1
Προϊόντα

Νιώστε σαν στο σπίτι σας με το  φως LED

Το κατάλληλο φως είναι ποιοτικό φως που διαρκεί περισσότερο

Η ίδια εμφάνιση, καλύτερη απόδοση

Τα σποτ LED αντικαθιστούν τα σποτ αλογόνου

Βιώστε αυτό που ο φωτισμός LED μπορεί να κάνει για εσάς


Νιώστε σαν στο σπίτι σας με την τελευταία τεχνολογία Philips LED. Το φως LED της Philips φροντίζει να νιώθετε σαν στο σπίτι σας μόλις ανάψουν τα φώτα. Οι λαμπτήρες LED συνδυάζουν ένα όμορφο ζεστό λευκό φως με μια εξαιρετικά μακρά διάρκεια ζωής. Οι λαμπτήρες LED παρέχουν άμεση, σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας ενώ ενισχύουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας.


Δείτε όλους τους λαμπτήρες LED

Στραφείτε στο LED της Philips για κάθε περίσταση

Γιατί επιλέγετε τη LED;


Οι λαμπτήρες LED δημιουργούν μια τέλεια ποιότητα φωτός για κάθε περίσταση. Από ρομαντικό φωτισμό για μια ζεστή βραδιά έως ζωηρό φωτισμό για να φωτίζετε ειδικά αντικείμενα. Οι λαμπτήρες LED προσφέρουν όλα όσα αναζητάτε. Οι λαμπτήρες LED ταιριάζουν στο υπνοδωμάτιο, την κουζίνα ή το σαλόνι τέλεια. Ο φωτισμός LED δεν τρεμοσβήνει και έχει υψηλό δείκτη απόδοσης χρωμάτων που εξασφαλίζει ότι βλέπετε τα αντικείμενα στα πραγματικά, φυσικά τους χρώματα.


LED για ειδικές περιστάσεις

Σχεδιασμός LED της Philips

 

Ο κομψός σχεδιασμός προσφέρει αυξημένη ζωή όταν συγκρίνεται με λιγότερο αποδοτικούς λαμπτήρες, και είναι ιδανικός για διακοσμητικά φωτιστικά, επιτραπέζιες λάμπες και χωνευτό φωτισμό. Οι λάμπες LED παρέχουν άμεσο θερμό λευκό φως. Αυτό βοηθά στη δημιουργία της τέλειας ποιότητας φωτός, οδηγώντας σε μια ευχάριστη, φιλική και γεμάτη θαλπωρή ατμόσφαιρα. Διατίθεται σε μια μεγάλη γκάμα σχημάτων και μεγεθών και σίγουρα θα βρείτε τη σωστή λάμπα που να ταιριάζει στις ανάγκες σας.


Ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα LED μας

Λαμπτήρες LED με ροοστάτη

 

Όταν χρησιμοποιούνται λαμπτήρες LED με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης, διασφαλίζεται επίσης το επιθυμητό επίπεδο φωτισμού. 


Χρειάζομαι ένα λαμπτήρα LED με ροοστάτη

Συχνές ερωτήσεις


Συχνές ερωτήσεις

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις λάμπες LED; Μάθετε περισσότερα μέσω των πέντε πιο Συχνών ερωτήσεων.

 

 

1. Πώς μπορώ να σταθεροποιήσω την έξοδο φωτός;

 

Πολλοί νέοι ροοστάτες είναι εξοπλισμένοι με μια χειροκίνητα ρυθμιζόμενη βίδα για να ρυθμίζεται το κατάλληλο επίπεδο φωτισμού. Εάν δεν βρίσκεται στη σωστή θέση, μπορεί να σημειωθούν ανεπιθύμητες αντιδράσεις όπως βουητό και τρεμόσβημα. Προσαρμόστε τη θέση της βίδας για να φτάσετε σε μια σταθερή απόδοση φωτός. Εάν χρειάζεστε επιπλέον υποστήριξη, επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών της Philips.
 

2. Ποιον τύπο ροοστάτη μπορώ να χρησιμοποιήσω για τη λάμπα LED ή το σποτ μου;


Η Philips προσφέρει μια επιλογή λαμπτήρων και σποτ με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης φωτισμού κι έχει δοκιμάσει έναν αντιπροσωπευτικό αριθμό ευρωπαϊκών ροοστατών για να ελέγξει τη συμβατότητά τους.

Ανασκοπήστε τη λίστα συμβατότητας ροοστάτη για λάμπες και σποτ για να μάθετε ποιοι ροοστάτες συνιστώνται από την Philips. Δείτε τη λίστα συμβατότητας ροοστάτη για τις λάμπες LED και τα σποτ της Philips (PDF)

3. Στη διάρκεια ορισμένων περιόδων της ημέρας παρατηρώ μια διαφορά στο επίπεδο φωτισμού.  Μπορεί αυτό να βλάψει το προϊόν;


Στέλνονται παλμοί από την εταιρεία ηλεκτρισμού σε καθορισμένες στιγμές της ημέρας για να αλλάξει ανάμεσα σε ρύθμιση ημέρας και νύχτας. Επίσης οι ηλεκτρικές σκούπες μπορούν, σε καθορισμένες στιγμές, να δημιουργήσουν ενοχλήσεις στο δίκτυο όταν ξεκινούν. Ωστόσο, αυτή η επίδραση δεν είναι επιβλαβής για το προϊόν.

 

Πώς μπορώ να αποτρέψω τις παρεμβολές με την εγκατάσταση ήχου μου;

Είναι δυνατόν να σημειώνονται παρεμβολές εάν τα καλώδια τροφοδοσίας συνδυαστούν με τα καλώδια των ηχείων. Αυτό μπορεί να αποτραπεί δημιουργώντας μια μεγαλύτερη απόσταση ανάμεσα στα 2 καλώδια εισόδου της λάμπας και της εγκατάστασης ήχου.

4. Μπορώ να συνδυάσω λαμπτήρες LED με λάμπες φθορισμού ή άλλες επαγωγικές πηγές φωτός στον ίδιο ροοστάτη;

Όχι, αυτό θα προκαλέσει ανεπιθύμητα αποτελέσματα όπως τρεμόσβημα.

5. Ποιον τύπο ροοστάτη μπορώ να χρησιμοποιήσω για τη λάμπα LED μου;
χρυσός-ροοστάτης
Όταν ένα εικονίδιο χρυσού ροοστάτη εμφανίζεται στη συσκευασία, η ένταση του προϊόντος μπορεί να ρυθμιστεί με όλα τα είδη ροοστάτη αποκοπής φάσης που πωλούνται στην Ευρώπη. Η ρύθμιση της έντασης μπορεί να πέσει τόσο χαμηλά όσο 0-2% της μέγιστης αρχικής απόδοσης φωτισμού.
Όταν εμφανίζεται ένα εικονίδιο ασημί ροοστάτη στη συσκευασία, το προϊόν είναι συμβατό με επιλεγμένους ροοστάτες αποκοπής φάσης (τύπου trailing edge).

Η Philips έχει δοκιμάσει έναν αντιπροσωπευτικό αριθμό ευρωπαϊκών ροοστατών για να ελέγξει τη συμβατότητά τους με τα φωτιστικά της. Οι ροοστάτες απαριθμούνται στη λίστα συμβατότητας ροοστάτη και ταξινομούνται σύμφωνα με την απόδοσή τους.

 

Δείτε τη λίστα συμβατότητας ροοστάτη για τις λάμπες LED της Philips (PDF)

 

Για όλους αυτούς του ροοστάτες, είναι εγγυημένη η βέλτιστη απόδοση, εάν συνδέονται έως τρία φώτα LED της Philips με ασημί εικονίδιο ρύθμισης έντασης ή έως 6 φώτα LED της Philips με το χρυσό εικονίδιο ρύθμισης έντασης.

Τι πρέπει να γνωρίζετε


Τι πρέπει να ξέρετε

 

Επιλογή λαμπτήρων LED; Εξηγούμε γιατί

 

 

Εξοικονόμηση χρημάτων με λαμπτήρες LED

 

• Οι λαμπτήρες LED εξοικονομούν πάνω από € 10 ετησίως για κάθε λαμπτήρα που αντικαθιστάτε*


• Εξοικονομείτε έως € 400 ετησίως με τους λαμπτήρες Philips LED*
 

Οι πηγές φωτός LED διαρκούν περισσότερο

 

• Οι πηγές φωτός LED διαρκούν περισσότερο, αποφύγετε τον μπελά του να αλλάζετε συχνά λαμπτήρες. Αυτό μειώνει σημαντικά τα απορρίμματα αλλά εξοικονομεί και χρήματα με τη μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση ενέργειας.
 

Ο φωτισμός LED είναι πολύ αποδοτικός ενεργειακά

• Ο φωτισμός LED είναι πολύ αποδοτικός ενεργειακά συγκριτικά με τα παραδοσιακά φώτα, επειδή χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια για να παράγει την ίδια έξοδο φωτός. Ξέρατε ότι η διάρκεια ζωής μιας λάμπας LED είναι έως 10 φορές μεγαλύτερη;
 
Ο φωτισμός LED εξοικονομεί έως 90% ενέργεια

 

• Ο φωτισμός LED εξοικονομεί έως 90% ενέργεια συγκριτικά με έναν παραδοσιακό λαμπτήρα με την ίδια έξοδο φωτισμού.


• Υπάρχουν 2 πράγματα που κάνουν τους λαμπτήρες LED τους πιο ενεργειακά αποδοτικούς λαμπτήρες, η πολύ χαμηλή χρήση ενέργειας και ο πολύ μακρύς χρόνος ζωής. Αυτά είναι καλά νέα, όχι μόνο για το περιβάλλον μας, αλλά επίσης και για εσάς. Μακρά διάρκεια ζωής

 

Ο λαμπτήρας LED διαρκεί 20-25 φορές περισσότερο

 

• Ο λαμπτήρας LED διαρκεί 20-25 φορές περισσότερο με διάρκεια ζωής 25.000 ώρες.


• Οι λαμπτήρες LED όπως τα σποτ GU10 διαρκούν έως 20 φορές περισσότερο από τους παραδοσιακούς λαμπτήρες