Καλύτερη ψηφιακή σήμανση

  Προσφέρετε πεντακάθαρες εικόνες με πιο οικολογικό τρόπο, με την οθόνη Q-Line. Με υψηλή απόδοση και αξιοπιστία και με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, είναι ιδανική για τις περιπτώσεις που δεν θέλετε να κάνετε συμβιβασμούς. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Signage Solutions Οθόνη Q-Line

65", Άμεσος οπίσθιος φωτισμός LED, Full HD 65BDL3000Q/00 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Καλύτερη ψηφιακή σήμανση

Με ασύλληπτη απόδοση

 • CMND: Αναλάβετε τον έλεγχο των οθονών σας

  CMND: Αναλάβετε τον έλεγχο των οθονών σας

  Το CMND είναι μια ισχυρή πλατφόρμα διαχείρισης οθονών που σας επιτρέπει να πάρετε, κυριολεκτικά, τον έλεγχο και πάλι στα χέρια σας. Ενημερώστε και διαχειριστείτε περιεχόμενο με το CMND & Create ή ελέγξτε τις ρυθμίσεις με το CMND & Control. Τα πάντα είναι δυνατά με το CMND.

 • Διαχείριση ρυθμίσεων πολλών οθονών με το CMND & Control

  Διαχείριση ρυθμίσεων πολλών οθονών με το CMND & Control

  Με το CMND & Control, μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα πολλές οθόνες σε μια κεντρική θέση. Χάρη στην παρακολούθηση οθονών σε πραγματικό χρόνο, τη ρύθμιση και την ενημέρωση λογισμικού από μια απομακρυσμένη θέση και τη δυνατότητα προσαρμογής και ρύθμισης παραμέτρων πολλών οθονών ταυτόχρονα, όπως videowall ή πινάκων μενού, ο έλεγχος των οθονών σας είναι πιο εύκολος από ποτέ.

 • Προγραμματίστε ό,τι θέλετε, όποτε θέλετε με το SmartPlayer

  Προγραμματίστε ό,τι θέλετε, όποτε θέλετε με το SmartPlayer

  Μετατρέψτε τη συσκευή USB που διαθέτετε σε μια πραγματικά οικονομική συσκευή ψηφιακής σήμανσης. Απλώς αποθηκεύστε το περιεχόμενό σας (βίντεο, ήχος, εικόνες) στη συσκευή USB που διαθέτετε και συνδέστε την στην οθόνη σας. Δημιουργήστε τη λίστα αναπαραγωγής σας, προγραμματίστε το περιεχόμενό σας μέσω του μενού στην οθόνη και απολαύστε τις δικές σας λίστες αναπαραγωγής οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε.

 • Το περιεχόμενο δεν σταματάει να λειτουργεί με το FailOver

  Το περιεχόμενο δεν σταματάει να λειτουργεί με το FailOver

  Σε απαιτητικές διαφημιστικές εφαρμογές, είναι πολύ σημαντικό το περιεχόμενό σας να μην σταματάει να λειτουργεί. Κι επειδή είναι σχεδόν απίθανο να μην αντιμετωπίσετε κάποια βλάβη, το FailOver σάς παρέχει προστασία με μια επαναστατική τεχνολογία που αναπαράγει τα αντίγραφα ασφαλείας του περιεχομένου σας στην οθόνη σε περίπτωση βλάβης του προγράμματος αναπαραγωγής. Το FailOver ενεργοποιείται αμέσως μόλις σημειωθεί βλάβη στην κύρια είσοδο. Απλώς, επιλέξτε μια κύρια σύνδεση εισόδου και μια σύνδεση για το FailOver για να έχετε άμεση προστασία.

 • SmartPower για εξοικονόμηση ενέργειας

  SmartPower για εξοικονόμηση ενέργειας

  Το σύστημα μπορεί να ελέγξει και να προρυθμίσει την ένταση του οπίσθιου φωτισμού ώστε να μειώσει την κατανάλωση ρεύματος έως και 50%, εξοικονομώντας σημαντικά στην κατανάλωση ενέργειας.

 • Συνδέστε και ελέγξτε το περιεχόμενό σας μέσω του cloud με το HTML5

  Συνδέστε και ελέγξτε το περιεχόμενό σας μέσω του cloud με το HTML5

  Συνδέστε και ελέγξτε το περιεχόμενο μέσω του cloud με το ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης HTML5. Σχεδιάστε το δικό σας περιεχόμενο στο διαδίκτυο και συνδέστε το σε μια οθόνη ή σε ολόκληρο το δίκτυό σας. Απλώς συνδέστε ένα καλώδιο Ιnternet RJ45 για να συνδεθείτε στο δίκτυο, συνδέστε την οθόνη με την αποκλειστική διεύθυνση URL και είστε έτοιμοι για αναπαραγωγή του περιεχομένου σας με βάση το cloud.

 • Απλουστεύστε τις συσκέψεις με το FailOver για συνδιάσκεψη

  Με το FailOver, μπορείτε να απλοποιήσετε τις παρουσιάσεις και τις τηλεδιασκέψεις. Όταν δεν χρησιμοποιείται μια αίθουσα συνεδριάσεων ή συσκέψεων, μπορείτε να προβάλλετε περιεχόμενο φόντου από την πηγή εισόδου της επιλογής σας. Όταν αρχίσει η σύσκεψη και θέλετε να μοιραστείτε μια παρουσίαση ή την οθόνη σας, απλώς συνδέστε τον υπολογιστή σας και η οθόνη θα αλλάξει αυτόματα εισόδους και θα δείξει ό,τι εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή, χωρίς να απαιτείται μη αυτόματη εναλλαγή εισόδων.

 • Full HD LED TV για εκθαμβωτικές εικόνες LED με απίστευτη αντίθεση

  Η ποιότητα της εικόνας έχει μεγάλη σημασία. Οι κλασικές οθόνες προσφέρουν αρκετά καλή ποιότητα, αλλά θέλετε κάτι παραπάνω. Τώρα μπορείτε να έχετε μοναδική λεπτομέρεια σε συνδυασμό με υψηλή φωτεινότητα, απίστευτη αντίθεση και ζωντανά χρώματα, για μια πραγματικά ρεαλιστική εικόνα.

 • Δημιουργία και ενημέρωση περιεχομένου με το CMND & Create

  Σχεδιάστε και δημιουργήστε εντυπωσιακό περιεχόμενο με το CMND & Create, ένα πανίσχυρο εργαλείο δημιουργίας. Με ένα περιβάλλον εργασίας που υποστηρίζει τη μεταφορά και απόθεση, τα προεγκατεστημένα πρότυπα και τα ενσωματωμένα widget, θα μπορείτε να καταπλήξετε τους πελάτες σας με εντυπωσιακό περιεχόμενο.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: