1
Επιλέξτε φωτιστικό

Επιτοίχιο φωτιστικό

  Επιτοίχιο φωτιστικό

  Light up your outdoor life

  Φωτιστικό Philips Ledino: ένας high-tech συνδυασμός των φακών κορυφαίας τεχνολογίας και του φωτισμού PowerLED διαχέει τρεις πολύ λεπτές δέσμες προς τα πάνω και προς τα κάτω, καθορίζοντας με σαφήνεια το περίγραμμα και ομορφαίνοντας ένα κτίριο ή μια δομή. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Δυστυχώς αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Light up your outdoor life

μοντέρνος φωτισμός εξωτερικών χώρων

 • Κομψά και ανθεκτικά υλικά

  Κομψά και ανθεκτικά υλικά

  Τα Ledino εξωτερικών χώρων αποτελούνται από ανθεκτικά υλικά υψηλής ποιότητας, όπως αλουμίνιο και ανοξείδωτο ατσάλι, κατάλληλα για να διαρκέσουν για πολλά πολλά χρόνια.

 • Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής

  Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής

  Μια πηγή φωτός που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Οι λαμπτήρες LED της Philips προσφέρουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής, τουλάχιστον 20.000 ωρών (που ισοδυναμεί με 20 χρόνια για μια μέση χρήση 3 ωρών/ημέρα με ένα σύνολο τουλάχιστον 13.000 κύκλων ενεργοποίησης/απενεργοποίησης). Δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση από μια τέλεια ατμόσφαιρα φωτισμού στο σπίτι σας, ενώ δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συντήρηση ή την αντικατάσταση λαμπτήρων.

 • Μεγάλη απόδοση σε χαμηλή θερμοκρασία

  Μεγάλη απόδοση σε χαμηλή θερμοκρασία

  Οι LED Philips υψηλής απόδοσης αποδίδουν σε χαμηλές θερμοκρασίες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν τρεμοπαίζουν και ανάβουν στιγμιαία, ώστε να έχετε πάντα την καλύτερη ποιότητα φωτισμού.

 • Φωτισμός LED υψηλής ισχύος

  Φωτισμός LED υψηλής ισχύος

  Τα Philips Ledino εξωτερικών χώρων διαθέτουν την τελευταία τεχνολογία LED. Προσφέρουν δυνατό φως, υψηλή ποιότητα φωτισμού και μεγάλη διάρκεια ζωής.

 • IP 44, σχεδιασμένο για χρήση σε εξωτερικό χώρο

  IP 44, σχεδιασμένο για χρήση σε εξωτερικό χώρο

  Η προστασία IP44 σημαίνει ότι αυτό το φωτιστικό έχει σχεδιαστεί για εξωτερικούς χώρους, ώστε να είστε σίγουροι ότι το Philips Ledino εξωτερικών χώρων θα φωτίσει τον κήπο σας όποιες κι αν είναι οι καιρικές συνθήκες. Επίσης χρησιμοποιεί την καλύτερη στην κατηγορία της τεχνολογία Philips LED, που είναι εύκολη στη συντήρηση και διαρκεί.

 • Εξοικονόμηση έως και 80% ενέργειας

  Εξοικονόμηση έως και 80% ενέργειας

  Η τεχνολογία φωτισμού LED που χρησιμοποιείται στα φωτιστικά της Philips είναι άκρως αποδοτική από ενεργειακής άποψης (μια μονάδα 7,5 W παράγει 350 Lumen). Συνεπώς, κάθε φωτιστικό εξοικονομεί ενέργεια, βοηθώντας τους καταναλωτές να εξοικονομούν χρήματα από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη του περιβάλλοντος. Αν θέλετε ενεργειακά αποδοτικό οικιακό φωτισμό με σπουδαίο φως σε μεγάλο εύρος σύγχρονων σχεδίων, τότε η λύση βρίσκεται σίγουρα στα προϊόντα LED της Philips.

 • Αρχιτεκτονικά και διακοσμητικά εφέ φωτισμού

  Τα Ledino εξωτερικών χώρων προσφέρουν κομψά διακοσμητικά εφέ φωτισμού με πολλές επιλογές, όπως κατευθυνόμενες δέσμες φωτός ή δέσμες φωτός δύο κατευθύνσεων. Ορισμένα φωτιστικά διαθέτουν περιστρεφόμενη κεφαλή ώστε να κατευθύνετε το φως εκεί που το χρειάζεστε.

 • Πλήρης γκάμα εφαρμογών

  Τα Philips Ledino εξωτερικών χώρων προσφέρουν πολλές εφαρμογές που καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα αναγκών φωτισμού: επιτοίχια φωτιστικά, φανοστάτες, επιδαπέδια και χωνευτά σποτ.

 • Μοντέρνος φωτισμός εξωτερικών χώρων

  Εντυπωσιακός, τολμηρός και μινιμαλιστικός φωτισμός εξωτερικών χώρων από τη Philips. Το μοντέρνο στιλ των Ledino είναι ιδανικό για τους κήπους, τα μονοπάτια και τους εξωτερικούς σας χώρους.

 • Δέσμες φωτός δύο κατευθύνσεων, λεπτές όσο ένα μολύβι

  Διακοσμητικά εφέ φωτισμού, με υπέρλεπτες δέσμες φωτός δύο κατευθύνσεων.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: