1
Άρθρο

Κάντε την τέλεια επιλογή: Πώς να επιλέξετε το ιδανικό θήλαστρο


Θήλαστρα και προϊόντα φροντίδας του στήθους

Όταν διαλέγουμε ολόσωμα φορμάκια θέλουμε απλώς να είναι όμορφα, αλλά όταν επιλέγουμε θήλαστρο πρέπει να το σκεφτούμε λίγο πιο σοβαρά. Αν είστε νέος γονιός, αυτός ο γρήγορος οδηγός θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ποιο θήλαστρο ταιριάζει καλύτερα στον δικό σας τρόπο ζωής.

Γιατί αντλείτε γάλα;

Αυτή είναι μια καλή ερώτηση για να ξεκινήσουμε, καθώς η απάντηση δεν είναι τόσο προφανής όσο μπορεί να φαίνεται. Οι μαμάδες αντλούν γάλα για πολλούς και διάφορους λόγους. Μερικές μαμάδες ξεκινούν την άντληση επειδή το μωρό τους δυσκολεύεται να θηλάσει και θέλουν να συνεχίσουν τον θηλασμό στην πορεία. Άλλες μαμάδες χρησιμοποιούν το θήλαστρο για να αποσυμφορήσουν το στήθος τους από το γάλα ή για να αφήσουν γάλα για το μωρό όταν απουσιάζουν.

Οι δύο τύποι θήλαστρου

Υπάρχουν δύο βασικοί τύποι θήλαστρου:

 

  • Μονό ηλεκτρονικό θήλαστρο
  • Χειροκίνητο θήλαστρο

Κάποιες μαμάδες προτιμούν την ταχύτητα ενός μονού ηλεκτρικού θήλαστρου, ενώ άλλες προτιμούν τη φορητότητα ενός χειροκίνητου θήλαστρου. Επομένως, όταν πρέπει να επιλέξετε το ιδανικό θήλαστρο, δεν υπάρχει "σωστή" επιλογή που να ισχύει για όλες τις μαμάδες. Το ιδανικό θήλαστρο για εσάς είναι αυτό που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας, στις ανάγκες του μωρού σας και στην προσωπική σας προτίμηση.

 

Ξεκαθαρίστε τις ανάγκες σας

Ας περιορίσουμε την αναζήτηση ξεκαθαρίζοντας τις δικές σας ανάγκες και τις ανάγκες του μωρού σας ή έστω ας προσπαθήσουμε να τις προβλέψουμε!

Αναρωτηθείτε τα εξής:

 

  • Πόσο συχνά σκοπεύετε να αντλείτε γάλα; Κάθε μέρα ή περιστασιακά;
  • Πόσο σημαντικό για εσάς είναι να αντλείτε γάλα γρήγορα;
  • Θα χρειαστεί να μεταφέρετε το θήλαστρο; Ή θα το χρησιμοποιείτε μόνο στο σπίτι;

 

Μην ανησυχείτε αν δεν γνωρίζετε ακριβώς τις απαντήσεις. Τώρα ξεκινάτε! Ένας επαγγελματίας υγείας μπορεί να σας συμβουλέψει.

Βρείτε το ιδανικό θήλαστρο για εσάς

Τώρα που ξέρετε τι πρέπει να λάβετε υπόψη σας, ας συγκρίνουμε τους τύπους θήλαστρου.

 

Μονό ηλεκτρικό θήλαστρο

Το μονό ηλεκτρικό θήλαστρο είναι η πλέον φορητή επιλογή. Απολαμβάνετε την σχεδιαστική άνεση και τεχνολογία, ενώ έχει επίσης δυνατότητα τροφοδοσίας μέσω μπαταριών όταν δεν υπάρχει κάποια πρίζα κοντά σας.

Ιδανικό για: Μαμάδες που θέλουν ένα θήλαστρο για όλες τις περιστάσεις

 

Χειροκίνητο θήλαστρο

Το χειροκίνητο θήλαστρο χάνει σε ταχύτητα, αλλά κερδίζει σε φορητότητα. Θέλετε ένα θήλαστρο ελαφρύ που να χωράει στην τσάντα σας ή σκοπεύετε να αντλείτε γάλα περιστασιακά; Το χειροκίνητο θήλαστρο είναι ευέλικτο και τέλειο για εφεδρική χρήση.

Ιδανικό για: Μαμάδες που θέλουν μια φορητή επιλογή για τις μετακινήσεις τους ή για περιστασιακή άντληση

 

Πρακτική σχεδίαση

Ακόμα δεν έχετε αποφασίσει ποιο θήλαστρο είναι το ιδανικό για εσάς; Δεν πειράζει. Είναι δύσκολο να προβλέψουμε τι χρειάζεστε, γι' αυτό σχεδιάσαμε το ηλεκτρικό μας θήλαστρο έτσι ώστε να μετατρέπεται εύκολα σε χειροκίνητο. Όταν θέλετε να πάρετε το θήλαστρο μαζί σας, απλώς τοποθετήστε μια λαβή, ένα διάφραγμα και ένα στέλεχος (διατίθενται στο διαδίκτυο) στο ηλεκτρικό σας θήλαστρο. Αυτό ήταν!

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα θήλαστρα; Κάντε κλικ εδώ για να εξερευνήσετε τη σειρά.

Διαβάστε περισσότερα γι' αυτό το θέμα