Κάμερα Διαδικτύου

  Υψηλή ευκρίνεια στο σκοτάδι

  Η καλύτερη κάμερα διαδικτύου στον κόσμο. Κορυφαία τεχνολογία της Philips και οπτικά μέσα τόσο ευαίσθητα που προσφέρουν πολύχρωμες εικόνες υψηλής ευκρίνειας ακόμα και στο σκοτάδι. Ιδανική για web casting & παρακολούθηση του σπιτιού. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Υψηλή ευκρίνεια στο σκοτάδι

Με Pixel Plus & Digital Natural Motion

 • Ψηφιακή τεχνολογία Natural Motion για εξάλειψη του τρεμοπαίγματος της εικόνας

  Ψηφιακή τεχνολογία Natural Motion για εξάλειψη του τρεμοπαίγματος της εικόνας

  Η Philips εφηύρε το Digital Natural Motion για να εξαλείψει το τρεμόπαιγμα της εικόνας. Υπολογίζει την κίνηση της εικόναςκαι διορθώνει το τρεμόπαιγμα τόσο σε μεταδιδόμενο όσο και σε εγγεγραμμένο υλικό ταινίας (όπως υλικό DVD). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ομαλή αναπαραγωγή της κίνησης και άψογη ευκρίνεια, γεγονός που φέρνει την οπτική εμπειρία σε υψηλότερα επίπεδα.

 • 90 καρέ ανά δευτερόλεπτο για εικόνες χωρίς τρεμόπαιγμα

  Ο ρυθμός ανανέωσης των 90 καρέ/δευτ. παράγει σταθερές εικόνες, ιδανικές για τηλεσυνδιάσκεψη και απομακρυσμένη παρακολούθηση του σπιτιού.

 • Τεχνολογία εξαιρετικά ευαίσθητου αισθητήρα για εργασία στο σκοτάδι

  Ο εξαιρετικά ευαίσθητος αισθητήρας CCD υψηλής ποιότητας εξασφαλίζει ρεαλιστικές εικόνες ακόμα και στο σκοτάδι.

 • Η ανίχνευση προσώπου ακολουθεί αυτόματα το πρόσωπό σας

  Το λογισμικό κορυφαίας τεχνολογίας της φωτογραφικής μηχανής εντοπίζει αυτόματα το πρόσωπό σας και μετακινεί τον φακό προς την κατεύθυνση που κινείστε. Παραμένετε στο κέντρο της εικόνας ακόμα κι αν μετακινείστε κατά τη διάρκεια μιας βιντεοσυνδιάσκεψης. Σας δίνει την ελευθερία να εκφράζεστε και να συνομιλείτε φυσικά.

 • 1,3 Mega Pixel για καλύτερη ποιότητα εικόνας

  Τα 1,3 Mega Pixel είναι η μεγαλύτερη δυνατή ανάλυση για μια κάμερα διαδικτύου. Με αυτή την ανάλυση μπορείτε να χρησιμοποιείτε την κάμερα διαδικτύου ως φωτογραφική μηχανή για λήψη φωτογραφιών υψηλής ποιότητας, κατάλληλων ακόμα και για την εκτύπωση εικόνων μεγαλύτερου μεγέθους και υψηλής ποιότητας.

 • Pixel Plus για λεπτομέρεια, βάθος και ευκρίνεια

  Το Pixel Plus είναι μια τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας εικόνων που αυξάνει τον αριθμό των γραμμών και των pixel, με αποτέλεσμα ευκρινείς εικόνες με απίστευτη λεπτομέρεια και βάθος, κάθε φορά από οποιαδήποτε πηγή.

 • Γυάλινος φακός ακριβείας για ευκρινέστερη εικόνα

  Ευκρίνεια και καθαρότητα. Ο γυάλινος φακός ακριβείας εγγυάται υψηλή ποιότητα εικόνας για όλες τις εφαρμογές - από φωτογραφίες μέχρι την ανταλλαγή μηνυμάτων βίντεο. Οι φακοί διαθέτουν ειδική επικάλυψη για εκτεταμένη ωφέλιμη ζωή και προστασία από φθορές και συγκέντρωση σκόνης.

 • Προσθέστε στις κλήσεις βίντεο και ήχο κορυφαίας ποιότητας

  Ο σχεδιασμός της κάμερας διαδικτύου σάς επιτρέπει να προσθέσετε βίντεο στις κλήσεις internet ώστε να μπορείτε να δείτε και να ακούσετε τους φίλους και την οικογένειά σας online. Λειτουργεί απλά και γρήγορα και είναι πλήρως συμβατή με μελλοντικές εφαρμογές!

 • Webcasting με ποιότητα μετάδοσης

  Αυτή η φωτογραφική μηχανή είναι ιδανική για webcasting χάρη στην ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα των εικόνων που τραβά. Μοιραστείτε βίντεο με φίλους και την οικογένεια ή μεταδώστε τα στο internet.

 • Ανίχνευση κίνησης για αξιόπιστη παρακολούθηση του σπιτιού

  Με την ειδική λειτουργία Ανίχνευσης κίνησης μπορείτε να καταγράφετε οτιδήποτε συμβαίνει στο σπίτι σας ενώ εσείς λείπετε. Ρυθμίστε τη φωτογραφική μηχανή σε λειτουργία ανίχνευσης κίνησης, όταν φεύγετε από το σπίτι, για εγγραφή μόνο κατά την ανίχνευση κίνησης στο χώρο σας.

 • Ψηφιακό ζουμ 8x για εκπληκτικές κοντινές λήψεις

  Αυξήστε και μειώστε το ζουμ για να καδράρετε τέλεια την εικόνα σας. Ρυθμίστε το ζουμ από το μενού της οθόνης ενώ κοιτάτε την εικόνα και φέρτε την ακριβώς εκεί που θέλετε.

 • Έλεγχος της κάμερας διαδικτύου & των εφαρμογών της με το προηγμένο VLounge

  Δημιουργήστε και στείλτε V-mail σε δευτερόλεπτα. Το VLounge είναι ένα εξελιγμένο λογισμικό για αποτύπωση, διαχείριση και αρχειοθέτηση φωτογραφιών και βίντεο κλιπ με μερικά μόνο κλικ του ποντικιού. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε με την κάμερα διαδικτύου για παρακολούθηση του σπιτιού, ανίχνευση κίνησης και web casting.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: