Τηλεόραση Flat TV

  Τηλεόραση Flat TV

  Βελτιώστε την οπτική σας εμπειρία

  Απολαύστε εξαιρετική αξία με αυτή την τηλεόραση LCD. Με ραδιόφωνο FM, Virtual Dolby Surround και συμπαγή σχεδιασμό, χωράει οπουδήποτε στο σπίτι σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Βελτιώστε την οπτική σας εμπειρία

 • Σήμα συνιστωσών προοδευτικής σάρωσης για βελτιστοποιημένη ποιότητα εικόνας

  Σήμα συνιστωσών προοδευτικής σάρωσης για βελτιστοποιημένη ποιότητα εικόνας

  Προοδευτική σάρωση διπλασιάζει την κάθετη ανάλυση της εικόνας, με αποτέλεσμα μια σαφώς ευκρινέστερη εικόνα. Αντί πρώτα να αποστέλλεται το πεδίο με τις περιττές γραμμές στην οθόνη και στη συνέχεια το πεδίο με τις άρτιες γραμμές, και τα δύο πεδία εγγράφονται την ίδια στιγμή. Στιγμιαία δημιουργείται μια πλήρης εικόνα με χρήση της μέγιστης ανάλυσης.

 • Το Smart Picture προσφέρει προσαρμοσμένες ρυθμίσεις εικόνας

  Το Smart Picture προσφέρει προσαρμοσμένες ρυθμίσεις εικόνας

  Το Smart Picture προσφέρει βέλτιστες ρυθμίσεις εικόνας για χρώμα, φωτεινότητα, κορεσμό, αντίθεση, ευκρίνεια, και πολλές ακόμη, για συνεχή βελτίωση της συνολικής οπτικής εμπειρίας σας.

 • Το Smart Sound βελτιστοποιεί τις ρυθμίσεις ήχου

  Το Smart Sound βελτιστοποιεί τις ρυθμίσεις ήχου

  Η δυνατότητα Smart Sound παρέχει βέλτιστες ρυθμίσεις ήχου για σούπερ μπάσα, μπάσα, πρίμα.

 • Οθόνη LCD XGA υψηλής ευκρίνειας, 1,024 x 768p

  Oθόνη WXGA με κορυφαία τεχνολογία LCD προσφέρει ανάλυση HD ευρείας οθόνης στα 1024 x 768p pixel. Παρέχει εξαιρετική εικόνα προοδευτικής σάρωσης χωρίς τρεμόπαιγμα, με βέλτιστη φωτεινότητα και άψογα χρώματα. Η ζωντανή και ευκρινής εικόνα διασφαλίζει βελτιωμένη οπτική εμπειρία.

 • Virtual Dolby Surround για ηχητική εμπειρία κινηματογραφικής ποιότητας

  Το Virtual Dolby Surround είναι μια τεχνολογία επεξεργασίας για την ενίσχυση του surround ήχου. Δημιουργεί την αίσθηση του Dolby Pro Logic χωρίς την ανάγκη επιπλέον πίσω ηχείων. Βυθίζεστε ολοκληρωτικά στην τηλεοπτική σας εμπειρία.

 • Ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM

  Ενσωματωμένο ραδιόφωνο 40 προεπιλεγμένων σταθμών. Εύκολη πλοήγηση με την εμφάνιση των ονομάτων των σταθμών. Εύχρηστο ρολόι.

 • ξυπνο κείμενο 10 σελίδων για γρήγορη πρόσβαση.

  Το teletext μεταδίδεται από τους περισσότερους σταθμούς.Το Smart text 10 σελίδων πρέχει γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: