Τηλεόραση

  Βελτιώστε την οπτική σας εμπειρία

  Τηλεόραση που συνδυάζει υψηλή αντίθεση εικόνας και ποιότητα ήχου. Διαθέτει Smart Picture και Smart Sound, χρονοδιακόπτη αυτόματης διακοπής λειτουργίας και υποδοχές σύνδεσης στο μπροστινό μέρος. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Βελτιώστε την οπτική σας εμπειρία

με Crystal Clear

 • Καθοδικός σωλήνας Black Hibri για φωτεινά χρώματα

  Το Black HiBri είναι μια τεχνολογία καθοδικού σωλήνα που χρησιμοποιείται από την Philips σε τηλεοράσεις με μικρή οθόνη, η οποία παρέχει καλή αναπαραγωγή χρωμάτων ακόμα και σε συσκευές μικρών διαστάσεων.

 • Το Crystal Clear βελτιώνει το βάθος της εικόνας

  Συνδυάζοντας χαρακτηριστικά όπως το Contrast plus και τη βελτίωση χρωμάτων, το Crystal Clear βελτιώνει το βάθος της εικόνας.

 • Ποιοτικός μονοφωνικός ήχος εξαιρετικής καθαρότητας

  Πεντακάθαρος μονοφωνικός ήχος

 • Smart Picture & Smart Sound για προσωπικό ήχο και εικόνα

  Οι προεπιλεγμένες λειτουργίες της Philips για Smart Picture και Smart Sound σας παρέχουν άμεση πρόσβαση μέσω ενός μόνο πλήκτρου του τηλεχειριστηρίου. Μπορείτε να επιλέξετε βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις εικόνας και ήχου για τις διάφορες λειτουργίες εικόνας και ήχου.

 • Η δυνατότητα Teletext αποτελεί μια πλούσια πηγή πληροφόρησης

  Η λειτουργία Teletext αποτελεί ένα σύστημα επικοινωνίας που μεταδίδεται από τις περισσότερες συσκευές εκπομπής στην Ευρώπη και περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών. Μπορείτε να εμφανίσετε τις πληροφορίες αυτές με μια συσκευή που διαθέτει αποκωδικοποιητή Teletext.

 • Είσοδος βίντεο και μονοφωνικού ήχου μπροστά & ακουστικά μπροστά

  Είσοδος βίντεο και μονοφωνικού ήχου μπροστά & ακουστικά μπροστά

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: