1
Τηλεοράσεις

Philips Android TV™

Πανίσχυρη Smart TV

Δείτε το κλιπ για το Android TV

Απολαύστε απεριόριστη ψυχαγωγία εύκολα

 

Με το Philips Android TV, μπορείτε να απολαμβάνετε περισσότερες ταινίες, περισσότερα προγράμματα, περισσότερα παιχνίδια και μια σειρά από εφαρμογές που εμπλουτίζεται συνεχώς.

Οι προτιμήσεις σας

Το Philips Android TV είναι τόσο έξυπνο, ώστε να καταλαβαίνει τι σας αρέσει και τι όχι. Έτσι, οι προτάσεις που εμφανίζει είναι ακριβώς αυτό που θέλετε.

Ο ρυθμός σας

Ψυχαγωγηθείτε με τον δικό σας τρόπο. Με εξυπνότερους τρόπους αναζήτησης, καλύτερους τρόπους παιχνιδιού και ταχύτερες επιδόσεις, η Philips Smart TV ακολουθεί τους ρυθμούς σας.

Οι εφαρμογές σας

Το Google Play σάς προσφέρει μια συνεχώς αυξανόμενη συλλογή εφαρμογών, παιχνιδιών, υπηρεσιών μετάδοσης ροής και πολλά άλλα.

Ο τρόπος σας

Με το Philips Android TV, είναι πιο εύκολο από ποτέ να μοιράζεστε περιεχόμενο και να ελέγχετε τη δράση. Χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο ή συγχρονίστε το τηλέφωνό σας, για απόλυτη ευελιξία.
Philips Android TV - Οι προτιμήσεις σας

Οι προτιμήσεις σας 

Με το Android, η Smart TV γίνεται παιχνιδάκι

 

Βρείτε αυτό που θέλετε εύκολα και γρήγορα. Στα απλά μενού εμφανίζονται χρήσιμες προτάσεις, όπως αγαπημένες εκπομπές, κορυφαία μουσικά κομμάτια και δημοφιλή παιχνίδια. Προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε πλούσιο περιεχόμενο, το κάθε μενού είναι έξυπνα σχεδιασμένο, ώστε να απολαμβάνετε το περιεχόμενο που θέλετε χωρίς να χάνετε χρόνο αναζητώντας το.

Πολλοί άνθρωποι σημαίνει πολλά ενδιαφέροντα. 
 

Περισσότερες ταινίες, περισσότερες ειδήσεις, περισσότερα παιχνίδια: όλα είναι διαθέσιμα για εσάς ενώ απολαμβάνετε την άνεση του καναπέ σας. Η Philips Android TV σάς δίνει πρόσβαση σε μια ολοένα αυξανόμενη, ευρεία γκάμα εφαρμογών που ταιριάζουν στις ανάγκες και στις διαθέσεις σας. Εκτός από το Google Play Store στην Android TV, δημιουργήσαμε επίσης μερικές απίθανες εφαρμογές για να κάνουμε τη ζωή σας πιο διασκεδαστική. Παρακολουθήστε ειδήσεις, δείτε σε ζωντανή ροή τις τελευταίες δημοφιλείς σειρές, δείτε σε επανάληψη τα τηλεοπτικά προγράμματα που χάσατε, δείτε το μετεωρολογικό δελτίο ή αναζητήστε τη μουσική που σας αρέσει. Κι αν νιώθετε ότι χάνεστε στις επιλογές, η Philips Android TV μπορεί να σας "σώσει" με τις προτάσεις του οι οποίες βασίζονται στις δικές σας προτιμήσεις.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις δημοφιλείς εφαρμογές, καθώς και σε άλλες πολλές, στην τηλεόρασή σας!

YouTube

YouTube

Netflix

Netflix

Google Play

Google Play Movies & TV

Spotify

Spotify

Filmbox live

Filmbox Live

Gamefly streaming

GameFly Streaming

Viewster

Viewster

Cinetrailer

CineTrailer

* Οι εφαρμογές τρίτων υπόκεινται σε διαθεσιμότητα ανά χώρα, ανά μοντέλο. Δεν ευθυνόμαστε για το περιεχόμενο, τη διαθεσιμότητα των εφαρμογών. Επίσης, αυτές παρέχονται από εμάς "ως έχουν" και χωρίς καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. Ενδέχεται να απαιτούνται συνδρομές επί πληρωμή. Για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το κέντρο υποστήριξης τηλεοράσεων της Philips. Όλα τα προϊόντα και τα ονόματα των εταιρειών είναι (κατοχυρωμένα) εμπορικά σήματα των αντίστοιχων κατόχων τους. Η Philips είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Royal Philips N.V.

Μην το χάσετε στο Netflix!


Η εφαρμογή Netflix της τηλεόρασης σας Philips σάς επιτρέπει να επιλέγετε από χιλιάδες τηλεοπτικά προγράμματα, ταινίες και σειρές. Επίσης, μην χάσετε τις αυθεντικές δημοφιλείς σειρές του Netflix όπως το House of Cards, το Stranger Things και το Anne with an E! Για την πλήρη επισκόπηση, ελέγξτε τον ιστότοπο του Netflix.

Απαιτείται συνδρομή Netflix με δυνατότητα μετάδοσης ροής.

Philips Android TV - Ο ρυθμός σας

Ο ρυθμός σας

Philips Android TV - Ισχυρή απόδοση

Ισχυρή απόδοση

 

Οι νέοι μας επεξεργαστές ζωντανεύουν την τηλεόραση και την εμπειρία προβολής. Αυξήσαμε την ισχύ σε όλα τα μοντέλα της σειράς, ενώ προσθέσαμε ταχύτατους τετραπύρηνους και εξαπύρηνους επεξεργαστές στις Smart TV.

Philips Android TV - Παιχνίδια

Παιχνίδια Android με Ambilight

 

Με το Google Play, μπορείτε να απολαμβάνετε εκατοντάδες παιχνίδια στην τηλεόραση. Κατεβάστε τα ή μεταδώστε τα άμεσα, για ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Η λειτουργία παιχνιδιού Ambilight μετατρέπει το χώρο σας στον παράδεισο που ονειρεύεται κάθε gamer.

Philips Android TV - τηλεχειριστήριο με φωνητικό έλεγχο

Φωνητική αναζήτηση

 

Δεν θέλετε να πατάτε κουμπιά; Μιλήστε στο έξυπνο τηλεχειριστήριο και δείτε τα αποτελέσματα να εμφανίζονται στη οθόνη της τηλεόρασης. Χρησιμοποιήστε το φωνητικό έλεγχο για να ανοίξετε εφαρμογές και να εκτελέσετε πολλές άλλες λειτουργίες στην τηλεόραση. Ακόμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Φωνητική αναζήτηση¹ από το τηλέφωνο ή το tablet σας μέσω της εφαρμογής Philips TV Remote².

Philips Android TV - τηλεχειριστήριο με πληκτρολόγιο

Αναζήτηση κειμένου

 

Απολαύστε τη νέα σχεδίαση του τηλεχειριστηρίου Philips με πληκτρολόγιο. Χάρη στο λείο, εργονομικό σώμα και τα μεγάλα, μαλακά πλήκτρα, είναι εξαιρετικά άνετο και εύχρηστο. Με το πλήρες πληκτρολόγιο στο πίσω μέρος, μπορείτε να πληκτρολογήσετε ό,τι θέλετε στη Smart TV πιο γρήγορα από ποτέ.

¹ Η διαθεσιμότητα των γλωσσών εξαρτάται από την υποστήριξη της Φωνητικής αναζήτησης Google.
² Η εφαρμογή Philips TV Remote και οι σχετικές λειτουργίες διαφέρουν ανά μοντέλο τηλεόρασης, πάροχο και χώρα, καθώς και ανά μοντέλο έξυπνης συσκευής και ανά λειτουργικό σύστημα. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/TVRemoteapp.
Philips Android TV - Οι εφαρμογές σας

Οι εφαρμογές σας

Άφθονο περιεχόμενο
Google Play Store

Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να παρακολουθήσετε σε ροή τις πιο πρόσφατες ταινίες και σειρές από το Netflix, να περιηγηθείτε γρήγορα σε ταινίες on demand ή να κατακτήσετε τον κόσμο του αγαπημένου σας παιχνιδιού. Απολαύστε όποιο περιεχόμενο θέλετε, όποια στιγμή θέλετε. Επιπλέον, με το Ambilight η εμπειρία σας γίνεται ακόμα πιο ζωντανή και καθηλωτική.

Η συλλογή εφαρμογών Philips

Εκτός από τις εκπληκτικές εφαρμογές του Google Play, δημιουργήσαμε και μερικές εφαρμογές για να κάνουμε τη ζωή σας πιο απολαυστική, όπως εφαρμογές catch-up TV, ειδήσεων, εκπαίδευσης, ροής και καιρού.
Philips Android TV - Κοινή χρήση περιεχομένου

Ο τρόπος σας

Μια μεγάλη, συνδεδεμένη οικογένεια

 

Η κοινή χρήση περιεχομένου σε διαφορετικές συσκευές γίνεται απλή υπόθεση με το Google Cast. Όλες οι συσκευές είναι τέλεια συνδεδεμένες, ώστε να μπορείτε να εμφανίσετε το περιεχόμενο από την οθόνη του τηλεφώνου σας στην τηλεόραση ή να ξεκινήσετε μια ταινία στο tablet και να δείτε το τέλος στην τηλεόραση. Όλες οι συσκευές συνεργάζονται άψογα.

Εφαρμογή Philips TV Remote

Remote App της Philips

 

Μετατρέψτε το iPhone, το iPad, το τηλέφωνο ή το tablet Android σε τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης Philips. Με την εφαρμογή Philips TV Remote, μπορείτε να χειριστείτε την τηλεόραση, να δείτε πληροφορίες προγράμματος και να ορίσετε υπενθυμίσεις στη φορητή συσκευή σας. Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε το Ambilight ή να μεταδώσετε επιλεγμένα τηλεοπτικά προγράμματα από την τηλεόραση στη φορητή συσκευή σας, για να μην χάνετε κανένα επεισόδιο.

Philips Android TV - Google Cast

Google Cast

 

Με το Google Cast, μπορείτε να μεταδώσετε ασύρματα ταινίες, προγράμματα και εφαρμογές από το τηλέφωνο, το tablet ή το φορητό υπολογιστή σας στην τηλεόραση Philips, χωρίς να χρειάζεστε άλλες συσκευές. Ανακαλύψτε τις ολοένα αυξανόμενες εφαρμογές Cast Ready, όπως το Netflix, το YouTube και πολλές ακόμα.