Κάμερα διαδικτύου

  Φορητή κάμερα διαδικτύου για φορητούς υπολογιστές

  Επικοινωνία παντού και πάντα. Το μοναδικό ευλύγιστο στέλεχος συνδέεται στον φορητό υπολογιστή και ο ενσωματωμένος φωτισμός του σας επιτρέπει να δουλεύετε και στο σκοτάδι. Όταν τελειώσετε, τοποθετήστε ξανά το προστατευτικό κάλυμμα του φακού, διπλώστε το και είστε έτοιμοι! Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Φορητή κάμερα διαδικτύου για φορητούς υπολογιστές

Με κάλυμμα φακού και φωτισμό εργασίας

 • Ευλύγιστο στέλεχος για ακριβή στόχευση

  Αυτό το ανθεκτικό και ευλύγιστο στέλεχος είναι το τέλειο αξεσουάρ για την κάμερα διαδικτύου του φορητού σας υπολογιστή. Τοποθετήστε το εκεί ακριβώς που θέλετε και εκεί θα μείνει! Αν θελήσετε να μετακινηθείτε, απλώς διπλώστε το σε οποιοδήποτε σχήμα και αποθηκεύσετε το άνετα σε οποιαδήποτε τσάντα.

 • Συρόμενο κάλυμμα φακού για προστασία της φωτογραφικής όταν δεν χρησιμοποιείται

  Ένα κάλυμμα στο κυρίως σώμα της κάμερας διαδικτύου γλιστρά πάνω από το φακό όταν η κάμερα διαδικτύου δε χρησιμοποιείται, για επιπλέον προστασία. Το κάλυμμα επίσης κατεβαίνει αποκαλύπτοντας και ενεργοποιώντας την εύχρηστη λάμπα πληκτρολογίου.

 • Το ενσωματωμένο φως εργασίας φωτίζει εσάς ή το πληκτρολόγιό σας

  Φώτα, κάμερα, πάμε! Η εύχρηστη ενσωματωμένη λάμπα της κάμερας διαδικτύου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φωτισμό του πληκτρολογίου του laptop, καθιστώντας πιο ευχάριστη την εργασία σε χώρους με αμυδρό φωτισμό. Επίσης, καθιστά δυνατή τη συνομιλία μέσω βίντεο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

 • Φυσική εικόνα με 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο βίντεο

  Χαλαρώστε και απολαύστε ανώτερη ποιότητα προβολής με 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο βίντεο. Με αυτό τον τρόπο απολαμβάνετε φυσικές εικόνες βίντεο και συνολικά καλύτερη εμπειρία video chatting.

 • Ανάλυση Super VGA για υψηλής ποιότητας εικόνες

  Η κάμερα διαδικτύου αποτυπώνει φωτογραφίες ποιότητας VGA (640x480) και βίντεο κλιπ χωρίς τρεμόπαιγμα για ανταλλαγή μηνυμάτων με βίντεο. Με την ανάλυση VGA, η κάμερα διαδικτύου μετατρέπεται σε επαγγελματικού επιπέδου κάμερα. Προσθέστε στη στιγμή υψηλής ποιότητας φωτογραφίες σε έγγραφα, σελίδες web και email ή εκτυπώστε εικόνες φωτογραφικής ποιότητας.

 • Αυτόματη βελτιστοποίηση εικόνας για εκπληκτική ποιότητα εικόνας

  Η αυτόματη βελτιστοποίηση εικόνας σάς βοηθά να αξιοποιήσετε στο έπακρο την κάμερα διαδικτύου, καθώς προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις κάμερας και εικόνας για να ταιριάζουν με τις συνθήκες φωτισμού.

 • Πρόγραμμα διαχείρισης εγκατάστασης για εύκολη ρύθμιση

  Εγκαταστήστε την κάμερα διαδικτύου σε δευτερόλεπτα με το εύχρηστο Πρόγραμμα διαχείρισης εγκατάστασης. Απλώς ακολουθήστε τις απλές, βήμα προς βήμα οδηγίες και ρυθμίστε την κάμερα ώστε να λειτουργεί άψογα με τον υπολογιστή σας.

 • Λήψη, αρχειοθέτηση και διαχείριση εικόνων και V-mail με το VLounge

  Λογισμικό για αποτύπωση, διαχείριση και αρχειοθέτηση φωτογραφιών και βίντεο κλιπ. Με δύο κλικ του ποντικιού δημιουργείτε και στέλνετε μηνύματα με βίντεο. Αυτό το πακέτο λογισμικού παρέχει ό,τι χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε πλήρως την κάμερα διαδικτύου της Philips.

 • Συμβατή με MSN, Skype και άλλες δωρεάν υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων

  Η κάμερα διαδικτύου και το λογισμικό της έχουν σχεδιαστεί για χρήση με οποιαδήποτε σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων. Προσθέστε βίντεο στο Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger και άλλες δωρεάν υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων. Λειτουργεί επίσης με το Windows Messenger και NetMeeting για video conferencing μεταξύ πολλών ατόμων και έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι συμβατή με μελλοντικές εφαρμογές.

 • Συμβατή με όλα τα διαθέσιμα προγράμματα απεικόνισης

  Αυτή η κάμερα διαδικτύου λειτουργεί με όλα τα διαθέσιμα δωρεάν και επαγγελματικά προγράμματα απεικόνισης. Αποτυπώστε μια φωτογραφία ή ακίνητη εικόνα από βίντεο και ανοίξτε την χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε πρόγραμμα απεικόνισης.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: