1
Χαρακτηριστικά

Το gaming κονσόλας σε ανώτερο επίπεδο

Το gaming κονσόλας σε ανώτερο επίπεδο

  PHILIPS Momentum
  το επόμενο βήμα εξέλιξης στις οθόνες gaming κονσόλας


  Η πρώτη στο είδος της, ένας μοναδικός συνδυασμός της καθηλωτικής αίσθησης που προσφέρει η τηλεόραση μεγάλης οθόνης και των κορυφαίων επιδόσεων μιας οθόνης υπολογιστή. Απολαύστε το μεγαλείο των 43" με 4K HDR1000 χωρίς υστέρηση εισόδου και μεγάλους χρόνους απόκρισης. Μπείτε κατευθείαν στη δράση από την άνεση του καναπέ σας και αντιδράστε σωστά στη στιγμή.

  Ταχύτητα

  Momentum Features

  Οι gamer κονσόλας θα ενθουσιαστούν με την ταχύτητα της Philips Momentum: ο συνδυασμός Adaptive Sync, SmartResponse και χαμηλής καθυστέρησης εισόδου, καθώς και ο χρόνος απόκρισης 4 ms GtG, εξασφαλίζουν γρήγορη οπτική ανατροφοδότηση, χαρίζοντας εμπειρία παιχνιδιού χωρίς κολλήματα ή σπασίματα της εικόνας και απαλλαγμένη από ενοχλητικές σκιές (ghosting).

  Ποιότητα εικόνας

  Philips Momentum

  Η ανάλυση 4K UHD εξασφαλίζει ότι μπορείτε να βλέπετε και τις μικρότερες λεπτομέρειες. Χάρη στο πάνελ που μπορεί να εμφανίζει τουλάχιστον 10,7 δισεκατομμύρια χρώματα και αξιοποιεί την τεχνολογία Quantum Dot, τα χρώματα είναι εξαιρετικά ζωντανά και δυναμικά. Σε συνδυασμό με VESA DisplayHDRTM 1000, η οθόνη παρέχει όχι μόνο υψηλά επίπεδα φωτεινότητας, αλλά και ρεαλιστικότερες εικόνες με ανώτερη λαμπρότητα, βάθος και λεπτομέρειες.