1
Τηλεοράσεις

Αν σας αρέσει το streaming,
θα λατρέψετε το P5

Παρακολουθήστε το κλιπ
Πριν Μετά

Τελειότητα περιεχομένου-πηγής

 

Οι οπτικές ατέλειες, όπως ο θόρυβος και τα διάφορα ελαττώματα, εντοπίζονται σχεδόν σε όλο το τηλεοπτικό περιεχόμενο. Το P5 τις επιδιορθώνει, μειώνοντας τον θόρυβο χωρίς ενοχλητικές θολώσεις και περιορίζοντας τον διαχωρισμό ζωνών καθώς αναβαθμίζει τα βίντεο των 8 bit σε ακρίβεια σχεδόν 14 bit.

Sharpness

Άψογη ευκρίνεια

 

Οι περισσότερες εικόνες έχουν ανάλυση που δεν αγγίζει επ' ουδενί το 4K που μπορούν να προσφέρουν οι σημερινές οθόνες. Ο αλγόριθμος αναβάθμισης Detail Enhancer του P5 επιλύει αυτό το πρόβλημα μεταμορφώνοντας το περιεχόμενο σε Ultra HD. Το αποτέλεσμα; Πιο ευκρινείς εικόνες με αισθητά μεγαλύτερο βάθος και διαστάσεις.

Πριν Μετά

Άψογο χρώμα

 

Η επεξεργασία χρώματος 10 bit που χρησιμοποιείται στις περισσότερες τηλεοράσεις είναι περιοριστική ως προς το εύρος χρωμάτων που μπορεί να επιτευχθεί στην πραγματικότητα, ανεξάρτητα από την ποιότητα της οθόνης. Εφαρμόζοντας ένα σύστημα 17 bit, το P5 ξεκλειδώνει εκατομμύρια χρώματα παραπάνω, με πιο ζωντανό και έντονο κορεσμό και πιο φυσικούς τόνους επιδερμίδας.

Πριν Μετά

Τέλεια αντίθεση

 

Επεκτείνοντας το εύρος της αντίθεσης, το P5 μπορεί να κάνει τις φωτεινές περιοχές της εικόνας φωτεινότερες και τις σκοτεινές ακόμα πιο μαύρες. Το αποτέλεσμα είναι εικόνες με περισσότερο βάθος και καλύτερη λεπτομέρεια, που σας μεταφέρουν απευθείας στην καρδιά της δράσης.

Πριν Μετά

Άψογη κίνηση

 

Οι κάμερες με φιλμ αποτυπώνουν την κίνηση τραβώντας 24 ξεχωριστές φωτογραφίες (ή αλλιώς "καρέ") ανά δευτερόλεπτο. Για αυτόν τον λόγο, πολλές φορές έχουμε την αίσθηση ότι η εικόνα τρεμοπαίζει ενοχλητικά στις σκηνές με γρήγορη κίνηση. Το P5 προσθέτει τρεις επιπλέον "ενδιάμεσες" εικόνες σε κάθε αρχικό καρέ για να σας προσφέρει μια ομαλή και φυσική εμπειρία προβολής.

Ο μαγικός αριθμός 5

Κάθε τηλεόρασή μας διαθέτει πρωτοποριακές τεχνολογίες που εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας. Καθεμία από αυτές εστιάζει στα τέσσερα στοιχεία που μπορεί να διακρίνει το μάτι: περιεχομένου-πηγής, ευκρίνεια, χρώμα, αντίθεση και κίνηση.

 

Όλα μαζί τα συστήματα ποιότητας εικόνας δημιουργούν εκπληκτικές εικόνες, ανεξάρτητα από την πηγή και την ποιότητα. Έτσι, είτε βλέπετε YouTube είτε Netflix, το οπτικό αποτέλεσμα θα είναι εξίσου θαυμάσιο.

Στοιχεία ποιότητας εικόνας τηλεόρασης Philips
Τηλεόραση Philips 4K Ultra HD

Ultra HD και Full HD

 

Οι τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας διατίθενται σε ποιότητα Ultra High Definition (UHD) και Full High Definition (FHD). Με το FHD, μπορείτε να απολαύσετε εικόνα με ανάλυση έως 1080p και 2 εκατομμύρια pixel. Σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες επεξεργασίας εικόνας της Philips, έχετε εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Η τηλεόραση UHD 4K προσφέρει τετραπλάσια ανάλυση, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εικόνα με απίστευτη λεπτομέρεια και βάθος.

χωρίς Ultra HD with Ultra HD
χωρίς HDR with HDR

Υψηλό δυναμικό εύρος (HDR)

Η εικόνα ζωντανεύει μπροστά σας

 

Η τεχνολογία High Dynamic Range προσφέρει μια εντελώς διαφορετική οπτική εμπειρία. Χάρη στην εκπληκτική φωτεινότητα, την ασύγκριτη αντίθεση και το εντυπωσιακό χρώμα, η εικόνα είναι πολύ πιο φωτεινή, με πιο βαθύ και τονισμένο μαύρο. Αποδίδοντας μια μεγαλύτερη παλέτα πλούσιων, νέων χρωμάτων που δεν έχετε ξαναδεί σε τηλεόραση, προσφέρει μια οπτική εμπειρία που αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις και ξυπνά τα συναισθήματα. Ακριβώς αυτό που θέλουν οι λάτρεις του σινεμά και των ταινιών!