Αειφόρος ανάπτυξη

Αειφόρος ανάπτυξη

Καινοτομίες που δίνουν νόημα στην ζωή μας

 

Στη Philips, αγωνιζόμαστε να κάνουμε τον κόσμο μας πιο υγιή και βιώσιμο μέσω καινοτομιών. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τις ζωές 3 δισεκατομμυρίων ανθρώπων τον χρόνο μέχρι το 2025. Το πρόγραμμα μας EcoVision , είναι κινητήρια δύναμη για την υλοποίηση αυτού του εταιρικού οράματος.

Η Κοινωνική μας

Προσέγγιση

 

Ανακάλυψε τις καινοτόμες λύσεις μας για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων κοινωνικών προκλήσεων, ενώ επιτυγχάνουμε την προώθηση της εταιρικής μας ανάπτυξης. Στα προγράμματα μας περιλαμβάνονται Υγεία & Ασφάλεια, Επενδύσεις στην Κοινωνία, Δέσμευση Συμμετεχόντων και Η Αειφόρος Ανάπτυξη των Προμηθευτών μας.

 

Περισσότερα στην παγκόσμια σελίδα Αειφορίας.

Η Περιβαλλοντική μας

Προσέγγιση

 

Στην Philips, επενδύουμε στην εξέλιξη της Πράσινης Τεχνολογίας και επιτρέπουμε στους καταναλωτές μας να συμβάλλουν σε έναν υγιέστερο κόσμο σε καθημερινή βάση με την επιλογή Οικολογικών Προϊόντων. Εμείς λαμβάνουμε συνεχώς μέτρα για να μειωθούν οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις των λειτουργιών μας, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι παραμένουν υγιή τα οικοσυστήματα.

 

Περισσότερα στην παγκόσμια σελίδα Αειφορίας

Ολοκληρωμένη Ετήσια Έκθεση

 

Η Philips έχει δημοσιεύσει στοιχεία για τις δραστηριότητες Αειφόρους Ανάπτυξης το 2012 στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης ετήσιας έκθεσή της, σε σχέση με την οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική της απόδοση.

 

Επισκεφθείτε την Ετήσια Έκθεση

Βραβεία και Αναγνώριση

 

Χρησιμοποιούμε ως βάση, πληροφορίες και έρευνες εξωτερικών παραγόντων για να μας βοηθήσουν στην ενίσχυση των συστημάτων διαχείρισης μας και την αποδοτικότητα μας σχετικά με την Αειφόρο Ανάπτυξη. Είμαστε περήφανοι για την αναγνώριση που έχουμε κερδίσει για τις επιδόσεις μας όλα αυτά τα χρόνια.

 

Τα βραβεία μας και η αναγνώριση για την Αειφόρο Ανάπτυξη

Καινοτομίες που δίνουν νόημα

 

Κατέβασε πληροφορίες, γραφικά και δικαιολογητικά έγγραφα (πολιτικές και Μεθοδολογίες EcoVision) για την Αειφόρο ανάπτυξη της Philips

 

Μετάβαση στη σελίδα Λήψεις

Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.