Αποστειρωτές και θερμαντήρες
Αποστειρωτές και θερμαντήρες

Στη Philips AVENT, αντιλαμβανόμαστε ότι το τάισμα του μωρού σας είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που θα κάνετε ως γονείς. Το παιδί αναπτύσσει δεσμό με όποιον του παρέχει θρεπτική τροφή και θέτει σταθερά θεμέλια για την υπόλοιπη ζωή του όσον αφορά τις σωστές διατροφικές επιλογές.

Αποστειρωτές

"Η αποστείρωση προστατεύει το μωρό σας από βλαβερά βακτηρίδια έως ότου αναπτυχθεί αρκετά το ανοσοποιητικό του σύστημα. Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες το μωρό σας μπορεί να χρειαστεί έως και ένα χρόνο μέχρι να αναπτύξει το ίδιο ανοσοποιητικό σύστημα με αυτό ενός ενήλικα. Σε αυτό το διάστημα, μπορείτε να προσφέρετε στο μωρό σας επιπλέον προστασία αποστειρώνοντας τα μπιμπερό, τα θήλαστρα και τις πιπίλες του.

Οι Αποστειρωτές της Philips AVENT χρησιμοποιούν τη νοσοκομειακή μέθοδο αποστείρωσης με ατμό, η οποία είναι γρήγορη, εύκολη και αποτελεσματική, χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών.

Εμφάνιση της πλήρους σειράς
Μάθετε περισσότερα σχετικά με την αποστείρωση
Θερμαντήρες μπιμπερό και βρεφικής τροφής

Είναι γεγονός: τα μωρά δεν μπορούν να περιμένουν. Για αυτό οι εύχρηστοι Θερμαντήρες μπιμπερό και βρεφικής τροφής της Philips AVENT ζεσταίνουν στην ιδανική θερμοκρασία, μόλις σε μερικά λεπτά, χωρίς θερμά σημεία ή εγκαύματα.

Εμφάνιση της πλήρους σειράς
Ψηφιακός θερμαντήρας μπιμπερό και βρεφικής τροφής Philips AVENT

Το ζέσταμα της βρεφικής τροφής στη σωστή θερμοκρασία μπορεί να γίνει αρκετά περίπλοκη υπόθεση, ειδικά όταν το μωρό σας απαιτεί να φάει. Η προηγμένη τεχνολογία αυτού του Θερμαντήρα μπιμπερό και βρεφικής τροφής υπολογίζει για εσάς το χρόνο θέρμανσης. Απλά επιλέξτε τις διαθέσιμες επιλογές και ο θερμαντήρας θα ζεστάνει την τροφή σωστά και ομοιόμορφα

Ψηφιακός αποστειρωτής ατμού Philips AVENT

Ο ψηφιακός αποστειρωτής ατμού Philips AVENT είναι ο πιο εκλεπτυσμένος και πιο εύχρηστος αποστειρωτής ατμού που μπορείτε να αγοράσετε. Διατηρεί τα περιεχόμενα αποστειρωμένα, μέχρι να τα χρειαστείτε, έτσι μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε πάντα εύκαιρο ένα καθαρό μπιμπερό, όταν έρθει η ώρα να φάει το μωρό σας.

Πώς λειτουργεί
Επιλέξτε εάν ζεσταίνετε γάλα, φόρμουλα ή βρεφική τροφή
Επιλέξτε θερμοκρασία εκκίνησης (παγωμένο, θερμοκρασία ψυγείου ή θερμοκρασία δωματίου)
Επιλέξτε ποσότητα (σε ml)

Αυτός ο εξελιγμένος αποστειρωτής διατηρεί τα περιεχόμενα αποστειρωμένα για 24 ώρες. Επαναποστειρώνει αυτόματα τα περιεχόμενα κάθε 6 ώρες και μεταξύ των κύκλων αποστείρωσης μεταβαίνει στη φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Με το εύχρηστο κουμπί προσωρινής διακοπής λειτουργίας, μπορείτε επίσης να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε αντικείμενα ανά πάσα στιγμή και ο Ψηφιακός αποστειρωτής θα επαναποστειρώσει αυτόματα τα περιεχόμενα.

προϊόν λεπτομέρεια

Επαγγελματίες στον τομέα υγείας

Ο δικτυακός μας τόπος για τους επαγγελματίες στον τομέα υγείας διαθέτει επιμορφωτικό υλικό και θέματα που καλύπτουν κλινικές μελέτες, από το θηλασμό ως το τάισμα των νηπίων.


Μετάβαση στο δικτυακό τόπο Healthcare Professional

Πληροφορίες για τη Philips AVENT

Διαβάστε περισσότερα για το ξεκίνημά μας και το στόχο μας να προσφέρουμε στο μωρό σας την καλύτερη αρχή

Πληροφορίες για τη Philips AVENT

Οργανωτής αγορών

Γνωρίζουμε ότι η οργάνωση για την υποδοχή του νέου μέλους μπορεί να προκαλέσει μεγάλη σύγχυση όταν υπάρχουν τόσες πολλές πληροφορίες να διαβάσετε και τόσα πολλά προϊόντα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε.Λίστα αγορών μωρού
Σύγκριση προϊόντων

Σύγκριση προϊόντων

Δείτε όλα τα προϊόντα και συγκρίνετέ τα πριν αποφασίσετε

Έναρξη τώρα 

Λήψη ενημερωτικού φυλλαδίου

Καταχωρήστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση

Εγγραφή
Πολιτική απορρήτου

Χρειάζεστε υποστήριξη

Αποκτήστε πρόσβαση στις εκτενείς online πληροφορίες υποστήριξης ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Επισκεφθείτε την υποστήριξη προϊόντων