Κάμερα διαδικτύου

  Ζωντανό chat με βίντεο ακόμα και από τον Άρη!

  Διασκεδάστε με τους φίλους σας οπουδήποτε και αν βρίσκονται. Καταπλήξτε τους αντικαθιστώντας το πραγματικό φόντο με ένα εικονικό. Αφήστε τους άφωνους με την εξαιρετική ποιότητα εικόνας και εντυπωσιάστε τους με τον καθαρό ήχο, χωρίς τον ενοχλητικό ήχο περιβάλλοντος. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ζωντανό chat με βίντεο ακόμα και από τον Άρη!

 • Αλλάξτε το φόντο σας

  Αλλάξτε το φόντο σας

  Αντικαταστήστε το πραγματικό φόντο σας και ξεγελάστε τους φίλους σας κάνοντάς τους να πιστεύουν ότι βρίσκεστε κάπου αλλού! Μπορείτε να μετακινήστε και να συνομιλείτε κανονικά, ενώ το λογισμικό γεμίζει αυτόματα το φόντο πίσω σας. Υπάρχουν 15 υπέροχα θέματα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε ή μπορείτε ακόμα να φορτώσετε και να προβάλλετε το δικό σας αγαπημένο φόντο.

 • Προσθέστε το δικό σας διασκεδαστικό λογότυπο για προσαρμογή της ιστοεκπομπής σας

  Προσθέστε το δικό σας διασκεδαστικό λογότυπο για προσαρμογή της ιστοεκπομπής σας

  Δώστε προσωπικό ύφος στην ιστοεκπομπή ή τα ιστολόγιά σας προσθέτοντας το δικό σας διασκεδαστικό λογότυπο. Αυτό το ειδικό λογισμικό σας δίνει τη δυνατότητα να εισαγάγετε μια μικρή εικόνα σε οποιαδήποτε γωνία του βίντεο ροής, όπως ακριβώς εμφανίζονται και τα λογότυπα των τηλεοπτικών καναλιών στην τηλεόρασή σας.

 • 1,3 Mega Pixel για καλύτερη ποιότητα εικόνας

  Με ανάλυση 1,3 Mega Ρixel μπορείτε να χρησιμοποιείτε την κάμερα διαδικτύου ως φωτογραφική μηχανή για λήψη φωτογραφιών υψηλής ποιότητας, κατάλληλων ακόμα και για την εκτύπωση εικόνων μεγαλύτερου μεγέθους και υψηλής ποιότητας.

 • Ψηφιακό ζουμ 3x για εκπληκτικές κοντινές λήψεις

  Αυξήστε και μειώστε το ζουμ για να καδράρετε τέλεια την εικόνα σας. Ρυθμίστε το ζουμ από το μενού της οθόνης ενώ κοιτάτε την εικόνα και φέρτε την ακριβώς εκεί που θέλετε.

 • Γυάλινος φακός ακριβείας για ευκρινέστερη εικόνα

  Ευκρίνεια και καθαρότητα. Ο γυάλινος φακός ακριβείας εγγυάται υψηλή ποιότητα εικόνας για όλες τις εφαρμογές - από φωτογραφίες μέχρι την ανταλλαγή μηνυμάτων βίντεο. Οι φακοί διαθέτουν ειδική επικάλυψη για εκτεταμένη ωφέλιμη ζωή και προστασία από φθορές και συγκέντρωση σκόνης.

 • Η ανίχνευση προσώπου ακολουθεί αυτόματα το πρόσωπό σας

  Το λογισμικό κορυφαίας τεχνολογίας της φωτογραφικής μηχανής εντοπίζει αυτόματα το πρόσωπό σας και μετακινεί τον φακό προς την κατεύθυνση που κινείστε. Παραμένετε στο κέντρο της εικόνας ακόμα κι αν μετακινείστε κατά τη διάρκεια μιας βιντεοσυνδιάσκεψης. Σας δίνει την ελευθερία να εκφράζεστε και να συνομιλείτε φυσικά.

 • Ενσωματωμένο ψηφιακό μικρόφωνο για ποιοτικό ήχο

  Το ενσωματωμένο ψηφιακό μικρόφωνο σας επιτρέπει να μιλάτε φυσικά και ελεύθερα ή να προσθέσετε ήχο κατά την εγγραφή ενός βίντεο κλιπ.

 • Συναρπαστικά πλαίσια και εφέ

  Ξαφνιάστε τους φίλους σας τοποθετώντας γύρω από το πρόσωπό σας ένα από τα δέκα θεματικά πλαίσια που ταιριάζει στη συνομιλία κάθε φορά. Ή διασκεδάστε τους με τα ειδικά εφέ τα οποία μπορούν να προβάλουν την εικόνα ως αρνητικό φωτογραφίας, ανάγλυφη ή ακόμα και παραμορφωμένη.

 • Συμβατότητα με όλες τις υπηρεσίες άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων

  Η κάμερα διαδικτύου και το λογισμικό της έχουν σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη όλες τις υπηρεσίες άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων. Προσθέστε εικόνα στο Skype, το Windows Live Messenger, το Yahoo! Messenger, το AOL Instant Messenger και άλλες υπηρεσίες.

 • Σταθερό στήριγμα για οποιονδήποτε φορητό υπολογιστή ή γραφείο

  Η πολυλειτουργική βάση διευκολύνει την τοποθέτηση της κάμερας διαδικτύου σε όλους τους τύπους οθονών, laptop, notebook ή σε επίπεδες επιφάνειες.

 • Το κουμπί Snapshot σάς επιτρέπει την άμεση λήψη φωτογραφιών

  Με ένα μόνο πάτημα αυτού του κουμπιού, η κάμερα διαδικτύου τραβάει αυτόματα φωτογραφία. Μπορείτε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας μέσω e-mail, ιστοσελίδων ή εγγράφων.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: