Οθόνη LCD widescreen

  Οθόνη LCD widescreen

  Απόδοση ευρείας οθόνης που δεν ξεφεύγει από τον προϋπολογισμό σας

  Ενισχύστε την επιχειρησιακή σας παραγωγικότητα χωρίς να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας! Δείτε και κάντε περισσότερα με την απόδοση υψηλής ανάλυσης ευρείας οθόνης που σας προσφέρει η 200VW8 της Philips. Επίσης, διαθέτει δυνατότητα για Windows Vista και τιμή που προσελκύει έξυπνες επιχειρήσεις. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Απόδοση ευρείας οθόνης που δεν ξεφεύγει από τον προϋπολογισμό σας

 • Το sRGB εξασφαλίζει ταίριασμα των χρωμάτων της οθόνης και των εκτυπώσεων

  Το sRGB εξασφαλίζει ταίριασμα των χρωμάτων της οθόνης και των εκτυπώσεων

  Το sRGB είναι ένα βιομηχανικό πρότυπο που εξασφαλίζει τον καλύτερο συνδυασμό των χρωμάτων που εμφανίζονται στην οθόνη και τις εκτυπώσεις σας.

 • Μεγάλη, ευρεία οθόνη ιδανική για την προβολή δύο σελίδων A4 σε παράθεση

  Μια μεγάλη, ευρεία οθόνη βελτιώνει την παραγωγικότητα προβάλλοντας δύο σελίδες A4 σε παράθεση.

 • Εμφανίστε περισσότερες εικόνες και περιεχόμενο χωρίς κύλιση

  Περιοχή προβολής είναι το ορατό τμήμα μιας οθόνης απεικόνισης όπου εμφανίζονται δεδομένα.

 • Δυνατότητα για Windows Vista

  Οι οθόνες Vista-ready της Philips έχουν τη δυνατότητα ζωντανής, εκπληκτικής προβολής αυτού του νέου, οπτικά εξελιγμένου και απαιτητικού λειτουργικού συστήματος των Windows που έχει σχεδιαστεί για βελτίωση της ψυχαγωγίας, αύξηση της παραγωγικότητας και συμβολή στον έλεγχο της ψυχαγωγίας που προσφέρει ο υπολογιστής στο σπίτι και στο γραφείο, καθιστώντας την προβολή, την εύρεση και την οργάνωση πληροφοριών για εργασία ή παιχνίδι μια γρήγορη, αποτελεσματική και εύκολη υπόθεση.

 • Συμβατότητα με τα πρότυπα RoHS για τη φροντίδα του περιβάλλοντος

  Η Philips κατασκευάζει προϊόντα απεικόνισης σε συμμόρφωση με τα αυστηρά πρότυπα για τον περιορισμό επικίνδυνων ουσιών όπως ο μόλυβδος και άλλες τοξικές ουσίες σε είδη ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (RoHS).

 • Η λιγότερη κατανάλωση ρεύματος στη βιομηχανία

  Η λιγότερη κατανάλωση ρεύματος μειώνει την ενέργεια που απαιτείται για τη λειτουργία μιας συσκευής, εξοικονομώντας στον κάτοχο λειτουργικές δαπάνες και ενέργεια.

 • WSXGA+, ανάλυση 1680x1050 ευρείας μορφής για ευκρινέστερη προβολή

  Το WSXGA (Wide format, super extended graphics array) είναι μια προδιαγραφή απεικόνισης με δυνατότητα ανάλυσης 1680 x 1050 ή περίπου 1,7 εκατομμυρίων pixel.

 • Ενσωματωμένο τροφοδοτικό για να μην χρειάζονται εξωτερικά τροφοδοτικά

  Το ενσωματωμένο τροφοδοτικό είναι ένα τροφοδοτικό εμφυτευμένο μέσα στο κύριο σώμα μιας συσκευής προβολής, το οποίο αντικαθιστά το σχετικά ογκώδες εξωτερικό τροφοδοτικό.

 • Προσαρμόστε τις ρυθμ. προβολής με πλήκτρο συντόμευσης ή χειριστήρια προβολής

  Το φιλικό προς το χρήστη πλήκτρο συντόμευσης και τα χειριστήρια για προβολή επί της οθόνης αποτελούν διπλά συστήματα για εύκολη και ακριβή προσαρμογή των ρυθμίσεων προβολής, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών. Πατήστε το πλήκτρο συντόμευσης στο πλαίσιο της οθόνης σας για αυτόματη εικόνα και γρήγορο έλεγχο αντίθεσης και φωτεινότητας, ή χρησιμοποιήστε τη λειτουργία προβολής επί της οθόνης για ακριβή προσαρμογή των ρυθμίσεων προβολής.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: