Κάμερα διαδικτύου

  Κάμερα διαδικτύου

  Video chatting σε μεγαλύτερη ανάλυση

  Με μαύρο φινίρισμα και μινιμαλιστική σχεδίαση, αυτή η κάμερα διαδικτύου έχει εμφάνιση εξίσου ωραία με τις υψηλής ανάλυσης εικόνες που αποτυπώνει. Έχει σταθερή βάση που εφαρμόζει με ασφάλεια σε οποιαδήποτε οθόνη και μπορεί να περιστραφεί 360° για βιντεοσκόπηση κάθε σημείου του χώρου. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Video chatting σε μεγαλύτερη ανάλυση

 • Κουμπί Snapshot για φωτογραφίες στη στιγμή

  Με ένα μόνο πάτημα αυτού του κουμπιού, η κάμερα διαδικτύου αποτυπώνει αυτόματα εικόνες για προσθήκη σε e-mail, ιστοσελίδες ή έγγραφα.

 • Αυτόματη βελτιστοποίηση εικόνας για εκπληκτική ποιότητα εικόνας

  Η αυτόματη βελτιστοποίηση εικόνας σάς βοηθά να αξιοποιήσετε στο έπακρο την κάμερα διαδικτύου, καθώς προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις κάμερας και εικόνας για να ταιριάζουν με τις συνθήκες φωτισμού.

 • Εικόνα στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο

  Με ρυθμό ανανέωσης 30 καρέ /δευτ, απολαμβάνετε φυσικές, κινούμενες βιντεοκλήσεις, χωρίς απότομες εναλλαγές των προβαλλόμενων εικόνων.

 • Ανεξάρτητο εξωτερικό μικρόφωνο για πλήρη ελευθερία στην ηχογράφηση

  Το ξεχωριστό εξωτερικό μικρόφωνο μπορείτε να το τοποθετήσετε στο σημείο όπου λαμβάνει καλύτερα τη φωνή σας, για άνετο online video chatting. Τώρα μπορείτε να προσθέσετε υψηλής ποιότητας ήχο σε βίντεο κλιπ ή web chat.

 • Ανάλυση Super VGA για υψηλής ποιότητας εικόνες

  Η κάμερα διαδικτύου αποτυπώνει φωτογραφίες ποιότητας VGA (640x480) και βίντεο κλιπ χωρίς τρεμόπαιγμα για ανταλλαγή μηνυμάτων με βίντεο. Με την ανάλυση VGA, η κάμερα διαδικτύου μετατρέπεται σε επαγγελματικού επιπέδου κάμερα. Προσθέστε στη στιγμή υψηλής ποιότητας φωτογραφίες σε έγγραφα, σελίδες web και email ή εκτυπώστε εικόνες φωτογραφικής ποιότητας.

 • Περιστρέψτε την κάμερα 360° πάνω στον αξονικό της σύνδεσμο

  Απολαύστε πλήρη ελευθερία στη χρήση της κάμερας διαδικτύου χάρη στον πρακτικό σχεδιασμό του αξονικού της συνδέσμου. Απλώς περιστρέψτε την κάμερα 360° προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, και τραβήξτε οποιοδήποτε σημείο του χώρου χωρίς να την μετακινήσετε καθόλου.

 • Λήψη, αρχειοθέτηση και διαχείριση εικόνων και V-mail με το VLounge

  Λογισμικό για αποτύπωση, διαχείριση και αρχειοθέτηση φωτογραφιών και βίντεο κλιπ. Με δύο κλικ του ποντικιού δημιουργείτε και στέλνετε μηνύματα με βίντεο. Αυτό το πακέτο λογισμικού παρέχει ό,τι χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε πλήρως την κάμερα διαδικτύου της Philips.

 • Συμβατή με MSN, Skype και άλλες δωρεάν υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων

  Η κάμερα διαδικτύου και το λογισμικό της έχουν σχεδιαστεί για χρήση με οποιαδήποτε σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων. Προσθέστε βίντεο στο Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger και άλλες δωρεάν υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων. Λειτουργεί επίσης με το Windows Messenger και NetMeeting για video conferencing μεταξύ πολλών ατόμων και έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι συμβατή με μελλοντικές εφαρμογές.

 • Πρόγραμμα διαχείρισης εγκατάστασης για εύκολη ρύθμιση

  Εγκαταστήστε την κάμερα διαδικτύου σε δευτερόλεπτα με το εύχρηστο Πρόγραμμα διαχείρισης εγκατάστασης. Απλώς ακολουθήστε τις απλές, βήμα προς βήμα οδηγίες και ρυθμίστε την κάμερα ώστε να λειτουργεί άψογα με τον υπολογιστή σας.

 • Σταθερό στήριγμα για οποιονδήποτε φορητό υπολογιστή ή γραφείο

  Η πολυλειτουργική βάση διευκολύνει την τοποθέτηση της κάμερας διαδικτύου σε όλους τους τύπους οθονών, laptop, notebook ή σε επίπεδες επιφάνειες.

 • Περιστρεφόμενος φακός για τέλεια στόχευση και φυσικές εικόνες

  Περιστρεφόμενος φακός για τέλεια στόχευση και φυσικές εικόνες. Πετύχετε γρήγορα και εύκολα τη σωστή γωνία για τη φωτογραφική μηχανή, χωρίς να βάζετε αντικείμενα κάτω από αυτήν για να αλλάξετε την κλίση της.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: