Αντιαλλεργικό σύστημα φιλτραρίσματος

 

Το αντιαλλεργικό σύστημα φιλτραρίσματος αιχμαλωτίζει το 99.9% της ψιλής σκόνης και της γύρης και απομακρύνει από τον εξερχόμενο αέρα αλλεργιογόνα από τρίχες γάτας και σκύλου. Προσφέρει πεντακάθαρο οικιακό περιβάλλον ιδίως για εκείνους που υποφέρουν από αλλεργίες. Το σύστημα φιλτραρίσματος είναι πιστοποιημένο από το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ερευνών για τις Αλλεργίες (ECARF).

Huisdierenallergie
Hooikoorts
Bacteriënallergie
Overgevoeligheid voor ziektekiemen

Τεχνολογία Airflow Max

 

Η τεχνολογία Philips AirflowMax εξασφαλίζει  υψηλή απορροφητική ισχύ για περισσότερη ώρα. Η τεχνολογία αυτή συνδυάζει τις υψηλής ποιότητας σακούλες σκούπας που δεν στομώνουν. (s-bag®) με τις μοναδικές ραβδώσεις στο εσωτερικό του χώρου συλλογής σκόνης για μεγιστοποίηση της ροής αέρα γύρω από τη σακούλα ακόμα και όταν αυτή γεμίζει. 

 

Οφέλη:

 

  • Υψηλές επιδόσεις ακόμα και αν η σακούλα της σκούπας έχει γεμίσει
  •  Λιγότερη ταλαιπωρία καθώς η σακούλα αντικαθίσταται λιγότερο συχνά
  • Εξοικονόμηση χρημάτων καθώς αγοράζετε λιγότερες σακούλες (οι σακούλες χρησιμοποιούνται στο μέγιστο προσδόκιμο ζωής τους

Μέγιστη απόδοση, ελάχιστος θόρυβος 

 

Η νέα ηλεκτρική σκούπα Philips Performer Silent αιχμαλωτίζει τη βρωμιά και τη σκόνη σε βάθος, χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία του πέλματος TriActive Pro. Με επίπεδο θορύβου στα 66dB αποτελεί την πιο ήσυχη ηλεκτρική σκούπα της Philips!

Τεχνολογία PowerCyclone για εντυπωσιακά αποτελέσματα

 

Η αποκλειστική τεχνολογία PowerCyclone  επιταχύνει γρήγορα τον αέρα στον κυκλωνικό θάλαμο για διαχωρισμό της σκόνης. Η ισχυρή περιστροφική δράση μεγιστοποιεί τη ροή του αέρα και την απόδοση για εντυπωσιακά αποτελέσματα καθαρισμού. 

 

Οφέλη:

 

  • Μέγιστη αποδοτικότητα μέσω της μετατροπής της ροής αέρα σε απορροφητική δύναμη
  •  Καλύτερη απόδοση απορρόφησης χάρη στη χαμηλή αντίσταση αέρα
  •  Πιο υγιεινό άδεισμα του κάδου χάρη στη θέση του κυκλωνικού θαλάμου