Τηλεχειριστήριο

  Κορυφαίας ποιότητας τηλεχειριστήριο με πληκτρολόγιο QWERTY

  Θέστε σε λειτουργία την Android TV με αυτό το σύνθετο τηλεχειριστήριο. Ειδικά σχεδιασμένο για Android Hospitality TV, διαθέτει πληκτρολόγιο στο πίσω μέρος, για εύκολο σερφάρισμα στο Internet ή για παιχνίδια.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Κορυφαίας ποιότητας τηλεχειριστήριο με πληκτρολόγιο QWERTY

για Android Hospitality TV

 • Τεχνολογία Bluetooth

  Δεν χρειάζεται πλέον να στοχεύετε την τηλεόραση: Αυτό το τηλεχειριστήριο λειτουργεί από οποιαδήποτε γωνία του χώρου χάρη στην τεχνολογία Bluetooth. Επιπλέον, η ενεργειακή απόδοση είναι τόσο υψηλή που αυξάνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, γεγονός που το καθιστά το πλέον αποδοτικό τηλεχειριστήριο που κατασκευάστηκε ποτέ.

 • Διπλό τηλεχειριστήριο με πληκτρολόγιο QWERTY

  Αυτό το τηλεχειριστήριο διαθέτει πληκτρολόγιο Qwerty στο πίσω μέρος

 • Μοντέρνα, κομψή σχεδίαση

  Κορυφαία κομψή σχεδίαση που ταιριάζει με τη σειρά Philips Android Hospitality

 • Κουμπί ρολογιού που φωσφορίζει στο σκοτάδι

  Δεν ξέρετε τι ώρα είναι όταν ξυπνάτε το βράδυ; Μπορείτε να βρείτε και να πατήσετε το φωτεινό κουμπί στο τηλεχειριστήριο χωρίς πρόβλημα και να εμφανίσετε την ώρα στην τηλεόραση για μερικά δευτερόλεπτα.

 • Εύχρηστο τηλεχειριστήριο Hospitality

  Αυτό το κομψό τηλεχειριστήριο είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση από τους πελάτες. Προκειμένου να εξασφαλίσει μια εμπειρία εύκολης χρήσης στους πελάτες, το τηλεχειριστήριο διαθέτει τα πιο απαραίτητα κουμπιά και λειτουργίες. Επιπλέον, τα περισσότερα τηλεχειριστήρια Hospitality διαθέτουν αντικλεπτικό σύστημα προστασίας της μπαταρίας, χαρακτηριστικό που συμβάλλει στην αποδοτική ξενοδοχειακή χρήση.

 • Πρόβλεψη αντικλεπτικής προστασίας για μπαταρίες

  Υπάρχει δυνατότητα ασφάλισης των μπαταριών με τη βοήθεια μιας βίδας για να μην είναι δυνατή η αφαίρεσή τους από τους επισκέπτες.

 • Ανίχνευση χαμηλής μπαταρίας

  Όταν η μπαταρία έχει σχεδόν εξαντληθεί, εμφανίζεται ένα μήνυμα στην οθόνη. Μπορεί να γίνει έγκαιρη αντικατάσταση της μπαταρίας από το προσωπικό του ξενοδοχείου, χωρίς να ενοχληθούν οι επισκέπτες σας ή να προκληθεί οποιαδήποτε αναστάτωση.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Απαιτεί 2 αλκαλικές μπαταρίες AA. Μην χρησιμοποιείτε μπαταρίες ψευδαργύρου-άνθρακα. Δεν περιλαμβάνονται μπαταρίες.
 • Το τηλεχειριστήριο Bluetooth χρειάζεται διαθέσιμο ασύρματο κανάλι. Η απόδοση ενδέχεται να μειωθεί σε περίπτωση κορεσμού του χώρου δικτύου 2,4 GHz.
 • Για να χρησιμοποιηθεί, το τηλεχειριστήριο Bluetooth πρέπει να συζευχθεί με την τηλεόραση. Συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο εγκατάστασης της τηλεόρασης για οδηγίες.
 • Αυτό το τηλεχειριστήριο Bluetooth έχει σχεδιαστεί μόνο για μόνο για τηλεοράσεις ξενοδοχείου που βασίζονται σε Android. Δεν είναι συμβατό με άλλα μοντέλα.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: