Οθόνη LCD

  Βυθιστείτε στην ψυχαγωγία

  Ζήστε την απόλυτη ψυχαγωγική εμπειρία με το Philips 190G6. Εντυπωσιακός κοίλος σχεδιασμός που σας περιβάλει με ήχο, φως και αίσθηση που ζωντανεύουν με πρωτοποριακό τρόπο τις ταινίες και τα παιχνίδια σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Βυθιστείτε στην ψυχαγωγία

 • ActiveBright για μεγάλη φωτεινότητα και χρώματα εξαιρετικής ευκρίνειας

  Η ActiveBright παρέχει τηλεοπτική ποιότητα υψηλής ευκρίνειας με φωτεινά χρώματα εξαιρετικής ευκρίνειας και ευρεία οπτική γωνία, γεγονός που την καθιστά την καλύτερη στο είδος της.

 • Έτοιμη για αναπαραγωγή σημάτων απλής και υψηλής ανάλυσης

  H οθόνη υψηλής ευκρίνειας είναι μια συσκευή προβολής σχεδιασμένη να αποδίδει την εξαιρετική ποιότητα των εικόνων υψηλής ευκρίνειας και να επιτρέπει τη σύνδεση με πηγές HD, όπως set-top box HD. Μια οθόνη HD προσφέρει καλύτερη ποιότητα εικόνας από την προοδευτική σάρωση, πληροί τα αυστηρά πρότυπα για τις οθόνες HD που προβάλλουν σήματα υψηλής ευκρίνειας κορυφαίας ποιότητας εικόνας μέσω γενικής σύνδεσης αναλογικών σημάτων VGA ή συνδέσεων ψηφιακού σήματος DVI χωρίς συμπίεση, και υποστηρίζει το πρωτόκολλο HDCP. Λαμβάνει σήματα των 720p (1280x720p στα 50 και 60 Hz προοδευτικής σάρωσης) και 1080i (1920x1080i στα 50 και 60 Hz πεπλεγμένης σάρωσης).

 • Γρήγορος χρόνος Eνεργ./Aπενεργ. 8ms: Εξαιρετική απεικόνιση κειμένου & γραφικών

  Ο χρόνος απόκρισης Ενεργ.-Απενεργ. είναι το διάστημα που χρειάζεται ένα στοιχείο υγρών κρυστάλλων για να μεταβεί από ενεργή κατάσταση (μαύρο) σε ανενεργή (λευκό) και πίσω σε ενεργή (μαύρο). Μετριέται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Ο γρηγορότερος είναι ο καλύτερος: μικρότερος χρόνος απόκρισης σημαίνει ταχύτερες μεταβάσεις και, επομένως, λιγότερα οπτικά είδωλα κατά την απεικόνιση. Ο χρόνος απόκρισης ενεργοποίησης-απενεργοποίησης αποτελεί πιο σημαντική μέτρηση κατά την απεικόνιση επαγγελματικού περιεχομένου όπως έγγραφα, γραφικά και φωτογραφίες.

 • Ενεργό υπογούφερ 20 watt για βαθύτερα μπάσα

  Το υπογούφερ είναι ένα ηχείο που αναπαράγει τους χαμηλότερους τόνους του ηχητικού φάσματος. Η οθόνη διαθέτει ξεχωριστό υπογούφερ για να αναπαράγει συχνότητες μπάσων και δορυφορικά ηχεία για συχνότητες μεσαίου και υψηλού φάσματος. Το αποτέλεσμα είναι ένα σύστημα που αναπαράγει δυναμικά το πλήρες φάσμα των συχνοτήτων ήχου από βαθιά μπάσα έως και πεντακάθαρους ήχους υψηλών συχνοτήτων με ελάχιστη παραμόρφωση.

 • Ήχος virtual surround 3D

  Η τεχνολογία ήχου Virtual Surround 3D είναι μια προηγμένη τεχνολογία βελτιστοποίησης του ήχου που δίνει την εντύπωση της μετάδοσης surround ήχου μέσω στερεοφωνικών πηγών για μια ολοκληρωτική και ρεαλιστική εμπειρία.

 • Εύχρηστη λειτουργία Agent 2 που βελτιστοποιεί την ηχητική εμπειρία

  To Sound Agent 2 αποτελεί ένα έξυπνο λογισμικό με διασκεδαστικό και εύχρηστο περιβάλλον γραφικών. Σας απαλλάσσει από τη σύγχυση ως προς τον ήχο PC βελτιστοποιώντας αυτόματα τους ήχους για όλα τα δημοφιλή φορμά. Το Sound Agent 2 διευκολύνει την ακριβή ρύθμιση της ηχητικής απόδοσης έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις προσωπικές σας μουσικές προτιμήσεις.

 • Ψηφιακά μεταδιδόμενος ήχος υπολογιστή

  Ψηφιακή μετάδοση των ηχητικών σημάτων του υπολογιστή μέσω USB, αντί του αναλογικού καλωδίου με mini βύσμα, που παρέχει άμεση μίξη για incredible surround χωρίς τις παραμορφώσεις από μετατροπή του σήματος από ψηφιακό σε αναλογικό.

 • Διανομέας USB 2.0 υψηλής ταχύτητας για εύκολες συνδέσεις

  Το universal serial bus ή USB είναι ένα πρωτόκολλο για σύνδεση υπολογιστών και περιφερειακών. Επειδή προσφέρει υψηλή ταχύτητα σε χαμηλό κόστος, η USB αποτελεί πλέον την πιο δημοφιλή μέθοδο για σύνδεση περιφερειακών συσκευών σε υπολογιστή. Ο διανομέας USB 2.0 στην οθόνη παρέχει μια εύκολα εντοπίσιμη και εύχρηστη σύνδεση υψηλής ταχύτητας για ανάγνωση, εγγραφή, φόρτωση και μεταφορά προγραμμάτων, δεδομένων, ψηφιακών μέσων ή αρχείων μουσικής προς, από ή μεταξύ του υπολογιστή και μιας ή περισσότερων συσκευών USB.

 • Δυνατότητα προβολής σημάτων βίντεο από ένα εύρος πηγών AV

  Δυνατότητα προβολής σημάτων από ένα ευρύ φάσμα πηγών AV.

 • Προεπιλεγμένα προγραμματιζόμενα πλήκτρα για καλύτερη ποιότητα ήχου

  Προεπιλεγμένα προγραμματιζόμενα πλήκτρα που αλλάζουν άμεσα τις ρυθμίσεις ήχου για ενισχυμένο surround ήχο. Παρέχονται τέσσερα surround ήχου: Neutral, Rock, Jazz και Classic. Υπάρχει η κατάλληλη λειτουργία για κάθε εφαρμογή.

 • Ο κοίλος σχεδιασμός σας παρέχει εκπληκτική διασκέδαση

  Ο κοίλος σχεδιασμός τελευταίας τεχνολογίας αποτελεί καινοτομία για τη διασκέδαση που σας περιβάλλει με φανταστικές εικόνες και ήχους.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: