηλής ευκρίνειας. Διαθέτει αναλογική υποδοχή YPbPr και μη συμπιεσμένη ψηφιακή σύνδεση DVI ή HDMI, με υποστήριξη HDCP. Εμφανίζει σήματα των 720p και 1080i σε συχνότητα 50 και 60Hz.

 • HDMI-ready για εμπειρία πολυμέσων κορυφαίας ποιότητας

  HDMI-ready για εμπειρία πολυμέσων κορυφαίας ποιότητας

  Οι συσκευές HDMI-ready διαθέτουν όλο το απαιτούμενο υλικό για τη διασύνδεση πολυμέσων υψηλής ευκρίνειας (HDMI). Τα καλώδια HDMI επιτρέπουν τη μετάδοση σημάτων ψηφιακής εικόνας και ήχου υψηλής ποιότητας από υπολογιστές ή από άλλες οπτικοακουστικές πηγές, όπως αποκωδικοποιητές, συσκευές DVD, δέκτες A/V και βιντεοκάμερες.

 • SmartContrast 50000:1 για απίστευτα πλούσια απόδοση μαύρου

  SmartContrast 50000:1 για απίστευτα πλούσια απόδοση μαύρου

  Θέλετε την επίπεδη οθόνη LCD με την υψηλότερη αντίθεση και τις πιο ζωηρές εικόνες. Η εξελιγμένη επεξεργασία βίντεο της Philips σε συνδυασμό με τη μοναδική τεχνολογία αχνού φωτισμού και ενίσχυσης του οπισθοφωτισμού έχουν ως αποτέλεσμα ζωηρές εικόνες. Το SmartContrast αυξάνει την αντίθεση αποδίδοντας εξαιρετικό επίπεδο μαύρου και ακριβή απόδοση των σκιών και των χρωμάτων. Παρέχει φωτεινές ζωντανές εικόνες με υψηλή αντίθεση και έντονα χρώματα.

 • Incredible Surround για μεγαλύτερη απόλαυση ήχου

  Incredible Surround για μεγαλύτερη απόλαυση ήχου

  Το Incredible Surround είναι μια τεχνολογία ήχου της Philips που μεγεθύνει εντυπωσιακά το ηχητικό πεδίο για να σας βυθίσει στον ήχο. Mιξάρει τους ήχους των αριστερών και δεξιών ηχείων αυξάνοντας την αίσθηση που δίνει ο χώρος ως προς τον αναπαραγόμενο ήχο. Αυτή η ευρύτερη κάλυψη βελτιστοποιεί την στερεοφωνική απόδοση και δημιουργεί μια φυσικότερη ηχητική διάσταση. Το Incredible Surround σάς επιτρέπει να έχετε απόλυτη εμπειρία surround ήχου με μεγαλύτερο βάθος και πλάτος χωρίς τη χρήση πρόσθετων ηχείων.

 • Λήψη MPEG4 HDTV μέσω ενσωματωμένου δέκτη DVBT

  Το HDTV σάς επιτρέπει να παρακολουθήσετε τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας με την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου χωρίς πρόσθετο set-top box. Με τον ενσωματωμένο δέκτη DVBT που μπορεί να χειριστεί σύγχρονα φορμά MPEG-4, έχετε πλέον τη δυνατότητα να λαμβάνετε και να παρακολουθείτε τηλεοπτικά προγράμματα υψηλής ευκρίνειας και άλλο πλούσιο περιεχόμενο πολυμέσων ψηφιακής ποιότητας

 • Η έξυπνη λειτουργία επιλέγει την ιδανική λειτουργία για αυτό που παρακολουθείτε

  Η τελειότητα της εικόνας και του ήχου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως για παράδειγμα την πηγή βίντεο, τον τύπο του περιεχομένου, τον περιβάλλοντα χώρο, τον τύπο της οθόνης κ.λπ. Η έξυπνη λειτουργία προσαρμόζει τις ρυθμίσεις εικόνας και ήχου ανάλογα με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε την τηλεόραση. Η προσωπική ρύθμιση σάς επιτρέπει επίσης να καθορίζετε τις ρυθμίσεις εικόνας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, να τις αποθηκεύετε και να αποκτάτε εύκολη πρόσβαση σε αυτές για μελλοντική επιλογή. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν ενσωματωθεί στην τηλεόρασή σας για βέλτιστη λειτουργία.

 • Χρόνος απόκρισης έως 5ms για καθαρή, γρήγορη δράση.

  Ο χρόνος απόκρισης μετρά την ταχύτητα αντίδρασης του σήματος σε millisecond. Ο γρηγορότερος χρόνος απόκρισης εξαλείφει τα οπτικά είδωλα που θα μπορούσαν να μετριάσουν την εμπειρία σας, όταν προβάλλετε ταχέως κινούμενες εικόνες ή αντικείμενα. Σε αυτήν την περίπτωση, η οθόνη LCD σας παρέχει χρόνο απόκρισης 5ms ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τηλεόραση LCD με καθαρή, γρήγορη δράση.

 • Το SmartSound επιλέγει την ιδανική λειτουργία απόδοσης ήχου

  Το SmartSound σάς επιτρέπει να επιλέγετε διάφορες λειτουργίες όπως Ταινίες, Παιχνίδια, Μουσική κ.λπ., ενεργοποιώντας αυτόματα προκαθορισμένες συχνότητες για βελτιστοποίηση του ήχου ανάλογα με τη λειτουργία.

 • Ενσωματωμένος τηλεοπτικός δέκτης για παρακολούθηση τηλ. προγρ. στο PC.

  Ενσωματωμένος τηλεοπτικός δέκτης στην οθόνη για εμφάνιση τηλεοπτικών σημάτων και δεδομένων υπολογιστών.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: