Επιλογή λαμπτήρα

Κάψουλα

Βρείτε το κοντινότερο κατάστημα

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια; Επιλέξτε το σωστό λαμπτήρα

Για να μάθετε περισσότερα για την Philips Lighting παρακολουθείστε τα βίντεό μας ή πατήστε εδώ
Λαμπτήρες LED

Λαμπτήρες LED

 

Οι λαμπτήρες LED μπορούν να σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε οποιονδήποτε χώρο με όμορφο, θερμό λευκό φως. Αυτός ο οδηγός σάς δείχνει πώς οι λαμπτήρες LED μπορούν να σας προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες φωτισμού. Με τους λαμπτήρες LED, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως 90% ενέργεια και χρήματα.

Εφέ φωτισμού

Εφέ φωτισμού

 

Δείτε πώς επηρεάζεται το εφέ φωτισμού ενός λαμπτήρα από την επικάλυψή του και πώς αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το σωστό φωτισμό. Οι γαλακτόχρωμοι λαμπτήρες εκπέμπουν διάχυτο φως. Οι διάφανοι λαμπτήρες παράγουν ένα σπινθηροβόλο, φυσικό θερμό φως.

Λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας

Λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας

 

Οι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας, επίσης γνωστοί ως συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού, χρησιμοποιούν λιγότερη ενέργεια από τους κλασσικούς λαμπτήρες για να παράγουν την ίδια ποσότητα φωτός. Δείτε πώς οι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας μπορούν να δημιουργήσουν το σωστό εφέ φωτισμού και την ατμόσφαιρα που να ταιριάζει με τη διάθεσή σας και να μειώσουν τους λογαριασμούς του ρεύματος.

 

Λαμπτήρες Αλογόνου

Λαμπτήρες αλογόνου 

 

Οι λαμπτήρες αλογόνου είναι ο ταχύτερος και ευκολότερος τρόπος για να αντικαταστήσετε τους κλασσικούς λαμπτήρες. Δείτε πώς οι λαμπτήρες αλογόνου προσφέρουν μια τεράστια επιλογή δυνατοτήτων φωτισμού, παρέχοντας την ίδια ποιότητα θερμού, σπινθηροβόλου φωτός όπως οι κλασσικοί λαμπτήρες. Πώς να επιλέξετε τη σωστή τεχνολογία φωτός.

Στο επίκεντρο

Δείτε τα υπόλοιπα προϊόντα φωτισμού μας