1
Products

Πέρα από τα συνηθισμένα

 

Η τεχνολογία Philips Ambilight ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Προβάλλει φως και χρώμα σε πραγματικό χρόνο ξεπερνώντας τα όρια των κλασικών τηλεοράσεων, για να σας προσφέρει μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία.
 

Lightwaves trailer

Lightwaves

Στόχος των τηλεοράσεων Philips είναι να σας προσφέρουν εμπειρίες που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Μία από αυτές και το Lightwaves. Σε αυτήν την ταινία μπορείτε να θαυμάσετε δύο από τους καλύτερους σέρφερ του κόσμου, τον Chippa Wilson και τον Damien Hobgood, να δαμάζουν πανέμορφα κύματα γεμάτα φως και χρώμα με ειδικές σανίδες, προσφέροντας ένα πρωτότυπο θέαμα. Ταξιδεύοντας στο Ντουμπάι και τις Μαλδίβες με την κορυφαία εταιρεία παραγωγής ταινιών περιπέτειας Sweetgrass Productions, βρήκαμε τα κατάλληλα τοπία για αυτή την ταινία. Είναι μια συναρπαστική ταινία που εκφράζει το όραμά μας για τη δύναμη του Ambilight και δείχνει πώς το φως μπορεί να μεταμορφώσει κάτι που είναι ήδη εντυπωσιακό. Στόχος των τηλεοράσεων Philips είναι να σας προσφέρουν πιο έντονες συγκινήσεις σε οτιδήποτε παρακολουθείτε, παίζετε ή μοιράζεστε. Με τη δύναμη του Android ™ και του Ambilight μπορούμε να πετύχουμε αυτόν το στόχο.
Behind the scenes movie

Παρασκήνια

Η παραγωγή του Lightwaves ήταν τόσο θεαματική όσο και η ίδια η ταινία. Το Lightwaves γυρίστηκε ως εξής: το συνεργείο και δύο από τους καλύτερους σέρφερ του κόσμου, ο Chippa Wilson και ο Damien Hobgood, ταξίδεψαν σε διάφορα μέρη του πλανήτη με έναν τεράστιο εξοπλισμό παραγωγής στις αποσκευές τους για να απαθανατίσουν σκηνές από νυχτερινό σερφινγκ με εφέ που λάμπουν στο σκοτάδι. Οι αμμοθύελλες στο Ντουμπάι, οι βλάβες στις πισίνες τεχνητών κυμάτων, τα βραχυκυκλώματα στις σανίδες και οι καταιγίδες στις Μαλδίβες ήταν μόνο μερικά από τα εμπόδια που συνάντησαν. Ξεπερνώντας όλες αυτές τις δυσκολίες κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Το Lightwaves γυρίστηκε σε εντυπωσιακό 4K Ultra HD προσφέροντας πλούσια λεπτομέρεια και μοναδική ποιότητα εικόνας, ακριβώς όπως οι τηλεοράσεις Ambilight. Και όπως στις τηλεοράσεις Ambilight, χρησιμοποιήσαμε το φως για να δώσουμε περισσότερο συναίσθημα και ένταση στο συνολικό αποτέλεσμα.

Οι σέρφερ

 

Ένα εγχείρημα τέτοιας κλίμακας απαιτεί σίγουρα και μεγάλο ταλέντο. Ασφαλώς και υπάρχουν πολλοί σέρφερ που δαμάζουν τα κύματα, αλλά πόσοι από αυτούς μπορούν να το κάνουν στο σκοτάδι; Έχουν την απαραίτητη εμπειρία και γνώση για μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών όπως το Lightwaves; Σας παρουσιάζουμε την dream team μας:

Chippa Wilson

Chippa Wilson


Υποψήφιος για τον τίτλο "Breakthrough Performer of the Year" στα βραβεία Surfer Poll το 2010 και για το έπαθλο των 50 χιλιάδων στο Kustom Airstrike επίσης το 2010, ο 28χρονος Chippa Wilson είναι ένας από τους καλύτερους σέρφερ του κόσμου. Γνωστός για τις θεαματικές κινήσεις με τις οποίες απογειώνεται, ο Chippa δείχνει το πλούσιο ταλέντο του δαμάζοντας τεράστια, στριφογυριστά κύματα και αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι δεν είναι ένας απλός σέρφερ.

Damien Hobgood

Damien Hobgood

 

Ο επαγγελματίας σέρφερ Damien Hobgood από την παραλία Satellite της Φλόριντα είναι γνωστός για το ρεκόρ που σημείωσε πετυχαίνοντας την υψηλότερη τελική βαθμολογία για δύο κύματα (19,9 στα 20) στο πρωτάθλημα Quiksilver Pro, που διοργανώθηκε στα Νησιά Φίτζι το 2004. Ο Hobgood είναι μέλος της ομάδας Surfrider Pro, ενώ κέρδισε τον τίτλο του πρωτοεμφανιζόμενου της χρονιάς στο Πρωτάθλημα ASP το 2000.

Afterglow

Το Lightwaves δεν είναι η μοναδική καμπάνια μας που είχε τέτοια απήχηση. Δείτε το Afterglow, μια συναρπαστική ταινία που δείχνει τη δύναμη του Ambilight να μεταμορφώνει τα πάντα.

 

Τι συμβαίνει όταν το Philips Ambilight δίνει έμπνευση σε μερικούς από τους πιο τολμηρούς χιονοδρόμους backcountry για να μεταφέρουν τη δύναμη του φωτός στις πλαγιές; Λάβετε μέρος στο ταξίδι μας και ζήστε μια εμπειρία που δίνει στην πραγματικότητα φανταστικές διαστάσεις.

Afterglow: ένα ταξίδι στο φως.

 

Η τηλεόραση Philips Ambilight χαρίζει μοναδικές στιγμές πέρα από κάθε φαντασία. Το AFTERGLOW είναι μία από αυτές τις στιγμές. Ταξιδέψτε με τους πιο τολμηρούς χιονοδρόμους του κόσμου και ανακαλύψτε τη δύναμη του φωτός και των χρωμάτων, πέρα από κάθε προηγούμενο. Ζήστε μια εμπειρία συναισθημάτων σε εικόνα Ultra HD και απολαύστε τη δύναμη του Ambilight που μεταμορφώνει τα πάντα στο άγγιγμά του, χαρίζοντας στην πραγματικότητα φανταστικές διαστάσεις. Οι τηλεοράσεις Philips Ambilight μεταφέρουν την ένταση του φωτός και των χρωμάτων στο σαλόνι σας, προσφέροντας μια καθηλωτική εμπειρία παρακολούθησης.

Αναθέσαμε στην Sweetgrass Productions μια δύσκολη αποστολή: να απελευθερώσει τα χρώματα και την ενέργεια της μοναδικής εμπειρίας Philips Ambilight στην ύπαιθρο.

Μαζί με μια ομάδα ατρόμητων χιονοδρόμων εξερεύνησαν τα άγρια βουνά της Βρετανικής Κολούμπια και της Αλάσκας για να πραγματοποιήσουν το όνειρο που είχαν για περίπου έξι χρόνια: να κινηματογραφήσουν σκι εκτός πίστας τη νύχτα σε Ultra HD και να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα χρησιμοποιώντας τα χρώματα και το φως ως πηγή έμπνευσης.

Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εκπληκτικό.

Afterglow: όλη η ταινία

Afterglow: όλη η ταινία

Afterglow: παρασκήνια

Afterglow: παρασκήνια

Ανακαλύψτε τον κόσμο της τηλεόρασης Ambilight

 

Η τεχνολογία Philips Ambilight προβάλλει το φως και τα χρώματα σε πραγματικό χρόνο πέρα από τα όρια της τηλεόρασης και προσφέρει μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία προβολής, για πιο συναρπαστικές και διασκεδαστικές στιγμές.

 

Ambilight TV