1
Επιλέξτε φωτιστικό

Χωνευτό σποτ

  Χωνευτό σποτ

  Light up your outdoor life

  Αυτά τα χωνευτά σποτ Philips Ledino παρέχουν μια συγκεντρωμένη δέσμη πανίσχυρου φωτός LED, αλλά παράλληλα είναι μικρά και αρκετά διακριτικά ώστε να ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε περιβάλλον. Ιδανικά για το φωτισμό της βεράντας, του κήπου, της εισόδου ή κάθε ζεστής γωνιάς. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Δυστυχώς αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Light up your outdoor life

μοντέρνος φωτισμός εξωτερικών χώρων

 • Ρυθμιζόμενη ένταση φωτισμού με ροοστάτη

  Ρυθμιζόμενη ένταση φωτισμού με ροοστάτη

  Η ένταση των φωτιστικών LED της Philips μπορεί να ρυθμιστεί με ροοστάτη (δεν περιλαμβάνεται). Με αυτόν τον τρόπο, το φωτιστικό γίνεται ιδανικό για τη δημιουργία μιας όμορφης ατμόσφαιρας σε οποιαδήποτε περίσταση, είτε πρόκειται για ένα ευχάριστο γεύμα για δύο είτε για μια φιλική συγκέντρωση στο σαλόνι σας. Η Philips έχει δοκιμάσει ορισμένους επιτοίχιους ροοστάτες, οι οποίοι αποδείχτηκαν συμβατοί με τα φωτιστικά LED μας. Στην ενότητα αρχείων λήψης και υποστήριξης μπορείτε να βρείτε μια λίστα με τους συμβατούς ροοστάτες.

 • Κομψά και ανθεκτικά υλικά

  Κομψά και ανθεκτικά υλικά

  Τα Ledino εξωτερικών χώρων αποτελούνται από ανθεκτικά υλικά υψηλής ποιότητας, όπως αλουμίνιο και ανοξείδωτο ατσάλι, κατάλληλα για να διαρκέσουν για πολλά πολλά χρόνια.

 • Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής

  Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής

  Μια πηγή φωτός που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Οι λαμπτήρες LED της Philips προσφέρουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής, τουλάχιστον 20.000 ωρών (που ισοδυναμεί με 20 χρόνια για μια μέση χρήση 3 ωρών/ημέρα με ένα σύνολο τουλάχιστον 13.000 κύκλων ενεργοποίησης/απενεργοποίησης). Δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση από μια τέλεια ατμόσφαιρα φωτισμού στο σπίτι σας, ενώ δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συντήρηση ή την αντικατάσταση λαμπτήρων.

 • Μεγάλη απόδοση σε χαμηλή θερμοκρασία

  Μεγάλη απόδοση σε χαμηλή θερμοκρασία

  Οι LED Philips υψηλής απόδοσης αποδίδουν σε χαμηλές θερμοκρασίες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν τρεμοπαίζουν και ανάβουν στιγμιαία, ώστε να έχετε πάντα την καλύτερη ποιότητα φωτισμού.

 • Φωτισμός LED υψηλής ισχύος

  Φωτισμός LED υψηλής ισχύος

  Τα Philips Ledino εξωτερικών χώρων διαθέτουν την τελευταία τεχνολογία LED. Προσφέρουν δυνατό φως, υψηλή ποιότητα φωτισμού και μεγάλη διάρκεια ζωής.

 • IP23 σχεδιασμένο για οροφές εξωτερικών χώρων

  IP23 σχεδιασμένο για οροφές εξωτερικών χώρων

  Φωτίστε τη βεράντα ή το μπαλκόνι σας με αυτά τα κομψά χωνευτά σποτ.

 • Εξοικονόμηση έως και 80% ενέργειας

  Εξοικονόμηση έως και 80% ενέργειας

  Η τεχνολογία φωτισμού LED που χρησιμοποιείται στα φωτιστικά της Philips είναι άκρως αποδοτική από ενεργειακής άποψης (μια μονάδα 7,5 W παράγει 350 Lumen). Συνεπώς, κάθε φωτιστικό εξοικονομεί ενέργεια, βοηθώντας τους καταναλωτές να εξοικονομούν χρήματα από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη του περιβάλλοντος. Αν θέλετε ενεργειακά αποδοτικό οικιακό φωτισμό με σπουδαίο φως σε μεγάλο εύρος σύγχρονων σχεδίων, τότε η λύση βρίσκεται σίγουρα στα προϊόντα LED της Philips.

 • Πλήρης γκάμα εφαρμογών

  Τα Philips Ledino εξωτερικών χώρων προσφέρουν πολλές εφαρμογές που καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα αναγκών φωτισμού: επιτοίχια φωτιστικά, φανοστάτες, επιδαπέδια και χωνευτά σποτ.

 • Μοντέρνος φωτισμός εξωτερικών χώρων

  Εντυπωσιακός, τολμηρός και μινιμαλιστικός φωτισμός εξωτερικών χώρων από τη Philips. Το μοντέρνο στιλ των Ledino είναι ιδανικό για τους κήπους, τα μονοπάτια και τους εξωτερικούς σας χώρους.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: