1
Τηλεοράσεις

Ήχος τηλεόρασης
Philips TV

Νιώστε κάθε λεπτομέρεια

Οι τηλεοράσεις μας με τον καλύτερο ήχο

Ήχος
Bowers & Wilkins 

 

Η αποκλειστική σχεδίαση των ηχείων από τους θρυλικούς μηχανικούς Bowers & Wilkins προσφέρει εκπληκτικά ρεαλιστική απόδοση ήχου. Το ενσωματωμένο υπο-γούφερ, τα τουίτερ και οι οδηγοί πλήρους εύρους παράγουν βαθιά, σωστά καθορισμένα μπάσα, αψεγάδιαστους διαλόγους και πεντακάθαρες υψηλές συχνότητες. Ακόμα και σε χαμηλή ένταση.

Συναρπαστικός συνδυασμός

Παρόλο που οι τηλεοράσεις μας γίνονται όλο και πιο μινιμαλιστικές, ο ήχος τους παραμένει πληθωρικός.
Βελτιωμένη ποιότητα ήχου και ευκρίνεια

Ακούστε κάθε ψίθυρο

 

Τα τουίτερ προσφέρουν εξαιρετική ευκρίνεια στους υψηλούς τόνους, όπως το γυαλί που σπάει, τα πουλιά που τραγουδούν ή τις σταγόνες της βροχής που πέφτουν. Η κατεύθυνση του ήχου υψηλής συχνότητας ελέγχεται επίσης, διασφαλίζοντας την παροχή ήχου υψηλής ακρίβειας σε μεγαλύτερη γκάμα θέσεων ακρόασης. 

Τηλεόραση με εξαιρετικό ήχο | Καθαρότητα διαλόγων

Μην χάσετε ούτε λέξη

 

Το γούφερ στην τηλεόραση Philips είναι υπεύθυνο για τις μεσαίες και τις χαμηλές συχνότητες. Ο ήχος μοιάζει να προέρχεται από το μέσο της τηλεόρασης και οι διάλογοι ακούγονται με κρυστάλλινη καθαρότητα. Αυτό που ακούτε αντιστοιχεί απόλυτα σε αυτό που βλέπετε. 

Ενσωματωμένο υπογούφερ | Βελτιώστε την εμπειρία ακρόασης στην τηλεόραση

Αυξήστε τα μπάσα              

 

Τα υπογούφερ αναπαράγουν τις εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες. Οι εκρήξεις των ταινιών θα είναι εκκωφαντικές και οι κινητήρες  θα μαρσάρουν με δυναμικό ήχο. Οι μουσικές παραστάσεις θα έχουν υπέροχα ισορροπημένο αποτέλεσμα, με βαθιές χαμηλές νότες, πανίσχυρα τύμπανα και μπάσα.

Η διαμόρφωση του ήχου διαφέρει ανά τηλεόραση. Ελέγξτε τις προδιαγραφές προϊόντος της τηλεόρασης.
Όρθιο Ανάρτηση σε τοίχο

Κάθε λεπτομέρειαl είναι σημαντική  

 

Οι τηλεοράσεις Philips έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία ακρόασης, όπου κι αν τις τοποθετήσετε. Κατά τη διάρκεια της ρύθμισης, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε προδιαμορφωμένες ρυθμίσεις ήχου που βελτιστοποιούν την τηλεόραση για τοποθέτηση στον τοίχο ή σε βάση στερέωσης. Αν αλλάξετε τη θέση της τηλεόρασης, μπορεί να τροποποιήσετε εύκολα τις ρυθμίσεις από το κύριο μενού.

Οι καλύτερες τηλεοράσεις για αναπαραγωγή ήχου
Οι καλύτερες τηλεοράσεις

  Περισσότερα για τον ήχο και τις τηλεοράσεις Philips    

Τηλεόραση OLED
Ολοζώντανη εικόνα
Ολοζώντανη εικόνα

Ambilight
Βυθίστε στο αγαπημένο σας περιεχόμενο

Smart TV
Περιεχόμενο κατ' απαίτηση