Ηχεία USB για notebook

  Κορυφαίος ήχος

  Παίζουμε υπέροχη μουσική, φωνητικά και soundtrack! Απλώς συνδέστε μας στο notebook και θα σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία ακρόασης, ζωντανεύοντας τη μουσική και τους ήχους σας. Με την πρακτική διαχείριση καλωδίων, έχετε και μια τακτοποιημένη επιφάνεια εργασίας! Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Κορυφαίος ήχος

 • Βύσμα USB για ισχύ

  Βύσμα USB για ισχύ

  Χάρη στην πρακτικότητα plug-and-play, το καλώδιο USB συνδέεται απευθείας σε οποιαδήποτε θύρα USB και το notebook το αναγνωρίζει αυτόματα ως συσκευή μαζικής αποθήκευσης USB.

 • Είσοδος ήχου για εύκολη, φορητή αναπαραγωγή μουσικής

  Είσοδος ήχου για εύκολη, φορητή αναπαραγωγή μουσικής

  Κάντε μόνο μία απλή σύνδεση και απολαύστε όλη σας τη μουσική από τις φορητές συσκευές και τον υπολογιστή σας. Απλώς συνδέστε τη συσκευή σας στην είσοδο AUDIO-IN (3,5 χιλ.) του σετ ηχείων Philips. Με τους υπολογιστές, η σύνδεση συνήθως γίνεται από την έξοδο ακουστικών. Μόλις ολοκληρώσετε τη σύνδεση, μπορείτε να απολαύσετε ολόκληρη τη μουσική σας συλλογή απευθείας σε ένα σετ ηχείων κορυφαίας ποιότητας. Η Philips απλώς προσφέρει πολύ καλύτερο ήχο.

 • Πλούσια μπάσα

  Αυτό το ηχείο υπολογιστή της Philips προσφέρει καλή ποιότητα ήχου και μια πλούσια εμπειρία μπάσων από ένα σύστημα κουτιού ηχείου.

 • Απολαύστε μουσική, παιχνίδια, ταινίες και online βίντεο

  Ο ιδανικός σύντροφος για φορητούς υπολογιστές και netbook, ώστε να μπορείτε να αναπαράγετε μουσική και βίντεο πολυμέσων με εξαιρετική ποιότητα ήχου.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: