Υποστήριξη Philips

Πώς διατηρώ μητρικό γάλα;

Δημοσιεύθηκε στις 05 Ιουλίου 2024
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι αποθήκευσης του μητρικού γάλακτος. 
Το αντλημένο μητρικό γάλα θα πρέπει να τοποθετείται στο ψυγείο ή στην κατάψυξη αμέσως και μόνο όταν συλλέγεται με απολυμασμένο θήλαστρο. Αν δεν έχετε διαθέσιμο ψυγείο (όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού) και σκοπεύετε να ταΐσετε το μωρό σας εντός 4 ωρών, μπορείτε επίσης να το διατηρείτε σε θερμοκρασία δωματίου. 
Μην επαναψύχετε ποτέ το μητρικό γάλα που έχετε ξεπαγώσει, γιατί θα μειωθεί η ποιότητα του γάλακτος. Ομοίως, μην προσθέτετε ποτέ φρέσκο μητρικό γάλα σε κατεψυγμένο μητρικό γάλα, για να αποφύγετε την ακούσια απόψυξη του κατεψυγμένου γάλακτος.

Διατηρήστε το στο ψυγείο

Το μητρικό γάλα μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο για έως και 4 ημέρες. Ωστόσο, το αντλημένο γάλα θα πρέπει να τοποθετείται αμέσως στο ψυγείο. Αν προσθέσετε αντλημένο γάλα κατά τη διάρκεια της ημέρας, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε απολυμασμένα μπιμπερό ή δοχεία μητρικού γάλακτος.

Διατηρήστε το στην κατάψυξη

Το μητρικό γάλα μπορεί να διατηρηθεί στην κατάψυξη για έως και 12 μήνες, εφόσον φυλάσσεται σε απολυμασμένα δοχεία. Επισημάνετε με σαφήνεια το γάλα με την ημερομηνία και την ώρα άντλησης και χρησιμοποιήστε πρώτα το παλαιότερο μητρικό γάλα. 

Οι πληροφορίες σε αυτήν τη σελίδα αφορούν τα εξής μοντέλα: SCF430/10 , SCF430/20 .

Επικοινωνία με τη Philips

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε

Επικοινωνία με τη Philips

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε

Ψάχνετε κάτι άλλο;

Ανακαλύψτε όλες τις επιλογές υποστήριξης της Philips

Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.