Οθόνη LCD

  ο έξυπνος τρόπος αύξησης της παραγωγικότητας

  Η παραγωγικότητα αποδίδει! Οι επαγγελματίες βασίζονται στη 200P6IG ευρείας οθόνης για εξαιρετική προβολή των δημοφιλών φορμά βίντεο και για εργονομία που ενισχύει την απόδοση, ενώ ο σχεδιασμός χωρίς μόλυβδο και η απομακρυσμένη διαχείριση πόρων αποφέρουν το καλύτερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

ο έξυπνος τρόπος αύξησης της παραγωγικότητας

 • Ανάλυση UXGA, 1600x1200 για ευκρινέστερη απεικόνιση

  Για τις οθόνες γραφικών, η ανάλυση οθόνης δηλώνει τον αριθμό των κουκκίδων (pixel) σε ολόκληρη την οθόνη. Για παράδειγμα, μια οθόνη 1600 x 1200 pixel έχει δυνατότητα προβολής 1600 διακριτών κουκκίδων σε καθεμία από τις 1200 γραμμές, ή περίπου 2 εκατομμύρια pixel. Αυτό διασφαλίζει καλύτερη απόδοση οθόνης και ακρίβεια στα εφέ απεικόνισης των χρωμάτων.

 • Τρεις επιλογές εισόδου σήματος για μέγιστη ευελιξία απεικόνισης

  Η τριπλή είσοδος είναι ένα μέσο απεικόνισης ψηφιακών και αναλογικών σημάτων. Μια οθόνη τριπλής εισόδου παρέχει μία υποδοχή διασύνδεσης D-Sub (VGA) και μία DVI-I. Η υποδοχή διασύνδεσης DVI-I δέχεται είτε είσοδο ψηφιακού είτε είσοδο αναλογικού σήματος μέσω προαιρετικού προσαρμογέα για μέγιστη ευελιξία απεικόνισης και εγγυημένη δυνατότητα χρήσης της οθόνης.

 • Χρόνος απόκρισης Ενεργ./Απενεργ. 16ms: Καλύτερη εμφάνιση κείμενου και γραφικών

  Ο χρόνος απόκρισης Ενεργ.-Απενεργ. είναι το διάστημα που χρειάζεται ένα στοιχείο υγρών κρυστάλλων για να μεταβεί από ενεργή κατάσταση (μαύρο) σε ανενεργή (λευκό) και πίσω σε ενεργή (μαύρο). Μετριέται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Ο γρηγορότερος είναι ο καλύτερος: μικρότερος χρόνος απόκρισης σημαίνει ταχύτερες μεταβάσεις και, επομένως, λιγότερα οπτικά είδωλα κατά την απεικόνιση. Ο χρόνος απόκρισης ενεργοποίησης-απενεργοποίησης αποτελεί πιο σημαντική μέτρηση κατά την απεικόνιση επαγγελματικού περιεχομένου όπως έγγραφα, γραφικά και φωτογραφίες.

 • Εμφανίστε περισσότερες εικόνες και περιεχόμενο χωρίς κύλιση

  Περιοχή προβολής είναι το ορατό τμήμα μιας οθόνης απεικόνισης όπου εμφανίζονται δεδομένα.

 • Περιστροφή οθόνης κατά 90 μοίρες και έξυπνη τακτοποίηση καλωδίων

  Η βάση Super Ergo καθιστά άνετη τη χρήση της οθόνης και παρέχει ένα έξυπνο σύστημα διαχείρισης καλωδίων. Η φιλική προς το χρήστη δυνατότητα προσαρμογής του ύψους, της κλίσης και της γωνίας περιστροφής της βάσης καθιστά πιο εύχρηστη και ξεκούραστη την οθόνη. Το έξυπνο σύστημα διαχείρισης καλωδίων βοηθά στην τακτοποίηση των καλωδίων για ένα τακτοποιημένο εργασιακό χώρο.

 • Ενσωματωμένα ηχεία για ήχο χωρίς εμπόδια πάνω στην επιφάνεια εργασίας

  Ηχεία ενσωματωμένα σε συσκευή προβολής.

 • Αυτόνομη λειτουργία ήχου για αποτελεσματικές συνδιασκέψεις δικτύου

  Ενσωματωμένο προηγμένο υλικολογισμικό που παρέχει έξοδο ήχου ακόμα και χωρίς είσοδο εικόνας.

 • Προβολή από πολλές πηγές βίντεο: S-Video και CVBS

  Υποδοχές για είσοδο σήματος από δύο πηγές βίντεο: S-video και CVBS

 • Προβολή δεδομένων PC κατά την παρακολούθηση βίντεο ή τηλεόρασης σε ένα παράθυρο

  PIP για προβολή μικρού παραθύρου τηλεόρασης ή βίντεο από επιλεγμένη τοποθεσία σε προβολή πλήρους οθόνης.

 • Η συμβατότητα με SmartManage καθιστά δυνατή τη διαχείριση παγίων σε δίκτυο LAN

  Το SmartManage είναι ένα σύστημα για την παρακολούθηση, τη διαχείριση και τον έλεγχο της κατάστασης συσκευών προβολής καθώς και για την παροχή απομακρυσμένης υποστήριξης σε χρήστες που έχουν δυσκολίες - και όλα αυτά μέσω τοπικού δικτύου.

 • Σχεδιασμός χωρίς μόλυβδο που προστατεύει το περιβάλλον μας

  Τα προϊόντα απεικόνισης χωρίς μόλυβδο κατασκευάζονται σε συμμόρφωση με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για περιορισμό επικίνδυνων ουσιών όπως ο μόλυβδος και άλλες τοξικές ουσίες σε είδη ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (RoHS).

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: