Κάμερα διαδικτύου

  Webcam Pro

  Η μικρών διαστάσεων SPC2050NC διευκολύνει τις βιντεοκλήσεις για τους χρήστες που βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει. Παρέχει ποιότητα βίντεο HD με πραγματική ανάλυση 2,0 MP για βίντεο και 8,0 MP για φωτογραφίες, εικόνα στα 90 καρέ ανά δευτερόλεπτο και αυτόματη εστίαση, καθώς και εξαιρετικά διαυγή στερεοφωνικό ήχο χάρη σε δύο ενσωματωμένα μικρόφωνα. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Κάμερα διαδικτύου

Pro, για φορητούς υπολογιστές SPC2050NC/00 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Webcam Pro

για φορητούς υπολογιστές

 • Ψηφιακή τεχνολογία Natural Motion για εξάλειψη του τρεμοπαίγματος της εικόνας

  Ψηφιακή τεχνολογία Natural Motion για εξάλειψη του τρεμοπαίγματος της εικόνας

  Η Philips εφηύρε το Digital Natural Motion για να εξαλείψει το τρεμόπαιγμα της εικόνας. Υπολογίζει την κίνηση της εικόναςκαι διορθώνει το τρεμόπαιγμα τόσο σε μεταδιδόμενο όσο και σε εγγεγραμμένο υλικό ταινίας (όπως υλικό DVD). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ομαλή αναπαραγωγή της κίνησης και άψογη ευκρίνεια, γεγονός που φέρνει την οπτική εμπειρία σε υψηλότερα επίπεδα.

 • Πραγματική ανάλυση βίντεο 2,0 ΜΡ για ποιότητα βίντεο HD

  Ο αριθμός των ΜΡ αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την ποιότητα της εικόνας, Ο αισθητήρας CMOS 2,0 ΜΡ σάς παρέχει εικόνες βίντεο ποιότητας HD, μια πρωτόγνωρη εμπειρία στον τομέα των καμερών διαδικτύου.

 • Περισσότερες λεπτομέρειες χάρη στην ανάλυση φωτογραφιών 8 ΜΡ (παρεμβληθείσα)

  Η κάμερα διαδικτύου παρέχει φωτογραφίες με ανάλυση 8 ΜΡ (παρεμβληθείσα) και περισσότερες λεπτομέρειες. Η ανάλυση αυτή ενδείκνυται ακόμα και για εκτύπωση εικόνων υψηλής ευκρίνειας σε μέγεθος αφίσας.

 • 90 καρέ ανά δευτερόλεπτο για εικόνες χωρίς τρεμόπαιγμα

  Ο ρυθμός ανανέωσης των 90 καρέ/δευτ. παράγει σταθερές εικόνες, ιδανικές για τηλεσυνδιάσκεψη και απομακρυσμένη παρακολούθηση του σπιτιού.

 • Ψηφιακό ζουμ 8x για εκπληκτικές κοντινές λήψεις

  Αυξήστε και μειώστε το ζουμ για να καδράρετε τέλεια την εικόνα σας. Ρυθμίστε το ζουμ από το μενού της οθόνης ενώ κοιτάτε την εικόνα και φέρτε την ακριβώς εκεί που θέλετε.

 • Η λειτουργία της αυτόματης εστίασης εξασφαλίζει ευκρινείς φωτογραφίες και βίντεο

  Εξασφαλίζει ευκρινείς φωτογραφίες και βίντεο. Όταν ο αισθητήρας εικόνας εντοπίσει απώλεια ευκρίνειας, η λειτουργία αυτόματης εστίασης προσαρμόζει ξανά γρήγορα το φακό χωρίς να είναι απαραίτητη η χειροκίνητη προσαρμογή. Τώρα ακόμα πιο γρήγορα χάρη στο νέο αλγόριθμο εστίασης αποκλειστικά από την Philips.

 • Ο φακός ευρείας γωνίας περιλαμβάνει περισσότερα άτομα στο καρέ βίντεο

  Ο φακός ευρείας γωνίας και υψηλής ποιότητας από γυαλί σάς προσφέρει μεγαλύτερο οπτικό πεδίο. Ο φακός ευρείας γωνίας λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί και ένας φωτογραφικός φακός ευρείας γωνίας, ενώ περιλαμβάνει περισσότερα άτομα στο πλαίσιο χωρίς απώλειες στην ποιότητα της εικόνας.

 • Pixel Plus 2 για μεγαλύτερη λεπτομέρεια, βάθος και ευκρίνεια

  H κάμερα διαδικτύου με Pixel Plus 2 θα σας προσφέρει πάντα φυσική, ευκρινή εικόνα και απίστευτες λεπτομέρειες, χάρη στον επεξεργαστή Pixel Plus 2 - μια πρωτοποριακή τεχνολογία τηλεοπτικής απεικόνισης που εφαρμόζεται σε PC video και αυξάνει τον αριθμό των γραμμών και των pixel αποδίδοντας την καλύτερη δυνατή εικόνα.

 • Δύο ενσωματωμένα μικρόφωνα για στερεοφωνική ακουστική χωρίς ηχώ

  Κάντε τη φωνή σας να ακούγεται φυσικά σε καθαρό στερεοφωνικό ήχο. Τα δύο ενσωματωμένα κατευθυντικά μικρόφωνα και η κατοχυρωμένη τεχνολογία δέσμης ήχου της Philips δημιουργούν μια εικονική ζώνη χωρίς θορύβους και ηχώ. Μεταδίδεται μόνο η φωνή του χρήστη και όλοι οι υπόλοιποι ήχοι ελαχιστοποιούνται.

 • Ακύρωση θορύβου και μείωση ηχούς για βέλτιστη ποιότητα ήχου

  Αυτή η εκπληκτική τεχνολογία μείωσης θορύβου περιορίζει το θόρυβο περιβάλλοντος και βελτιώνει την ευκρίνεια της ομιλίας τόσο σε ήσυχα όσο και σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Περιορίζει επίσης την ηχώ για να σας ακούει πιο καθαρά ο συνομιλητής σας.

 • Κάλυμμα για προστασία του φακού από σκόνη και γρατζουνιές

  Είναι η πρώτη κάμερα διαδικτύου που ενσωματώνει προστατευτικό κάλυμμα φακού εξαρχής. Προστατεύει τον υψηλής ποιότητας γυάλινο φακό πέντε στοιχείων από σκόνη και γρατζουνιές όταν ταξιδεύετε.

 • Έξυπνο κλιπ που προσαρμόζεται σε όλες τις οθόνες φορητών υπολογιστών

  Αυτή η κάμερα διαδικτύου στερεώνεται με ασφάλεια στην οθόνη του φορητού σας υπολογιστή χάρη στο έξυπνο, εύκαμπτο κλιπ που εξασφαλίζει εύκολη προσάρτηση σε κάθε φορητό υπολογιστή.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: