Κάμερα διαδικτύου

  Κάμερα διαδικτύου

  Εξαιρετική, ζωντανή σύνδεση με εικόνα

  Η SPC1000NC σας παρέχει σύνδεση υψηλής ποιότητας με φίλους και την οικογένεια. Η εικόνα υψηλής ανάλυσης και ο καθαρός και φυσικός ήχος σίγουρα θα τους καταπλήξει. Θα νομίζουν ότι βρίσκεστε στο ίδιο δωμάτιο. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Εξαιρετική, ζωντανή σύνδεση με εικόνα

 • Προσθέστε το δικό σας διασκεδαστικό λογότυπο για προσαρμογή της ιστοεκπομπής σας

  Προσθέστε το δικό σας διασκεδαστικό λογότυπο για προσαρμογή της ιστοεκπομπής σας

  Δώστε προσωπικό ύφος στην ιστοεκπομπή ή τα ιστολόγιά σας προσθέτοντας το δικό σας διασκεδαστικό λογότυπο. Αυτό το ειδικό λογισμικό σας δίνει τη δυνατότητα να εισαγάγετε μια μικρή εικόνα σε οποιαδήποτε γωνία του βίντεο ροής, όπως ακριβώς εμφανίζονται και τα λογότυπα των τηλεοπτικών καναλιών στην τηλεόρασή σας.

 • Αλλάξτε το φόντο σας

  Αλλάξτε το φόντο σας

  Αντικαταστήστε το πραγματικό φόντο σας και ξεγελάστε τους φίλους σας κάνοντάς τους να πιστεύουν ότι βρίσκεστε κάπου αλλού! Μπορείτε να μετακινήστε και να συνομιλείτε κανονικά, ενώ το λογισμικό γεμίζει αυτόματα το φόντο πίσω σας. Υπάρχουν 15 υπέροχα θέματα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε ή μπορείτε ακόμα να φορτώσετε και να προβάλλετε το δικό σας αγαπημένο φόντο.

 • 5 megapixel για εξαιρετική ποιότητα εικόνας

  Με αυτή την τεχνολογία μπορείτε να έχετε φωτογραφίες 5 ΜΡ υψηλής ποιότητας, κατάλληλες ακόμα και για την εκτύπωση εικόνων υψηλής ανάλυσης σε μέγεθος αφίσας. Με την ειδική βελτίωση λογισμικού αποκτάτε 2 ΜΡ επιπλέον για παρεμβληθείσα ροή βίντεο.

 • Φυσική εμπειρία χάρη στο βίντεο στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο

  Δημιουργήστε ζωντανά βίντεο πλήρους κίνησης με 60 καρέ το δευτερόλεπτο. Ενδείκνυται για chat με βίντεο με φίλους ή για παρακολούθηση του σπιτιού υψηλής ποιότητας.

 • Ψηφιακό ζουμ 5x για εκπληκτικές κοντινές λήψεις

  Αυξήστε και μειώστε το ζουμ για να καδράρετε τέλεια την εικόνα σας. Ρυθμίστε το ζουμ από το μενού της οθόνης ενώ κοιτάτε την εικόνα και φέρτε την ακριβώς εκεί που θέλετε.

 • Γυάλινος φακός ακριβείας για ευκρινέστερη εικόνα

  Ευκρίνεια και καθαρότητα. Ο γυάλινος φακός ακριβείας εγγυάται υψηλή ποιότητα εικόνας για όλες τις εφαρμογές - από φωτογραφίες μέχρι την ανταλλαγή μηνυμάτων βίντεο. Οι φακοί διαθέτουν ειδική επικάλυψη για εκτεταμένη ωφέλιμη ζωή και προστασία από φθορές και συγκέντρωση σκόνης.

 • Ο φακός ευρείας γωνίας περιλαμβάνει περισσότερα άτομα στο καρέ βίντεο

  Ο φακός ευρείας γωνίας και υψηλής ποιότητας από γυαλί σάς προσφέρει μεγαλύτερο οπτικό πεδίο. Ο φακός ευρείας γωνίας λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί και ένας φωτογραφικός φακός ευρείας γωνίας, ενώ περιλαμβάνει περισσότερα άτομα στο πλαίσιο χωρίς απώλειες στην ποιότητα της εικόνας.

 • Η ανίχνευση προσώπου ακολουθεί αυτόματα το πρόσωπό σας

  Το λογισμικό κορυφαίας τεχνολογίας της φωτογραφικής μηχανής εντοπίζει αυτόματα το πρόσωπό σας και μετακινεί τον φακό προς την κατεύθυνση που κινείστε. Παραμένετε στο κέντρο της εικόνας ακόμα κι αν μετακινείστε κατά τη διάρκεια μιας βιντεοσυνδιάσκεψης. Σας δίνει την ελευθερία να εκφράζεστε και να συνομιλείτε φυσικά.

 • Ενσωματωμένο ψηφιακό κατευθυντικό μικρόφωνο για καθαρό ήχο

  Το κατευθυντικό μικρόφωνο εστιάζει στη φωνή σας δίνοντάς σας τη δυνατότητα να μιλάτε κανονικά χωρίς να χρειάζεται να πλησιάζετε το μικρόφωνο. Έτσι μειώνεται αυτόματα ο θόρυβος περιβάλλοντος και εξασφαλίζεται πιο φυσικός ήχος.

 • Συναρπαστικά πλαίσια και εφέ

  Ξαφνιάστε τους φίλους σας τοποθετώντας γύρω από το πρόσωπό σας ένα από τα δέκα θεματικά πλαίσια που ταιριάζει στη συνομιλία κάθε φορά. Ή διασκεδάστε τους με τα ειδικά εφέ τα οποία μπορούν να προβάλουν την εικόνα ως αρνητικό φωτογραφίας, ανάγλυφη ή ακόμα και παραμορφωμένη.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: