Ψηφιακό PhotoFrame

  Έρωτας με την πρώτη ματιά.

  Αστείες πόζες ή έντονο συναίσθημα; Η ψηφιακή κορνίζα φωτογραφιών Philips SPF4628 σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε τις φωτογραφίες σας με μηνύματα έκπληξης, κολάζ και χαρούμενα κινούμενα ρολόγια. Για να κάνετε τα δώρα σας ακόμη πιο αξέχαστα και ξεχωριστά! Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Έρωτας με την πρώτη ματιά.

 • Λειτουργία με ένα κουμπί – απόλυτος έλεγχος με ένα μόνο πάτημα

  Λειτουργία με ένα κουμπί – απόλυτος έλεγχος με ένα μόνο πάτημα

  Ένα μεγάλο κουμπί βρίσκεται στο επάνω μέρος της ψηφιακής κορνίζας φωτογραφιών Philips. Η δυνατότητα λειτουργίας με ένα κουμπί σάς επιτρέπει να εναλλάσσεστε μεταξύ των πιο συχνών λειτουργιών της ψηφιακής κορνίζας: ενεργοποίηση/απενεργοποίηση, slideshow φωτογραφιών και ένδειξη ρολογιού. Με μεγάλο μέγεθος και εύκολα προσβάσιμο, το κουμπί αυτό κάνει το χειρισμό της συσκευής παιχνιδάκι. Αυτό είναι που λέμε λογική και απλότητα!

 • Εξατομικεύστε το με τις δικές σας φωτογραφίες και μηνύματα

  Εξατομικεύστε το με τις δικές σας φωτογραφίες και μηνύματα σε 3 απλά βήματα. 1. Επιλέξτε φωτογραφία 2. Εξατομικεύστε τη με ένα μήνυμα 3. Έτοιμο το δωράκι σας!

 • Εμπνευστείτε με τις ενσωματωμένες ευχετήριες κάρτες

  Δεν γνωρίζετε τι να πείτε; Τα καλά νέα είναι ότι έχουμε συμπεριλάβει πολλά εμπνευσμένα και εγκάρδια μηνύματα για να διαλέξετε. Επιλέξτε ένα για να το προσθέσετε όπως ακριβώς είναι ή επεξεργαστείτε το για να το εξατομικεύσετε.

 • Προγραμματίστε εκπλήξεις για μελλοντικές περιστάσεις με τον ενσωματωμένο χρονοδιακόπτη

  Προγραμματίστε ένα χρονοδιακόπτη στις φωτογραφίες που έχετε εξατομικεύσει. Αυτές οι φωτογραφίες θα εμφανίζονται έγκαιρα τις ημέρες γενεθλίων, επετείων ή κάθε ξεχωριστής γιορτής. Ένας εκπληκτικός τρόπος να δημιουργήσετε Εκπλήξεις!

 • Αυτόματη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της οθόνης σε προκαθορισμένες ώρες, για εξοικονόμηση ενέργειας

  Ένας χρονοδιακόπτης ενεργοποιεί και απενεργοποιεί το PhotoFrame τις ώρες που θα επιλέξετε, περιορίζοντας την κατανάλωση ενέργειας. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος εξοικονομώντας έως και το ένα τρίτο του ενεργειακού κόστους του PhotoFrame.

 • Ποικιλία 15 χαρούμενων κινούμενων ρολογιών για να βλέπετε την ώρα όπως εσείς θέλετε

  Βλέπετε την ώρα, όπως εσείς θέλετε, με μια γκάμα ρολογιών σε 15 εντυπωσιακά σχέδια.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: