Οθόνη LCD

  Απίθανη οθόνη, ειδικά σχεδιασμένη για απαιτητικούς επαγγελματίες

  Η ιδανική αγορά για χρήστες που εργάζονται στον τομέα της οικονομίας και επιχειρηματίες. Με μεγάλη γκάμα λειτουργιών που βελτιώνουν την απόδοση, όπως απομακρυσμένη διαχείριση SmartManage και εργονομική σχεδίαση χωρίς μόλυβδο, το 190P7 παρέχει εξαιρετική εικόνα με το χαμηλότερο κόστος ιδιοκτησίας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Απίθανη οθόνη, ειδικά σχεδιασμένη για απαιτητικούς επαγγελματίες

 • Η ευρύτερη γωνία θέασης, μέχρι 178 μοίρες

  Η ευρύτερη γωνία θέασης, μέχρι και 178 μοίρες, παρέχει την καθαρότερη προβολή από οποιαδήποτε γωνία.

 • Γρήγορος χρόνος απόκρισης 8ms GtG: Εξαιρετική προβολή της κινούμενης εικόνας

  Ο χρόνος απόκρισης GtG είναι η μέση χρονική διάρκεια που χρειάζεται σε ένα pixel να μεταφερθεί από μία θέση σε άλλη, δηλαδή η μέση χρονική διάρκεια της μετάβασης μεταξύ διαφορετικών σετ τυχαίων επιπέδων χρωμάτων. Όσο πιο γρήγορος είναι, τόσο το καλύτερο: Μικρότερος χρόνος απόκρισης σημαίνει ταχύτερες μεταβάσεις και λιγότερα οπτικά είδωλα κατά την απεικόνιση γρήγορα κινούμενων εικόνων. Ο χρόνος απόκρισης GtG είναι ένας σημαντικός τρόπος μέτρησης της ποιότητας προβολής του περιεχομένου πολυμέσων όπως ταινίες, βίντεο και παιχνίδια. Ο χρόνος απόκρισης ενεργοποίησης-απενεργοποίησης αποτελεί πιο σημαντική μέτρηση κατά την απεικόνιση επαγγελματικού περιεχομένου όπως έγγραφα, γραφικά και φωτογραφίες.

 • Ανάλυση SXGA, 1280 x 1024 για πιο ευκρινή αποτελέσματα

  Για τις οθόνες γραφικών, η ανάλυση οθόνης είναι ο αριθμός των κουκκίδων (pixel) για ολόκληρη την οθόνη. Για παράδειγμα, μια οθόνη ανάλυσης 1280 επί 1024 pixel μπορεί να εμφανίζει 1280 ξεχωριστές κουκκίδες/γραμμή σε 1024 γραμμές, ή περίπου 1,3 εκατομμύρια pixel.

 • Δυνατότητα για Windows Vista

  Οι οθόνες Vista-ready της Philips έχουν τη δυνατότητα ζωντανής, εκπληκτικής προβολής αυτού του νέου, οπτικά εξελιγμένου και απαιτητικού λειτουργικού συστήματος των Windows που έχει σχεδιαστεί για βελτίωση της ψυχαγωγίας, αύξηση της παραγωγικότητας και συμβολή στον έλεγχο της ψυχαγωγίας που προσφέρει ο υπολογιστής στο σπίτι και στο γραφείο, καθιστώντας την προβολή, την εύρεση και την οργάνωση πληροφοριών για εργασία ή παιχνίδι μια γρήγορη, αποτελεσματική και εύκολη υπόθεση.

 • Η συμβατότητα με SmartManage καθιστά δυνατή τη διαχείριση παγίων σε δίκτυο LAN

  Το SmartManage είναι ένα σύστημα για την παρακολούθηση, τη διαχείριση και τον έλεγχο της κατάστασης συσκευών προβολής καθώς και για την παροχή απομακρυσμένης υποστήριξης σε χρήστες που έχουν δυσκολίες - και όλα αυτά μέσω τοπικού δικτύου.

 • Περιστροφή οθόνης κατά 90 μοίρες και έξυπνη τακτοποίηση καλωδίων

  Η βάση Super Ergo καθιστά άνετη τη χρήση της οθόνης και παρέχει ένα έξυπνο σύστημα διαχείρισης καλωδίων. Η φιλική προς το χρήστη δυνατότητα προσαρμογής του ύψους, της κλίσης και της γωνίας περιστροφής της βάσης καθιστά πιο εύχρηστη και ξεκούραστη την οθόνη. Το έξυπνο σύστημα διαχείρισης καλωδίων βοηθά στην τακτοποίηση των καλωδίων για ένα τακτοποιημένο εργασιακό χώρο.

 • Ρύθμιση κλίσης και περιστροφής για ιδανική οπτική γωνία

  Η κλίση και η περιστροφή της οθόνης είναι δυνατή χάρη σε ένα μηχανισμό που είναι ενσωματωμένος στη βάση και επιτρέπει να περιστρέψετε την οθόνη και να της δώσετε κλίση προς τα πίσω ή προς τα εμπρός.

 • Η φωτεινότητα προσαρμόζεται αυτόματα με τον περιβάλλοντα φωτισμό

  Το SmartBright είναι ένα αποκλειστικό χαρακτηριστικό της Philips. Ένας ενσωματωμένος αισθητήρας για αυτόματη προσαρμογή των ρυθμίσεων της οθόνης, για καλύτερη οπτική εμπειρία, μειωμένη κατανάλωση ρεύματος και παρατεταμένη διάρκεια ζωής της οθόνης χωρίς την κόπωση των ματιών από τη φωτεινή οθόνη-σκοτεινό δωμάτιο/σκούρα οθόνη-φωτεινό δωμάτιο - και όλα αυτά χωρίς να πρέπει να προσαρμόζετε χειροκίνητα τη φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα με τις αλλαγές των συνθηκών φωτισμού στο δωμάτιο.

 • Εύκολη ρύθμιση με το λογισμικό Philips SmartControl

  Λογισμικό υπολογιστή για λεπτομερή προσαρμογή της απόδοσης και των ρυθμίσεων προβολής. Η Philips προσφέρει στους χρήστες δύο επιλογές για την προσαρμογή των ρυθμίσεων προβολής. Είτε μέσω πλοήγησης στο πολυεπίπεδο μενού προβολής στην οθόνη (OSD) με τη βοήθεια κουμπιών στην ίδια την οθόνη είτε μέσω χρήσης του λογισμικού Philips SmartControl για εύκολη προσαρμογή των διαφόρων ρυθμίσεων προβολής με οικείο προς το χρήστη τρόπο.

 • Διπλό DVI για καλύτερη υποστήριξη δεδομένων εισόδου από πολλαπλές πηγές PC

  Δυνατότητα εναλλαγής δεδομένων εισόδου από πολλαπλές πηγές PC σε μία οθόνη αντί για χρήση ξεχωριστής οθόνης για κάθε PC. Η διπλή είσοδος DVI είναι χρήσιμη για επαγγελματικές εφαρμογές. Ένα πλήκτρο συντόμευσης εναλλάσσει την προβολή μεταξύ των διαθέσιμων εισόδων υπολογιστή χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε καλώδια.

 • Ενσωματωμένο USB 2.0 υψηλής ταχύτητας για εύκολες συνδέσεις

  Το universal serial bus ή USB είναι ένα τυπικό πρωτόκολλο για σύνδεση υπολογιστών και περιφερειακών. Παρέχοντας υψηλή ταχύτητα σε χαμηλό κόστος, η σύνδεση USB αποτελεί πλέον την πιο δημοφιλή μέθοδο για σύνδεση περιφερειακών συσκευών σε υπολογιστή. Με την τοποθέτηση μιας υποδοχής USB 2.0 σε οθόνη, η Philips παρέχει μια εύκολα εντοπίσιμη και εύχρηστη σύνδεση USB υψηλής ταχύτητας για ανάγνωση, εγγραφή, φόρτωση και μεταφορά προγραμμάτων, δεδομένων, ψηφιακών μέσων ή αρχείων μουσικής προς, από ή μεταξύ του υπολογιστή σας και μίας ή περισσότερων συσκευών USB.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: