1
Οθόνες για παιχνίδια κονσόλας

Philips Momentum

Philips Momentum

Βελτιστοποιημένη απόδοση για τη νέα γενιά παιχνιδιών κονσόλας

  Philips Momentum 55”

  559M1RYV
  Για τους πραγματικούς λάτρεις των παιχνιδιών κονσόλας, η οθόνη Momentum που σχεδιάστηκε για το Xbox σάς μεταφέρει στην καρδιά της νέας εποχής. Η εμπειρία απογειώνεται με τεχνολογία ήχου από τους ειδικούς Bowers & Wilkins και το νέο φωτισμό Ambiglow για υπέροχο, καθηλωτικό παιχνίδι.
  Ήχος Bowers & Wilkins
  Σχεδιασμένη για το XBOX
  Xbox

  Οι οθόνες Philips απογειώνουν τα παιχνίδια σε κονσόλες, ενώ σε συνεργασία με το Xbox σας προσφέρουν την απόλυτη λύση για τη νέα σειρά κονσολών X.


  Για τους πραγματικούς λάτρεις των παιχνιδιών κονσόλας, οι οθόνες Philips Momentum Designed for Xbox είναι το ιδανικό ζευγάρι για τις κονσόλες Xbox επόμενης γενιάς. Οι Designed for Xbox οθόνες μας έχουν σχεδιαστεί από κοινού με τη Microsoft και έχουν δοκιμαστεί για να παρέχουν την καλύτερη απόδοση με τη σειρά Xbox Series X από την πρώτη στιγμή που θα τις συνδέσετε.
  Η Momentum είναι το επόμενο βήμα

  Η Momentum είναι το επόμενο βήμα στις οθόνες για παιχνίδια κονσόλας


  Για τους πραγματικούς λάτρεις των παιχνιδιών κονσόλας, τα τελευταία μοντέλα Momentum είναι οι πρώτες οθόνες παιχνιδοκονσόλας στον κόσμο με την επίσημη άδεια "Designed for Xbox", οι οποίες σηματοδοτούν την άφιξη μιας νέας εποχής στο gaming. Διαθέτουν το νέο πρότυπο HDMI 2.1, που φέρνει στην εμπειρία παιχνιδιού ειδικές δυνατότητες, περισσότερο bandwidth, πιο υψηλές αναλύσεις και πιο γρήγορους ρυθμούς καρέ.

  Απολαύστε τη στιγμή

  Philips Momentum - Απολαύστε τη στιγμή

  Η ναυαρχίδα της σειράς, η Momentum 55", διαθέτει επίσης κορυφαίο ήχο χάρη στα ενσωματωμένα συστήματα Bowers and Wilkins. Η νέα 559M1RYV είναι η μόνη οθόνη της αγοράς που έχει σχεδιαστεί ειδικά για παιχνίδι σε κονσόλες και διαθέτει το νέο πρότυπο HDMI 2.1 και πραγματικά καθηλωτικό ήχο.

  Ολόκληρη η σειρά Momentum

  Υποστηρίζουμε τους κορυφαίους στα e-sports


  Η Philips Momentum είναι συνώνυμο του παιχνιδιού υψηλής ποιότητας σε κονσόλες. Πιστοί στη δέσμευσή μας να υποστηρίζουμε τους παίκτες με την κορυφαία απόδοση στα e-sports, συνεργαζόμαστε με μερικές από τις πιο επιτυχημένες ομάδες e-sports στον κόσμο.
  Χαρακτηριστικά

  Ρεαλιστικά γραφικά

  Η εκθαμβωτική ανάλυση 4K UHD προσφέρει σχεδόν χειρουργική ακρίβεια. Σε συμμόρφωση με το πρότυπο VESA DisplayHDR, η ναυαρχίδα της σειράς σάς εξασφαλίζει ολοζώντανα γραφικά με χρώματα ακριβείας και πιστή αναπαραγωγή της αντίθεσης: κορυφαία φωτεινότητα, βάθος και αποχρώσεις.

  Αδιάκοπη δράση

  Η τεχνολογία FreeSync Premium Pro αντιστοιχίζει τον ρυθμό καρέ των εικόνων με τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης, ενώ το Low Input Lag μειώνει τον χρόνο μεταξύ συστήματος και οθόνης για ταχύτερη οπτική ανάδραση.

  Καθηλωτική ψυχαγωγία

  Το Ambiglow δημιουργεί ένα φωτοστέφανο θερμού φωτισμού που μεγεθύνει την οθόνη και ενισχύει την ψυχαγωγία. Ένας εσωτερικός επεξεργαστής αναλύει το περιεχόμενο των εικόνων και προσαρμόζει συνεχώς το χρώμα και τη φωτεινότητα ανάλογα με την εκάστοτε εικόνα.

  Βοήθεια, υποστήριξη και ενημερώσεις

  Δηλώστε την Οθόνη σας

  Δημιουργήστε δωρεάν έναν λογαριασμό "My Philips", για να δηλώσετε τη νέα σας οθόνη. Αφού εγγραφείτε, θα σας ειδοποιούμε για τις νέες ενημερώσεις.

  Ενημερώσεις λογισμικού

  Διατηρήστε τη βέλτιστη απόδοση της οθόνης Philips. Αν υπάρχει μια νέα ενημέρωση λογισμικού, θα τη βρείτε εδώ. Επίσης, αν χάσετε τα προγράμματα οδήγησης, μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν από εδώ.

  Πλατφόρμα υποστήριξης

  Ο πιο γρήγορος τρόπος να επιλύσετε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα ή απορία σχετικά με τις ρυθμίσεις είναι να ανατρέξετε στον οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων οθονών Philips. Δείτε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα, για να επαναφέρετε αμέσως την κανονική λειτουργία της οθόνης σας.

  Στοιχεία επικοινωνίας

  Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Είτε χρειάζεστε συμβουλές για την αγορά μιας οθόνης Philips είτε υποστήριξη για να τη ρυθμίσετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, μέσω email ή online συνομιλίας.