Καλώς ορίσατε. Σας περιμέναμε.

Τηλεοράσεις Philips

Δείτε πώς επαναπροσδιορίζουμε το νόημα της τηλεόρασης με τη σχεδίαση, τη Smart TV και τις δυνατότητες έξυπνης αλληλεπίδρασης της Philips

Μετακινηθείτε προς τα κάτω και μάθετε περισσότερα

Ανακαλύψτε τη
βραβευμένη μας τηλεόραση Ultra HD

Smart TV

Γιατί να παρακολουθείτε απλώς τηλεόραση όταν μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία ενός ολόκληρου κόσμου online ψυχαγωγίας, πληροφόρησης και κοινωνικής δικτύωσης από την άνεση του καθιστικού σας;

Με τη Smart TV της Philips μπορείτε να απολαύσετε online παρακολούθηση και ένα πλήθος ηλεκτρονικών εφαρμογών, να περιηγηθείτε στο Internet, να νοικιάσετε ταινίες, να παραμείνετε συνδεδεμένοι μέσω Facebook και Twitter... και πολλές ακόμα δυνατότητες!

Διαβάστε περισσότερα Κλείσιμο Δείτε τις Smart TV Αναπαραγωγή βίντεο

Προτάσεις βίντεο και γραμμή αναζήτησης

Δεν θα πείτε ποτέ ξανά "δεν μου αρέσει τίποτα στην τηλεόραση σήμερα".

Η περιοχή με τις συστάσεις μας περιλαμβάνει ειδικές προτάσεις με βάση τις δικές σας προτιμήσεις παρακολούθησης και η γραμμή αναζήτησης σας επιτρέπει να βρίσκετε γρήγορα αγαπημένο περιεχόμενο βίντεο και εφαρμογές για Smart TV, ώστε να υπάρχει πάντα κάτι νέο που θα περιμένετε με αγωνία.

Εφαρμογές

Επιλέξτε εύκολα, οργανώστε και απολαύστε τις εφαρμογές με τον τρόπο που θέλετε. Από εφαρμογές που αφορούν τον σύγχρονο τρόπο ζωής όπως το Skype, το Twitter, το Facebook και το YouTube, έως την υπηρεσία video on demand, την τηλεόραση online, τα παιχνίδια, τις ειδήσεις και την πρόβλεψη του καιρού, η πρόσβαση στον κόσμο του διαδικτύου από την τηλεόρασή σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.

Skype

Προσθέστε νέα διάσταση στις κλήσεις σας και μοιραστείτε εμπειρίες με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, όπου κι αν βρίσκονται. Με την εφαρμογή Skype στην τηλεόρασή σας μπορείτε να κάνετε φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις στη μεγάλη οθόνη. Απλώς ελέγξτε αν η τηλεόρασή σας έχει ενσωματωμένη κάμερα ή αν απαιτείται μια προαιρετική.

Cloud Smart TV

Η εφαρμογή Cloud TV στον πίνακα εργαλείων της Smart TV σας δίνει πρόσβαση σε εκατοντάδες τηλεοπτικά κανάλια χρησιμοποιώντας μόνο τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Σας επιτρέπει να αποθηκεύετε και να βρίσκετε τα αγαπημένα σας βίντεο, φωτογραφίες, τραγούδια και πολλά άλλα στο Cloud, ενώ σας δίνει την ελευθερία να διαμορφώνετε την εμπειρία παρακολούθησης ανάλογα με τις προτιμήσεις σας ορίζοντας τα δικά σας προσαρμοσμένα τηλεοπτικά κανάλια.

Είναι σαν να έχετε τον προσωπικό σας τηλεοπτικό σταθμό.

Εφαρμογή Cloud TV

Η εφαρμογή Cloud TV και μια σύνδεση Wi-Fi αρκούν για να έχετε πρόσβαση σε εκατοντάδες κανάλια με ή χωρίς χρέωση στο Cloud*. Αφού επιλέξετε τα κανάλια που προτιμάτε, μπορείτε να εξατομικεύσετε το λογαριασμό σας διαμορφώνοντας την περιοχή My Channel της εφαρμογής όπως εσείς θέλετε.

*Τα διαθέσιμα τηλεοπτικά κανάλια ποικίλουν ανάλογα με τη χώρα

Εφαρμογή Cloud Explorer

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο και ακούστε μουσική χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Cloud Explorer στην τηλεόρασή σας... ή σε οποιαδήποτε άλλη τηλεόραση διαθέτει την εφαρμογή. Ανοίξτε απλώς την εφαρμογή Cloud Explorer στην Cloud TV, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Cloud και απολαύστε το περιεχόμενο που έχετε αποθηκεύσει στο Cloud. Τόσο απλά!

Έξυπνη αλληλεπίδραση

Η τηλεόρασή σας. Το σπίτι σας. Η εμπειρία σας.

Αλληλεπιδράστε με την τηλεόρασή σας από κάθε χώρο του σπιτιού.

Μοιραστείτε το περιεχόμενο του tablet ή της smart phone συσκευής σας στην τηλεόρασή σας, ή μεταξύ άλλων τηλεοράσεων στο σπίτι, ακόμα και από την τηλεόραση προς το tablet ή το smart phone σας. Έχετε πάντα τον απόλυτο έλεγχο.

Διαβάστε περισσότερα Κλείσιμο Δείτε τις Smart TV
iphone, ipod, ipad, tv
 • Σχεδιασμός

  Καλώς ορίσατε σε έναν καινούριο κόσμο τηλεοράσεων με εντυπωσιακή σχεδίαση.

  Οι τηλεοράσεις Philips έχουν ξεπεράσει τα όρια των παραδοσιακών συσκευών, επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο που βλέπετε την τηλεόραση, αλλά και την εμφάνιση της τηλεόρασής σας, για πάντα.

  Από τη σύλληψη της ιδέας έως την κατασκευή, ανακαλύπτουμε την ομορφιά ακόμα και στις πιο μικρές λεπτομέρειες. Συνδυάζουμε το πάθος, τη δημιουργικότητα και τα πρωτοποριακά υλικά για να προσφέρουμε σχεδίαση, πλαίσια και βάσεις που αναδεικνύουν το εσωτερικό του σπιτιού και τον τρόπο ζωής σας.

  Διαβάστε περισσότερα Κλείσιμο Θέλετε να δείτε όλες τις τηλεοράσεις; Αναπαραγωγή βίντεο
 • Πλαίσια - Η τέχνη της απλότητας

  Όσο πιο λεπτά είναι τα πλαίσια των τηλεοράσεων που δημιουργούμε, τόσο καλύτερα συνδυάζονται με το εσωτερικό του σπιτιού σας. Μερικές φορές αυτό που δεν βλέπετε είναι και αυτό που κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά.

  Διαβάστε περισσότερα Κλείσιμο Θέλετε να δείτε όλες τις τηλεοράσεις;
 • Βάσεις

  Οι βάσεις μας έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να κάνουν τις τηλεοράσεις να φαίνονται ελαφρύτερες και να μοιάζουν σαν να αιωρούνται. Το αποτέλεσμα; Κομψές τηλεοράσεις με υπέροχη εμφάνιση ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

  Διαβάστε περισσότερα Κλείσιμο Θέλετε να δείτε όλες τις τηλεοράσεις;
 • Υλικά και φινίρισμα

  Από τα πρωτοποριακά υλικά και τους ουδέτερους, κλασικούς χρωματικούς συνδυασμούς, τα υλικά και τα φινιρίσματα υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούμε επιλέγονται ειδικά για να δένουν αρμονικά με το εσωτερικό του σπιτιού σας.

  Διαβάστε περισσότερα Κλείσιμο
  Θέλετε να δείτε όλες τις τηλεοράσεις;
 • Τεχνολογία Ultra HD

  Βραβείο EISA

  Έχοντας χαράξει μια επιτυχημένη πορεία με τη βραβευμένη ποιότητα εικόνας της Philips, προχωρήσαμε τέσσερις φορές περισσότερο για να σας προσφέρουμε την τελευταία βραβευμένη μας καινοτομία, την τηλεόραση Ultra HD της Philips με τέσσερις φορές μεγαλύτερη ανάλυση από μια συμβατική τηλεόραση Full HD.

  Με περισσότερα από 8 εκατομμύρια pixel και τη μοναδική τεχνολογία κλιμάκωσης Ultra Resolution, μπορείτε να έχετε βελτιωμένη εικόνα ανεξάρτητα από το αρχικό περιεχόμενο. Απολαύστε μεγαλύτερη ευκρίνεια, αυξημένη αντίληψη βάθους, πιο έντονη αντίθεση, ομαλή, φυσική κίνηση και άψογη λεπτομέρεια. Πραγματικά, ανοίγει την πόρτα σε ένα νέο κόσμο.

  Και φυσικά δεν είμαστε οι μοναδικοί που αναγνωρίζουμε την ποιότητά της, καθώς αναδείχθηκε ως η Καλύτερη Τηλεόραση Ultra HD της Ευρώπης για το 2013. Δείτε τη διαφορά που κάνει η εμπειρία μας.

  Διαβάστε περισσότερα Κλείσιμο Ανακαλύψτε την τεχνολογία Ultra Resolution Θέλετε να δείτε όλες τις τηλεοράσεις;
  Χάρη στην τελευταία μας καινοτομία, το σύστημα ποιότητας εικόνας Ultra Pixel HD, η ποιότητα εικόνας περνάει σε άλλο επίπεδο.
  Με τους αλγόριθμους επεξεργασίας ποιότητας εικόνας, όλες οι εικόνες εισόδου προβάλλονται στην οθόνη με βέλτιστη ανάλυση Ultra HD. Έτσι, είτε παρακολουθείτε ένα βίντεο στο Διαδίκτυο είτε βλέπετε περιεχόμενο με εγγενή ανάλυση Ultra HD, απολαμβάνετε την εμπειρία της κορυφαίας ευκρίνειας Ultra HD.
 • Πρωτοπορία στην ποιότητα εικόνας

  Είναι πολύ πιθανό η πρώτη τηλεόραση που είδατε ποτέ να ήταν μια Philips. Στην πραγματικότητα, πιθανότατα ήταν η πρώτη τηλεόραση που είδαν ποτέ οι παππούδες σας. Η Philips πρωτοπορεί στον κλάδο των τηλεοράσεων από τη δεκαετία του 1940 και η κληρονομιά μας έχει βασιστεί στις εκπληκτικές καινοτομίες και στην κορυφαία ποιότητα εικόνας των προϊόντων μας.

  Επιπλέον, από την κυκλοφορία της πρώτης μας τηλεόρασης, στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας όσο το δυνατόν πιο ουσιαστικές καινοτομίες. Έτσι, είτε παρακολουθείτε τηλεοπτικές εκπομπές, περιηγείστε στο Internet ή παίζετε παιχνίδια, ζήστε την εμπειρία της καθαρότερης, ευκρινέστερης, ομαλότερης και πιο καθηλωτικής ποιότητας εικόνας μέχρι σήμερα. Γνωρίστε σήμερα την κληρονομιά που κρύβεται πίσω από τη βραβευμένη ποιότητα εικόνας της Philips.

  Διαβάστε περισσότερα Κλείσιμο Θέλετε να δείτε όλες τις τηλεοράσεις; Αναπαραγωγή βίντεο
  Ενεργοποίηση μεγέθυνσης
  μεγεθυντικός φακός
 • μετάβαση ρομπότ προς τα δεξιά μετάβαση ρομπότ προς τα αριστερά
  τηλεόραση είσοδος ρομπότ στην τηλεόραση

  Τεχνολογία PMR - Δείτε κάθε λεπτομέρεια

  Δεν θα ήταν υπέροχο αν οι σκηνές δράσης στην τηλεόραση ήταν πιο ρεαλιστικές; Τώρα, χάρη στην τεχνολογία Perfect Motion Rate από τη Philips, η ευχή σας γίνεται πραγματικότητα.

  Η τεχνολογία Perfect Motion Rate είναι το συνδυασμένο αποτέλεσμα της μοναδικής επεξεργασίας βίντεο της Philips, του αριθμού των καρέ ανά δευτερόλεπτο και του ρυθμού ανανέωσης κάθε καρέ, της τελειότητας στις δυνατότητες ρύθμισης της έντασης του φωτός και της τεχνολογίας οπίσθιου φωτισμού. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός PMR τόσο πιο υψηλή είναι η ποιότητα εικόνας που απολαμβάνετε.

  Διαβάστε περισσότερα Κλείσιμο Αναπαραγωγή βίντεο
 • Κίνηση
  Αντίθεση
  Χρώμα
  Ευκρίνεια
  PMR Ultra 900Hz
  Ισχύς επεξεργασίας 4 δισεκατομμυρίων pixel
  Εξαιρετική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων και απόλυτα ομαλή κίνηση
  Άψογη αντίθεση 2.000.000:1
  Δυναμική αντίθεση σε 6.400 διαφορετικές ζώνες
  Βαθύτερο μαύρο και φωτεινότερο λευκό χρώμα, για ενίσχυση των λεπτομερειών στις φωτεινές και σκοτεινές σκηνές
  Ιδανικό χρώμα: 2,250 τρισεκατομμύρια χρώματα
  Ζωντανά χρώματα με εξαιρετικούς χρωματικούς τόνους, φυσικούς τόνους του δέρματος και υπέροχους λευκούς τόνους
  Απόλυτη ευκρίνεια και πραγματική, φυσική λεπτομέρεια
  Τέλεια κίνηση: 1400Hz PMR
  Ισχύς επεξεργασίας 2 δισεκατομμυρίων pixel
  Εξαιρετική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων και απόλυτα ομαλή κίνηση
  Άψογη αντίθεση 2.000.000:1
  Δυναμική αντίθεση σε 6.400 διαφορετικές ζώνες
  Βαθύτερο μαύρο και φωτεινότερο λευκό χρώμα, για ενίσχυση των λεπτομερειών στις φωτεινές και σκοτεινές σκηνές
  Ιδανικό χρώμα: 2,250 τρισεκατομμύρια χρώματα
  Ζωντανά χρώματα με εξαιρετικούς χρωματικούς τόνους, φυσικούς τόνους του δέρματος και υπέροχους λευκούς τόνους
  Κορυφαία ανάλυση: Περιγράμματα με απόλυτη ευκρίνεια και υπέροχες λεπτομέρειες
  Κορυφαία κίνηση: 800Hz PMR
  Ισχύς επεξεργασίας 1 δισεκατομμυρίου pixel
  Εξαιρετική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων και φυσικά ομαλή κίνηση
  Κορυφαία αντίθεση: 500.000:1
  Δυναμική αντίθεση σε 6.400 διαφορετικές ζώνες
  Βαθύτερο μαύρο και φωτεινότερο λευκό χρώμα
  Εξαιρετικό χρώμα: 4 τρισεκατομμύρια χρώματα
  Ζωντανά χρώματα με υπέροχους χρωματικούς τόνους
  Κορυφαία ανάλυση: Περιγράμματα με απόλυτη ευκρίνεια και υπέροχες λεπτομέρειες
  Κορυφαία κίνηση: PMR 200 Hz
  Εξαιρετική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων
  Κορυφαία αντίθεση: 500.000:1
  Δυναμική αντίθεση σε 6.400 διαφορετικές ζώνες
  Βαθύτερο μαύρο και φωτεινότερο λευκό χρώμα
  Κορυφαίο χρώμα: 69 δισεκατομμύρια χρώματα
  Ζωντανά χρώματα
  Προηγμένη ευκρίνεια: Περιγράμματα με απόλυτη ευκρίνεια
  Προηγμένη κίνηση: PMR 100 Hz
  Βελτιωμένη ευκρίνεια κινούμενων εικόνων
  Εξαιρετική ανάλυση: Δυναμική αντίθεση 500.000:1
  Βαθύτερο μαύρο χρώμα
  Κορυφαίο χρώμα: 69 δισεκατομμύρια χρώματα
  Ζωντανά χρώματα
  Προηγμένη ευκρίνεια: Περιγράμματα με απόλυτη ευκρίνεια

  Συστήματα ποιότητας εικόνας

  Απολαύστε εξαιρετικά καθαρές εικόνες από οποιαδήποτε πηγή.

  Τα προηγμένα συστήματα επεξεργασίας εικόνας της Philips εστιάζουν στα τέσσερα στοιχεία που μπορούν να αντιληφθούν τα μάτια: την κίνηση, την αντίθεση, το χρώμα και την ευκρίνεια.

  Τα συστήματα ποιότητας εικόνας ρυθμίζουν ψηφιακά και βελτιστοποιούν την ποιότητα της εικόνας, για αποτελέσματα με υποδειγματική ευκρίνεια, λεπτομέρεια και βάθος, κάθε φορά και από οποιαδήποτε πηγή. Έτσι, είτε παρακολουθείτε ένα online βίντεο είτε μια ταινία Blu-ray υψηλής ποιότητας, η απόλαυση είναι πάντα η ίδια.

  Διαβάστε περισσότερα Κλείσιμο Θέλετε να δείτε όλες τις τηλεοράσεις;

  Ultra Pixel HD

  Με τους αλγόριθμους επεξεργασίας ποιότητας εικόνας, όλες οι εικόνες εισόδου προβάλλονται στην οθόνη με βέλτιστη ανάλυση Ultra HD. Έτσι, είτε παρακολουθείτε ένα βίντεο στο Διαδίκτυο είτε βλέπετε περιεχόμενο με εγγενή ανάλυση Ultra HD, απολαμβάνετε την εμπειρία της κορυφαίας ευκρίνειας Ultra HD.

  Θέλετε να δείτε όλες τις τηλεοράσεις; Διαβάστε περισσότερα Κλείσιμο

  Perfect Pixel HD

  Οι πλέον προηγμένες εικόνες χωρίς τρεμόπαιγμα, με απαράμιλλη ευκρίνεια και καθαρότητα. Κάθε pixel της εικόνας ενισχύεται ώστε να ταιριάζει καλύτερα με τα pixel που το περιβάλλουν. Το αποτέλεσμα είναι ένας μοναδικός συνδυασμός ευκρίνειας, φυσικής λεπτομέρειας, ζωντανών χρωμάτων, εκπληκτικής αντίθεσης και ομαλής φυσικής κίνησης.

  Θέλετε να δείτε όλες τις τηλεοράσεις; Διαβάστε περισσότερα Κλείσιμο

  Pixel Precise HD

  Χρησιμοποιώντας ως βάση την επιτυχημένη τεχνολογία Pixel Plus, έχουμε ανυψώσει την ποιότητα εικόνας υψηλής ευκρίνειας (HD) στο επόμενο επίπεδο. Χάρη στην τεχνολογία Super Resolution, η οποία αποτελεί το επόμενο βήμα στην ευκρίνεια των κινούμενων εικόνων και των λεπτομερειών, προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα εικόνας Full HD ανεξάρτητα από το περιεχόμενο. Έτσι, είτε παρακολουθείτε ένα online βίντεο είτε μια ταινία Blu-ray υψηλής ποιότητας, η απόλαυση είναι πάντα η ίδια.

  Θέλετε να δείτε όλες τις τηλεοράσεις; Διαβάστε περισσότερα Κλείσιμο

  Pixel Plus HD

  Η προηγμένη τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας εικόνας της Philips προσφέρει μεγαλύτερη ευκρίνεια στις κινούμενες εικόνες και εκπληκτική αντίθεση. Το αποτέλεσμα; Εικόνες μοναδικής ευκρίνειας με απίστευτες λεπτομέρειες και βάθος, κάθε φορά και από οποιαδήποτε πηγή.

  Θέλετε να δείτε όλες τις τηλεοράσεις; Διαβάστε περισσότερα Κλείσιμο

  Digital Crystal Clear

  Απολαύστε εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες από οποιαδήποτε πηγή. Αυτό το πακέτο καινοτομιών εικόνας προσαρμόζει και βελτιώνει ψηφιακά την ποιότητα εικόνας στα καλύτερα δυνατά επίπεδα αντίθεσης, χρώματος και ευκρίνειας.

  Θέλετε να δείτε όλες τις τηλεοράσεις; Διαβάστε περισσότερα Κλείσιμο
 • Τεχνολογία 3D Max

  Η απόλυτη εμπειρία 3D

  Η τεχνολογία 3D Max της Philips παρέχει εντυπωσιακές, ζωντανές εικόνες 3D σε Full HD, συγχρονίζοντας έξυπνα τα σήματα που στέλνει ανάμεσα στα γυαλιά 3D Max που λειτουργούν με μπαταρία και την τηλεόραση Smart 3D Full HD... κι όλα αυτά μέσα σε δευτερόλεπτα. Σε συνδυασμό με το Ambilight, είναι η απόλυτη εμπειρία κινηματογραφικής παρακολούθησης για το σπίτι σας.

  Easy 3D

  Η πιο άνετη εμπειρία 3D

  Το Easy 3D της Philips σάς επιτρέπει να απολαύσετε ώρες άνετων προβολών, χάρη στην τεχνολογία passive 3D και στα γυαλιά Easy 3D που παρέχουν βάθος, άψογη ποιότητα εικόνας και μέγιστη άνεση χωρίς το παραμικρό τρεμόπαιγμα. Σε συνδυασμό με το Ambilight, η εμπειρία γίνεται ακόμα καλύτερη.

  Μετατροπή 2D σε 3D

  Μετατρέψτε περιεχόμενο 2D σε εμπειρία 3D που κόβει την ανάσα

  Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συλλογή των ταινιών σας σε ζωντανό και άψογο 3D, ακόμα και τις κλασικές ασπρόμαυρες ταινίες. Η υψηλής ποιότητας μετατροπή οποιουδήποτε περιεχομένου 2D σε 3D εξασφαλίζει την προβολή λεπτομερειών όπως οι υπότιτλοι σε σταθερό βάθος. Επιπλέον, επειδή η μετατροπή συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο, δεν θα χρειαστεί ποτέ να περιμένετε!

  Προσαρμογή βάθους 3D

  Περιεχόμενο 3D ακριβώς όπως σας αρέσει

  Κάθε άτομο αντιλαμβάνεται διαφορετικά το περιεχόμενο 3D. Για το λόγο αυτό, η Philips σάς προσφέρει την επιλογή να προσαρμόσετε το επίπεδο του βάθους 3D σύμφωνα με τις προσωπικές προδιαγραφές σας. Η μοναδική αυτή ρύθμιση σας επιτρέπει να επιλέξετε το επίπεδο του εφέ 3D που σας ταιριάζει καλύτερα, κάνοντας την παρακολούθηση ακόμα πιο άνετη για τα μάτια σας.

  Τηλεόραση 3D

  Κάποια πράγματα τα απολαμβάνετε καλύτερα από την άνεση του σαλονιού σας.

  Το να βρίσκεστε στην καρδιά μιας ξέφρενης καταδίωξης αυτοκινήτων μπορεί να μην ακούγεται διασκεδαστικό για όλους, αλλά αν το βιώσετε σε ζωντανό 3D, όλα αλλάζουν. Νιώστε τα κύματα στο πρόσωπό σας και τον αέρα στα μαλλιά σας, από την άνεση του σπιτιού σας.

  Κλείσιμο Διαβάστε περισσότερα Δείτε τις τηλεοράσεις 3D

Ambilight

Ζωντανέψτε την παρακολούθησή σας

Αντίθετα από την παραδοσιακή τηλεόραση, το Ambilight παράγει μια απαλή ατμοσφαιρική λάμψη φωτός γύρω από την οθόνη σας που παρακολουθεί τη δράση στην οθόνη με ακρίβεια, δημιουργώντας μια πιο καθηλωτική εμπειρία παρακολούθησης.

Μπορείτε να προσαρμόσετε ακόμα και την ένταση του εφέ παρακολούθησης και να προγραμματίσετε το Ambilight ώστε να αποδίδει ιδανικά, ανεξάρτητα από το χρώμα του τοίχου στον οποίο έχει τοποθετηθεί η τηλεόραση. Έτσι, συνδυάζεται αρμονικά με κάθε εσωτερικό χώρο.

Διαβάστε περισσότερα Κλείσιμο Δείτε τις τηλεοράσεις Ambilight Αναπαραγωγή βίντεο
Κάντε κλικ εδώ για να ζήσετε την εμπειρία
Ambilight: ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ (3 πλευρές) / ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ (4 πλευρές) / ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ

Σειρά τηλεοράσεων

Η επιλογή μιας τηλεόρασης είναι προσωπική υπόθεση. Είτε επιλέξετε να παρακολουθήσετε μια ταινία είτε να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο,
έχουμε την ιδανική Smart TV για εσάς... και για τον εσωτερικό σας χώρο.
*Οι προδιαγραφές εξαρτώνται από με τη χώρα και το μοντέλο της τηλεόρασης.

 • 9000

  • Ανάλυση Ultra HD
  • Ambilight 3 πλευρών
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • PMR Ultra 900 Hz
  • Skype
  • Πιστοποίηση Wi-Fi
 • DesignLine

  • Ambilight 3 πλευρών
  • Smart TV
  • Τεχνολογία 3D Max
  • PMR 1400 Hz
  • Skype
  • Πιστοποίηση Wi-Fi
 • Elevation

  • Ambilight 4 πλευρών
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • PMR 900 Hz
  • Εξαιρετικά λεπτή
  • Πιστοποίηση Wi-Fi
 • 8000

  • Ambilight 3 πλευρών
  • Smart TV
  • Τεχνολογία 3D Max
  • PMR 1400 Hz
  • Ενσωματωμένη κάμερα
  • Πιστοποίηση Wi-Fi
 • 7000

  • Ambilight 3 πλευρών
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • PMR 700 Hz
  • Ενσωματωμένη κάμερα
  • Πιστοποίηση Wi-Fi
 • 6000

  • Ambilight 2 πλευρών
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • PMR 500 Hz
  • Skype
  • Πιστοποίηση Wi-Fi
 • 5000

  • Ambilight 2 πλευρών
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • PMR 300 Hz
  • Skype
  • Πιστοποίηση Wi-Fi
 • 4000

  • Smart TV*
  • 3D Max*
  • PMR 200 Hz
  • Skype*
  • Πιστοποίηση Wi-Fi*
 • 3000

  • Smart TV*
  • PMR 100 Hz
  • ClearSound
  • LED Full HD
 • Μικρές οθόνες

  • PMR 200 Hz*
  • ClearSound
  • Ενδεικτική λυχνία LED
  • Τηλεόραση 3D Smart LED σειράς DesignLine

   Ξεκάθαρα διαφορετική
   46", 55"
  • Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση Smart LED Ultra HD σειράς 9000

   Βραβευμένη απόδοση
   65"
  • Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση Smart LED Ultra HD σειράς 9000

   Η ανάλυση σε νέα διάσταση
   84"
  • Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση Smart LED Ultra HD σειράς 9000

   Η εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση LED Ultra HD με Ambilight

   Γνωρίστε την απόλυτη απόδοση και ευκρίνεια εικόνας, με την τηλεόραση Ultra HD της σειράς Philips 9000. Το σύστημα Ultra HD Pixel χρησιμοποιεί εξαπύρηνη επεξεργασία για να αποδώσει πεντακάθαρες εικόνες, τόσο σε περιεχόμενο με εγγενή ανάλυση 4K όσο και σε περιεχόμενο που έχει μετατραπεί σε Full HD.

  • Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση Smart LED Ultra HD σειράς 9000

   Η εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση LED Ultra HD με Ambilight

   Γνωρίστε την απόλυτη απόδοση και ευκρίνεια εικόνας, με την τηλεόραση Ultra HD της σειράς Philips 9000. Το σύστημα Ultra HD Pixel χρησιμοποιεί εξαπύρηνη επεξεργασία για να αποδώσει πεντακάθαρες εικόνες, τόσο σε περιεχόμενο με εγγενή ανάλυση 4K όσο και σε περιεχόμενο που έχει μετατραπεί σε Full HD.

  • Προσεχώς

   Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση LED Elevation

   Φωτεινές ιδέες
   60"
  • Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση LED Elevation

   Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση LED με Ambilight XL 4 πλευρών

   Απολαύστε την πιο καθηλωτική εμπειρία παρακολούθησης που έχετε ζήσει ποτέ, με μια τηλεόραση LED Full HD Elevation. Το Ambilight XL 4 πλευρών δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι η τηλεόρασή σας αιωρείται μέσα σε ένα φωτοστέφανο. Είτε την τοποθετήσετε σε τοίχο είτε χρησιμοποιήσετε την πρωτοποριακή διάφανη βάση που σας προσφέρουμε, ο συνδυασμός της λεπτής οθόνης και των γνήσιων υλικών την κάνουν πραγματικά να εντυπωσιάζει.

  • Τηλεόραση 3D Smart LED σειράς 8000

   Η ψυχαγωγία σε άλλο επίπεδο
   40", 46", 55"
  • Τηλεόραση 3D Smart LED σειράς 7100

   Στιλ και πρωτοπορία
   42", 47", 55"
  • Τηλεόραση 3D Smart LED σειράς 7000

   Στιλ και πρωτοπορία
   42", 47", 55"
  • Τηλεόραση 3D Smart LED σειράς 7100

   Η εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση LED με Ambilight

   Προσθέστε μια νέα, υπέροχη διάσταση στη ζωή σας, με την τηλεόραση 3D Smart LED της σειράς 7100 από τη Philips. Μείνετε σε επαφή, χάρη στην ενσωματωμένη κάμερα και το Skype™ ή βυθιστείτε στη μαγεία της παρακολούθησης με το Easy 3D και το Ambilight 3 πλευρών. Η δική σας τηλεόραση, οι δικοί σας κανόνες.

  • Τηλεόραση 3D Smart LED σειράς 7000

   Η εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση LED με Ambilight

   Προσθέστε μια νέα, υπέροχη διάσταση στη ζωή σας, με την τηλεόραση 3D Smart LED της σειράς 7000 από τη Philips. Μείνετε σε επαφή, χάρη στην ενσωματωμένη κάμερα και το Skype™ ή βυθιστείτε στη μαγεία της παρακολούθησης με το Easy 3D και το Ambilight 3 πλευρών. Η δική σας τηλεόραση, οι δικοί σας κανόνες.

  • Τηλεόραση 3D Smart LED σειράς 6000

   Εμφάνιση και απόδοση
   42", 47", 55", 60"
  • Τηλεόραση 3D Smart LED σειράς 5000

   Ταξίδι πέρα από την οθόνη
   32", 42", 47", 50"
  • Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση 3D Smart LED σειράς 4900

   Ζωντανή ψυχαγωγία
   32", 42", 47", 50"
  • Τηλεόραση 3D Smart LED σειράς 4500

   Ζωντανή ψυχαγωγία
   32", 40", 46", 55"
  • Τηλεόραση 3D LED σειράς 4300

   Ετοιμάστε το ποπκόρν
   32", 40", 46", 55"
  • Λεπτή τηλεόραση 3D LED σειράς 4390

   Ετοιμάστε το ποπκόρν
   39", 47"
  • Τηλεόραση Smart LED σειράς 4200

   Η προβολή ένα βήμα παραπέρα
   32", 39", 42", 46", 50"
  • Σειρά 4900

   Γνωρίστε την εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση 3D Smart LED

   Λάβετε μέρος στη δράση, εντός κι εκτός Διαδικτύου, με την τηλεόραση 3D Smart LED της σειράς 4908 από τη Philips. Χάρη στο σύστημα Pixel Plus HD, μπορείτε να απολαμβάνετε υπέροχο 3D κι έναν ολόκληρο κόσμο διαδικτυακού περιεχομένου σε καθαρή, ολοζώντανη λεπτομέρεια. Επιπλέον, με το ενσωματωμένο Wi-Fi, η σύνδεση γίνεται εύκολη υπόθεση.

  • Τηλεόραση 3D Smart LED σειράς 4500

   Γνωρίστε την τηλεόραση 3D Smart LED

   Λάβετε μέρος στη δράση, εντός κι εκτός διαδικτύου, με την τηλεόραση 3D Smart LED της σειράς 4500 από τη Philips. Με την ισχύ του συστήματος Pixel Plus HD, θα απολαμβάνετε υπέροχο 3D κι έναν κόσμο online περιεχομένου με εξαιρετική ευκρίνεια και ζωντανή λεπτομέρεια. Με το ενσωματωμένο Wi-Fi, η συνδεσιμότητα είναι πανεύκολη.

  • Λεπτή τηλεόραση 3D LED σειράς 4390

   Λεπτή τηλεόραση 3D LED για αυξημένη αδρεναλίνη

   Ζήστε μια εμπειρία ψυχαγωγίας σε θαυμάσια ποιότητα LED, με την τηλεόραση 3D LED της σειράς Philips 4398. Με την ισχύ του Pixel Plus HD, το αγαπημένο σας περιεχόμενο 3D ζωντανεύει με εκπληκτική λεπτομέρεια.

  • Τηλεόραση 3D LED σειράς 4300

   Τηλεόραση 3D LED, για αυξημένη αδρεναλίνη

   Ζήστε μια εμπειρία ψυχαγωγίας σε θαυμάσια ποιότητα LED, με την τηλεόραση 3D LED της σειράς 4300 από τη Philips. Με την ισχύ του συστήματος Pixel Plus HD, το αγαπημένο σας περιεχόμενο 3D ζωντανεύει με εκπληκτική λεπτομέρεια.

  • Τηλεόραση Smart LED σειράς 4200

   Συνδεθείτε με την τηλεόραση Smart LED

   Συνδεθείτε εύκολα σε έναν κόσμο online περιεχομένου, με την τηλεόραση Smart LED της σειράς 4200 από τη Philips με ενσωματωμένο Wi-Fi. Απολαύστε εξαιρετικά καθαρές, ζωντανές εικόνες από κάθε πηγή, χάρη στην τεχνολογία Digital Crystal Clear. Συνδεθείτε με την ψυχαγωγία.

  • Τηλεόραση Smart LED σειράς 3200

   Η προβολή ένα βήμα παραπέρα
   32", 39", 40", 46"
  • Λεπτή τηλεόραση LED Full HD σειράς 3100

   Απόλυτη ψυχαγωγία
   32" HD, 32" FHD, 39", 40", 42", 47"
  • Τηλεόραση LED σειράς 3100

   Απόλυτη ψυχαγωγία
   50"
  • Τηλεόραση LED Full HD σειράς 3080

   Απόλυτη ψυχαγωγία
   32" HD, 39", 40", 50"
  • Τηλεόραση LED Full HD σειράς 3070

   Απόλυτη ψυχαγωγία
   32" HD, 40"
  • Τηλεόραση LED σειράς 3000

   Απόλυτη ψυχαγωγία
   32", 39", 40"
  • Τηλεόραση Smart LED σειράς 3200

   Συνδεθείτε με την τηλεόραση Smart LED

   Εξερευνήστε έναν κόσμο online περιεχομένου, με την τηλεόραση Smart LED της σειράς 3200 από τη Philips με ενσωματωμένο Wi-Fi. Απολαύστε εξαιρετικά καθαρές, ζωντανές εικόνες από κάθε πηγή, χάρη στην τεχνολογία Digital Crystal Clear. Συνδεθείτε με την ψυχαγωγία.

  • Λεπτή τηλεόραση LED Full HD σειράς 3100

   Γνωρίστε την τηλεόραση LED

   Απολαύστε ευκρινείς και καθαρές εικόνες με την τηλεόραση Full HD LED της σειράς 3188 από τη Philips, η οποία διαθέτει Digital Crystal Clear. Η σειρά συνδυάζει ζωντανές εικόνες, κορυφαίο ήχο και μινιμαλιστική σχεδίαση. Αποκτήστε την κι εσείς και ζήστε αξέχαστες εμπειρίες προβολής!

  • Τηλεόραση LED σειράς 3100

   Γνωρίστε την τηλεόραση LED

   Δείτε ευκρινείς και καθαρές εικόνες με την τηλεόραση LED της σειράς 3100 από τη Philips, με τεχνολογία Digital Crystal Clear. Η σειρά συνδυάζει ζωντανές εικόνες, κορυφαίο ήχο και μινιμαλιστική σχεδίαση. Αποκτήστε την κι εσείς και ζήστε αξέχαστες εμπειρίες προβολής!

  • Τηλεόραση LED Full HD σειράς 3080

   Γνωρίστε την τηλεόραση LED

   Γνωρίστε την τηλεόραση LED της σειράς 3088 από τη Philips, που συνδυάζει την τεχνολογία Digital Crystal Clear για εξαιρετικά ζωντανές εικόνες με τη μινιμαλιστική σχεδίαση. Αποκτήστε την κι εσείς και ζήστε αξέχαστες εμπειρίες παρακολούθησης σε κάθε χώρο.

  • Τηλεόραση LED Full HD σειράς 3070

   Γνωρίστε την τηλεόραση LED

   Γνωρίστε την τηλεόραση LED της σειράς 3078 από τη Philips, που συνδυάζει την τεχνολογία Digital Crystal Clear για εξαιρετικά ζωντανές εικόνες με τη μινιμαλιστική σχεδίαση. Αποκτήστε την κι εσείς και ζήστε αξέχαστες εμπειρίες παρακολούθησης σε κάθε χώρο.

  • Τηλεόραση LED σειράς 3000

   Γνωρίστε την τηλεόραση LED

   Γνωρίστε την τηλεόραση LED της σειράς 3000 από τη Philips με τεχνολογία Digital Crystal Clear, για εξαιρετικά ζωντανές εικόνες, μινιμαλιστική σχεδίαση και πολλές άλλες δυνατότητες. Αποκτήστε την κι εσείς και ζήστε αξέχαστες εμπειρίες προβολής σε κάθε χώρο.

  • Τηλεόραση Smart LED σειράς 4200 με μικρή οθόνη

   Ψυχαγωγία για κάθε χώρο
   22" FHD, 24" HD
  • Τηλεόραση Full HD LED σειράς 4000 με μικρή οθόνη

   Μικρή οθόνη — μεγάλες δυνατότητες
   22" FHD, 24" HD
  • Τηλεόραση LED σειράς 3100 με μικρή οθόνη

   Απόλυτη ψυχαγωγία
   20" HD, 22" FHD, 24" HD
  • Τηλεόραση Full HD LED σειράς 2900 με μικρή οθόνη

   Ψυχαγωγία που ταιριάζει στο δικό σας τρόπο ζωής
   19" HD, 22" FHD, 24" HD, 26" HD
  • Τηλεόραση Smart LED σειράς 4200 με μικρή οθόνη

   Τηλεόραση Smart LED που ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας

   Συνδεθείτε εύκολα σε έναν κόσμο online περιεχομένου, με την τηλεόραση Smart LED της σειράς 4200 από τη Philips με ενσωματωμένο Wi-Fi. Απολαύστε εξαιρετικά καθαρές, ζωντανές εικόνες από κάθε πηγή, χάρη στην τεχνολογία Digital Crystal Clear. Το μικρό της μέγεθος την καθιστά ιδανική για κάθε χώρο.

  • Τηλεόραση Full HD LED σειράς 4000 με μικρή οθόνη

   Τα σημαντικά πράγματα έρχονται σε μικρές συσκευασίες.

   Η τηλεόραση Full HD LED της σειράς 4000 από τη Philips συνδυάζει την τεχνολογία Digital Crystal Clear για εξαιρετικά ζωντανές εικόνες με τη μινιμαλιστική σχεδίαση και σας επιτρέπει να απολαμβάνετε κορυφαία εμπειρία ψυχαγωγίας σε χώρους κάθε μεγέθους.

  • Τηλεόραση LED σειράς 3100 με μικρή οθόνη

   Γνωρίστε την τηλεόραση LED

   Η τηλεόραση LED της σειράς 3108 από τη Philips διαθέτει Digital Crystal Clear για εξαιρετικά ζωντανές εικόνες, σε συνδυασμό με μινιμαλιστική σχεδίαση. Αποκτήστε την κι εσείς και ζήστε αξέχαστες εμπειρίες προβολής σε κάθε χώρο.

  • Τηλεόραση Full HD LED σειράς 2900 με μικρή οθόνη

   Γνωρίστε την τηλεόραση LED της σειράς 2900 από τη Philips που συνδυάζει την τεχνολογία Digital Crystal Clear για εξαιρετικά ζωντανές εικόνες με τη μινιμαλιστική σχεδίαση. Αποκτήστε την κι εσείς και ζήστε αξέχαστες εμπειρίες προβολής σε κάθε χώρο.

Τι συμβαίνει όταν η φιλοσοφία της σχεδίασης ξεφεύγει από τη συμβατική εμφάνιση της παραδοσιακής τηλεόρασης;

Εισαγωγή

DesignLine

Ανακαλύψτε τη σειρά DesignLine
1ο μέρος

Έμπνευση

από τη σύγχρονη σχεδίαση

Το φύλλο γυαλιού χωρίς πλαίσιο έχει υπέροχη εμφάνιση ακόμα και όταν δεν προβάλλει εικόνες και επαναπροσδιορίζει την έννοια της τηλεόρασης από "απλό προϊόν τεχνολογίας" σε μορφή τέχνης. Ακουμπήστε την στον τοίχο ενός σύγχρονου διαμερίσματος, συνδυάστε την με τα κλασικά διακοσμητικά στοιχεία του σπιτιού σας ή κρεμάστε την μαζί με μοντέρνα έργα τέχνης σε μια γκαλερί - ταιριάζει απόλυτα σε κάθε χώρο.

Διαβάστε περισσότερα Κλείσιμο

Χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό ή τα βέλη παρακάτω.

2ο μέρος 3ο μέρος 4ο μέρος

Χρησιμοποιώντας ως βάση την επιτυχία που γνωρίσαμε τα προηγούμενα δύο χρόνια με τη σειρά DesignLine, θεωρήσαμε ότι χρειαζόμασταν ένα πιο τολμηρό βήμα για το 2013. Ως σχεδιαστική ομάδα προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε μια πιο ολιστική λύση "προσαρμογής στον εσωτερικό χώρο" που θα ταίριαζε πραγματικά με τους χώρους των σύγχρονων κατοικιών και, τελικά, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η απάντηση για να "σπάσουμε" το αρχέτυπο της παραδοσιακής τηλεόρασης ήταν ένα εσωτερικό επίπεδο.

Οι σχεδιαστές, σε συνεργασία με τους τεχνικούς στην Μπριζ, έπρεπε να βρουν το σωστό φινίρισμα από γυαλί που θα ταίριαζε αρμονικά με τη σχεδίαση, ενώ παράλληλα θα προσέφερε φανταστική εμπειρία παρακολούθησης κορυφαίων δυνατοτήτων. Η ομαλή διαβάθμιση της κάτω πλευράς του γυαλιού μας έδωσε την αίσθηση της "αιώρησης" που ήταν ο στόχος μας.

Rod White, Ανώτερος διευθυντής δημιουργικού

Rod White, Ανώτερος διευθυντής δημιουργικού
5ο μέρος 6ο μέρος 7ο μέρος 8ο μέρος
Frank Rettenbacher, Ανώτερος σχεδιαστής προϊόντων

Frank Rettenbacher, Ανώτερος σχεδιαστής προϊόντων

Με την DesignLine θελήσαμε να δημιουργήσουμε ένα εξαιρετικά απλουστευμένο αντικείμενο και να αποστασιοποιηθούμε από το "στερεότυπο" των προϊόντων που επικρατεί αυτήν τη στιγμή στον τομέα. Στόχος μας ήταν να επαναπροσδιορίσουμε την τηλεόραση με ένα νέο αρχέτυπο και μια ισχυρή προσωπικότητα, μια τηλεόραση χωρίς "λαιμό", χωρίς βάση και χωρίς ορατό πλαίσιο. Ένα ενιαίο φύλλο γυαλιού που είναι ακουμπισμένο στον τοίχο, αυτό είναι όλο!

Όταν η τηλεόραση είναι απενεργοποιημένη, τα όρια της οθόνης εναρμονίζονται ομαλά με τους εσωτερικούς χώρους κάθε σπιτιού. Μια απαλή διαβάθμιση από το μαύρο χρώμα στο διαφανές υλικό δημιουργεί μια μαγική ψευδαίσθηση αιώρησης, ενώ το Ambilight στις τρεις πλευρές υποστηρίζει αυτό το αποτέλεσμα.

Πρόκειται για μία από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου ως σχεδιαστής. Είναι πολύ συναρπαστικό να βλέπεις ένα όραμα να μεταμορφώνεται από σκίτσο σε πραγματικότητα. Τελικά, η τεχνολογία μας επέτρεψε να πραγματοποιήσουμε την ιδέα που είχαμε στο μυαλό μας εδώ και τόσο πολύ καιρό.

9ο μέρος 10ο μέρος

Περιβάλλομαι από μια ευτυχισμένη ομάδα πρωτοπόρων. Όλοι μαζί πορευόμαστε σε έναν κοινό δρόμο για έναν πιο συναρπαστικό στόχο που ονομάζεται DesignLine.

Μοιάζει με επανάσταση, με τον καθένα από εμάς να κρατά στο χέρι του ένα πενάκι σχεδίασης 0,13 mm.

Robert Phillips, Διευθυντής δημιουργικού εταιρικής επωνυμίας

Robert Phillips, Διευθυντής δημιουργικού εταιρικής επωνυμίας
11ο μέρος

Έξυπνη τοποθέτηση DesignLine

Ανεξάρτητα από το εάν θα επιλέξετε να στερεώσετε, να κρεμάσετε ή να τοποθετήσετε σε βάση την τηλεόρασή σας, υπάρχει μια λύση τοποθέτησης που καλύπτει τις ανάγκες σας. Επισκεφθείτε τον ηλεκτρονικό Οδηγό γρήγορης έναρξης που απλοποιεί τη διαδικασία εγκατάστασης...

Έξυπνη αλληλεπίδραση

ipad

Μπορείτε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες, τα βίντεο και άλλο περιεχόμενο ασύρματα με το SimplyShare.

Μοιραστείτε περιεχόμενο ανάμεσα σε διαφορετικά δωμάτια, ανάμεσα σε τηλεοράσεις (Multi-room)* ή μεταφέρετέ το ξανά στην έξυπνη συσκευή σας με τη λειτουργία Wi-Fi smart screen και την εφαρμογή MyRemote της Philips.

*Έναρξη διάθεσης από το καλοκαίρι του 2013, μέσω ενημερώσεων λογισμικού μόνο μεταξύ τηλεοράσεων Philips, για τα μοντέλα του 2013.

Διαβάστε περισσότερα Κλείσιμο Ανακαλύψτε τη σειρά DesignLine Μάθετε περισσότερα

Smart TV

Με το ενσωματωμένο Wi-Fi στη Philips Smart TV της σειράς DesignLine, μπορείτε να συνδέεστε εύκολα και γρήγορα στο οικιακό σας δίκτυο και να αποκτάτε πρόσβαση ή να μοιράζεστε ασύρματα έναν κόσμο online περιεχομένου στο σπίτι σας.

Οι τηλεοράσεις DesignLine συνοδεύονται από το πιο καινούργιο, διαισθητικό και εύχρηστο, έξυπνο τηλεχειριστήριο της Philips. Φανταστείτε όλες τις συνηθισμένες λειτουργίες που θα περιμένατε, ένα πληκτρολόγιο για εύκολη εισαγωγή κειμένου στην πίσω πλευρά και εύκολη περιήγηση μέσω δείκτη.

Διαβάστε περισσότερα Κλείσιμο Ανακαλύψτε τη σειρά DesignLine

Εκπληκτική ποιότητα εικόνας

Απολαύστε συναρπαστική ποιότητα εικόνας, με μια τηλεόραση Full HD LED, καθηλωτική τεχνολογία Active 3D και Ambilight 3 πλευρών.

Ανακαλύψτε τη σειρά DesignLine
 • Ασυναγώνιστη

  ποιότητα ήχου

  Γνωρίστε το Philips Fidelio
  Σύστημα ηχείων SoundSphere Cinema

  Μια κομψή τηλεόραση πρέπει να συνοδεύεται από ασυναγώνιστη ποιότητα ήχου που ανεβάζει την ψυχαγωγία σε άλλο επίπεδο. Για το λόγο αυτό, οι τεχνικοί ήχου της Philips δημιούργησαν το σύστημα ηχείων Philips Fidelio SoundSphere Cinema που συμπληρώνει ιδανικά τις τηλεοράσεις της σειράς DesignLine.

  Κορυφαίος ήχος κρυστάλλινης καθαρότητας σε συνδυασμό με εντυπωσιακή σχεδίαση και φινίρισμα. Επειδή γνωρίζουμε ότι μερικές φορές μόνο ένα χειροποίητο ηχείο μπορεί να προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.

  Διαβάστε περισσότερα Κλείσιμο
 • Ζήστε τα συναισθήματα της ζωντανής συναυλίας

  • SoundSphere για φυσική, βαθύτερη και ευρύτερη ενίσχυση ήχου.
  • SoundCurve για αξεπέραστο κρυστάλλινο ήχο
  • Το FullSoundTM εμπλουτίζει τη μουσική σας με πιο γεμάτα μπάσα και ενισχυμένη καθαρότητα ήχου
  • Μετάδοση μουσικής μέσω Bluetooth Apt-X
  • Οπτική είσοδος AUX για εύκολη σύνδεση

Τοπική προσφορά προώθησης

Τίτλος τοπικής προσφοράς προώθησης

Γιατί να παρακολουθείτε απλώς τηλεόραση όταν μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία ενός ολόκληρου κόσμου ψυχαγωγίας, πληροφόρησης και κοινωνικής δικτύωσης από την άνεση του καθιστικού σας;

Κουμπί τοπικής προσφοράς προώθησης

Βραβεία

Προσπαθούμε συνεχώς να δώσουμε άλλη διάσταση στην έννοια της τηλεόρασης κι αυτό φαίνεται.
Γνωρίστε τις βραβευμένες τηλεοράσεις LED της Philips

Ambilight

Απελευθερώστε το φως.

Σύγκριση προϊόντων

Σύγκριση προϊόντων

Δείτε όλα τα προϊόντα και συγκρίνετέ τα πριν αποφασίσετε

Έναρξη τώρα 

Λήψη ενημερωτικού φυλλαδίου

Καταχωρήστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση

Εγγραφή
Πολιτική απορρήτου

Χρειάζεστε υποστήριξη

Αποκτήστε πρόσβαση στις εκτενείς online πληροφορίες υποστήριξης ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Επισκεφθείτε την υποστήριξη προϊόντων