1
Γραφείο

Οθόνες γραφείου Philips  κορυφαίες επιλογές

27" 5K Ultra HD (5120 x 2880)
27" 5K Ultra HD (5120 x 2880) 
Flickerfree
Smart Ergo Base
IPS
32" UltraClear 4K UHD (3840 x 2160)
32" UltraClear 4K UHD (3840 x 2160)
Καμπυλωτή
QHD
Ultra Wide-Color

Επιλέξτε το μέγεθος που  σας ταιριάζει καλύτερα

4K UHD

Η επαγγελματική οθόνη 43" Ultra HD από τη Philips σάς δίνει όσο χώρο χρειάζεστε και διαθέτει 4K Ultra High Definition για να βλέπετε πεντακάθαρα κάθε λεπτομέρεια (τέσσερις φορές την ανάλυση του Full HD).

Τεχνολογία SoftBlue

SoftBlue Technology
Το SoftBlue LED χρησιμοποιεί μια έξυπνη τεχνολογία για να μειώσει τα επιβλαβή βραχέα κύματα του μπλε φωτός χωρίς να επηρεάζει το χρώμα ή την εικόνα της οθόνης. Ο διεθνής οργανισμός δοκιμών TUV Rheinland έχει πιστοποιήσει ότι η τεχνολογία SoftBlue LED μειώνει το επιβλαβές μπλε φως. 

Βιωσιμότητα

EPEAT


Το Εργαλείο Περιβαλλοντικής Αξιολόγησης Ηλεκτρονικών Προϊόντων (EPEAT) είναι ένα σύστημα που βασίζεται στο πρότυπο IEEE 1680 - 2006 περί περιβαλλοντικής απόδοσης για την αξιολόγηση του οικολογικού χαρακτήρα των ηλεκτρονικών προϊόντων. Σήμερα, το EPEAT αφορά επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές και οθόνες.

 

Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη σημασία, τόσο το αγοραστικό κοινό όσο και οι κατασκευαστές αναζητούν πρότυπους περιβαλλοντικούς κανόνες για τον προσδιορισμό ενός προϊόντος ως "πράσινου". Το EPEAT πληροί τις απαιτήσεις και των δύο μερών. Με βάση τα τυπικά του κριτήρια, το αγοραστικό κοινό μπορεί να συγκρίνει προϊόντα, ενώ οι κατασκευαστές γνωρίζουν πώς να δημιουργήσουν προϊόντα οικολογικής σχεδίασης. Τα προϊόντα που φέρουν το λογότυπο EPEAT θεωρούνται "πράσινα", καθώς μειώνουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

 

Στο πλαίσιο του προτύπου EPEAT Gold, παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν ανακύκλωσης του χαρτονιού και του αφρώδους υλικού της συσκευασίας των οθονών Philips. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ανακύκλωσης των υλικών συσκευασίας του προϊόντος σας, επικοινωνήστε με το τοπικό κέντρο επισκευών σας.

Ανακύκλωση


Στόχος μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων με σημαντικές καινοτομίες αξιοποιώντας τους περιορισμένους πόρους του πλανήτη μας με βιώσιμο τρόπο. Αυτό απαιτεί συνεχή προσπάθεια για τη βελτίωση της οικολογικής απόδοσης των προϊόντων μας. Οι μεταχειρισμένες οθόνες Philips και τα σχετικά υλικά συσκευασίας ανακυκλώνονται σύμφωνα με όλους τους περιβαλλοντικούς νόμους. Για το σκοπό αυτό, συνεργαζόμαστε με διάφορους οργανισμούς.