Κάμερα διαδικτύου

  Κάμερα διαδικτύου

  Διασκεδάστε με τους φίλους σας κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων!

  Όταν θέλετε να διατηρήσετε επαφή και να διασκεδάσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτή την κάμερα διαδικτύου με ακουστικά. Καταπλήξτε τους αντικαθιστώντας το πραγματικό σας φόντο με ένα εικονικό. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Διασκεδάστε με τους φίλους σας κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων!

 • Προσθέστε στις κλήσεις βίντεο και ήχο κορυφαίας ποιότητας

  Ο σχεδιασμός της κάμερας διαδικτύου σάς επιτρέπει να προσθέσετε βίντεο στις κλήσεις internet ώστε να μπορείτε να δείτε και να ακούσετε τους φίλους και την οικογένειά σας online. Λειτουργεί απλά και γρήγορα και είναι πλήρως συμβατή με μελλοντικές εφαρμογές!

 • Η ανίχνευση προσώπου ακολουθεί αυτόματα το πρόσωπό σας

  Το λογισμικό κορυφαίας τεχνολογίας της φωτογραφικής μηχανής εντοπίζει αυτόματα το πρόσωπό σας και μετακινεί τον φακό προς την κατεύθυνση που κινείστε. Παραμένετε στο κέντρο της εικόνας ακόμα κι αν μετακινείστε κατά τη διάρκεια μιας βιντεοσυνδιάσκεψης. Σας δίνει την ελευθερία να εκφράζεστε και να συνομιλείτε φυσικά.

 • Ενσωματωμένο ψηφιακό μικρόφωνο για ποιοτικό ήχο

  Το ενσωματωμένο ψηφιακό μικρόφωνο σας επιτρέπει να μιλάτε φυσικά και ελεύθερα ή να προσθέσετε ήχο κατά την εγγραφή ενός βίντεο κλιπ.

 • Εικόνα στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο

  Με ρυθμό ανανέωσης 30 καρέ /δευτ, απολαμβάνετε φυσικές, κινούμενες βιντεοκλήσεις, χωρίς απότομες εναλλαγές των προβαλλόμενων εικόνων.

 • Οπτικά μέσα ακριβείας για βελτιωμένη ποιότητα

  Ευκρίνεια και καθαρότητα. Τα οπτικά μέσα ακριβείας εγγυώνται υψηλή ποιότητα εικόνας για όλες τις εφαρμογές - από φωτογραφίες μέχρι την ανταλλαγή μηνυμάτων βίντεο. Οι φακοί διαθέτουν ειδική επικάλυψη για εκτεταμένη ωφέλιμη ζωή και προστασία από φθορές και συγκέντρωση σκόνης.

 • Σταθερό στήριγμα για οποιονδήποτε φορητό υπολογιστή ή γραφείο

  Η πολυλειτουργική βάση διευκολύνει την τοποθέτηση της κάμερας διαδικτύου σε όλους τους τύπους οθονών, laptop, notebook ή σε επίπεδες επιφάνειες.

 • Δημιουργήστε V-mail και ελέγξτε την κάμερα διαδικτύου με το VLounge Premium

  Δημιουργήστε και στείλτε V-mail σε δευτερόλεπτα. Το VLounge είναι ένα εξελιγμένο λογισμικό για αποτύπωση, διαχείριση και αρχειοθέτηση φωτογραφιών και βίντεο κλιπ με μερικά μόνο κλικ του ποντικιού. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για ανίχνευση προσώπου και για ψηφιακό ζουμ, για μεγαλύτερο έλεγχο.

 • Αρχίστε να χρησιμοποιείτε αμέσως το VLounge με το κουμπί QuickLaunch

  Για να χρησιμοποιήσετε αμέσως το VLounge, απλά πατήστε το κουμπί QuickLaunch

 • Συμβατή με MSN, Skype και άλλες δωρεάν υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων

  Η κάμερα διαδικτύου και το λογισμικό της έχουν σχεδιαστεί για χρήση με οποιαδήποτε σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων. Προσθέστε βίντεο στο Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger και άλλες δωρεάν υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων. Λειτουργεί επίσης με το Windows Messenger και NetMeeting για video conferencing μεταξύ πολλών ατόμων και έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι συμβατή με μελλοντικές εφαρμογές.

 • Κουμπί Snapshot για φωτογραφίες στη στιγμή

  Με ένα μόνο πάτημα αυτού του κουμπιού, η κάμερα διαδικτύου αποτυπώνει αυτόματα εικόνες για προσθήκη σε e-mail, ιστοσελίδες ή έγγραφα.

 • Ακουστικά πολυμέσων και μικρόφωνο για βέλτιστη ποιότητα ήχου

  Τα ειδικά ακουστικά πολυμέσων που συνοδεύουν αυτή την κάμερα διαδικτύου αυξάνουν την πρακτικότητα και την άνεση της συνομιλίας με βίντεο και άλλων διαδραστικών ενεργειών στο Internet. Διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο και επιτρέπουν να ηχογραφείτε τη φωνή σας με σταθερότητα για βέλτιστη ποιότητα ήχου, οπουδήποτε και αν κινείστε.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: