1
Τηλεοράσεις

Ήχος τηλεόρασης Philips TV

Ακούστε υπέροχο ήχο

Καθηλωτικός ήχος στο σπίτι σας

 

Καθώς οι τηλεοράσεις μας γίνονται όλο και πιο μινιμαλιστικές, φροντίζουμε ο ήχος τους να παραμένει εκπληκτικός. Είτε ακούτε κάποιο νέο κομμάτι, είτε παρακολουθείτε μια ταινία είτε παίζετε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, απολαμβάνετε πάντοτε δυναμικό και πλούσιο ήχο.

Τεχνολογία ήχου Multiple Ring τηλεόρασης Philips

Τεχνολογία Multiple Ring

 

Χάρη στην έξυπνη τεχνολογία Multiple Ring μπορείτε να ακούτε μουσική σε υψηλή ένταση, δημιουργώντας πιο γεμάτο και καθαρό ήχο με πλούσια μπάσα – γεγονός αξιοσημείωτο αν σκεφτείτε πόσο μικρό πάχος έχουν οι τηλεοράσεις μας.

Φυσικός ήχος τηλεόρασης Philips

Φυσικός ήχος

 

Αφήνοντας ακάλυπτα τα ηχεία, κάθε ηχητικό κύμα φτάνει κατευθείαν στα αυτιά σας, χωρίς παρεμβολές. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε πιο καθαρούς διαλόγους και πιο ευκρινείς, πιο φυσικούς τόνους. Απλά και ξεκάθαρα.

Ορατός ήχος

 

Κατασκευασμένα για να προσφέρουν εντυπωσιακό ήχο παρά τις μικρές τους διαστάσεις, τα μπροστινά ηχεία αποδίδουν εκπληκτικά καθαρούς τόνους φωνής. Επιπλέον, η εμφάνισή τους είναι υπέροχη.

Spotify Connect

 

Τα ηχεία της Smart TV έχουν κατασκευαστεί για να παράγουν εκπληκτικό ήχο. Ας τα χρησιμοποιήσουμε λοιπόν! Με το Spotify Connect, το μόνο που θα χρειαστεί είναι να πατήσετε το κουμπί αναπαραγωγής στην εφαρμογή Spotify και τα αγαπημένα σας κομμάτια θα παίξουν αμέσως από την τηλεόραση.