Ηχεία πολυμέσων 2.1

  Ηχεία πολυμέσων 2.1

  Εντυπωσιακός ήχος και στυλ

  Η φοβερή εμπειρία των 100W (MPO) του συστήματος ηχείων SPA9300 είναι τώρα δική σας χάρη στα τουίτερ τύπου Mylar και το ξεχωριστό γούφερ με πηνία οδήγησης 6 επιπέδων που δίνουν βάθος σε κάθε νότα. Το κομψό περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι βελτιώνει την απόδοση.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Εντυπωσιακός ήχος και στυλ

 • Δυναμική ενίσχυση μπάσων - Το πιο βαθύ και πλούσιο μπάσο που έχετε ακούσει

  Δυναμική ενίσχυση μπάσων - Το πιο βαθύ και πλούσιο μπάσο που έχετε ακούσει

  Η πρωτοποριακή τεχνολογία παρέχει απίστευτα βαθύ και πλούσιο μπάσο από συμπαγή ηχεία. Με τη δυναμική ενίσχυση των μπάσων τονίζονται οι χαμηλές συχνότητες της μουσικής σας, σε όποια ένταση και αν ακούτε - σιγά ή δυνατά – με το πάτημα ενός κουμπιού!

 • Τεχνολογία ενίσχυσης των μπάσων με έλεγχο στάθμης

  Η μοναδική σχεδίαση του υπογούφερ παράγει πολύ πιο βαθύ και πλούσιο μπάσο. Αν ούτε αυτό δεν σας φτάνει, μπορείτε να ρυθμίσετε μόνοι σας τη στάθμη των μπάσων.

 • Οδηγός γούφερ 6 επιπέδων - για μεγαλύτερη ενίσχυση μπάσων

  Ενισχυμένα πηνία οδήγησης ανεβάζουν τα μπάσα στο maximum και δίνουν βάθος σε κάθε νότα.

 • Τέλειο σύστημα για MP3, PC, τηλεόραση, CD και πολλά άλλα

  Συνδέστε τα ηχεία σας με όλες τις συσκευές σας. Καταπληκτικός τρόπος για να ακούσετε μουσική από MP3 player, υπολογιστή, τηλεόραση, CD, DVD και όλες τις συσκευές πολυμέσων.

 • Μοναδική απευθείας είσοδος MP3 στο τηλεχειριστήριο

  Χάρη στην μοναδική απευθείας είσοδο MP3 στο τηλεχειριστήριο, μπορείτε εύκολα να ακούσετε μουσική από το MP3 player σας. Απλώς συνδέστε την έξοδο ήχου του MP3 player στην υποδοχή 3,5 χιλ. στο τηλεχειριστήριο και απολαύστε τη μουσική σας.

 • Τουίτερ κατασκευασμένα από mylar για ήχο υψηλής πιστότητας

  Η μοναδική κατασκευή των διπλής μορφής, θολοειδών τουίτερ από mylar διασφαλίζει μια εκπληκτική απόδοση ήχου. Η μουσική ζωντανεύει και οι ταινίες ακούγονται όπως πρέπει, με την τέλεια αναπαραγωγή ολόκληρου του φάσματος των υψηλών συχνοτήτων.

 • Σχεδίαση & βάση από ανοξείδωτο ατσάλι - υψηλή απόδοση με στυλ

  Το κομψό περίβλημα και η βάση των ηχείων είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι για μεγαλύτερη αντοχή και οπτική απόδοση του προϊόντος. Ένας κομψός τρόπος ενίσχυσης της εξαιρετικής απόδοσης των ηχείων σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: