Ασύρματος προσαρμογέας πολυμέσων

  Ασύρματος προσαρμογέας πολυμέσων

  Ασύρματη αναπαραγωγή ταινιών από το PC στην τηλεόραση

  Απομακρυνθείτε από το PC. Τώρα, μπορείτε να απολαύσετε μουσική, φωτογραφίες και βίντεο ψηφιακής μορφής όπως πρέπει.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ασύρματη αναπαραγωγή ταινιών από το PC στην τηλεόραση

Στείλτε ταινίες, μουσική και φωτογραφίες στην ΤV

 • Παρακολουθήστε ταινίες που έχετε κατεβάσει άνετα στην τηλεόρασή σας

  Πραγματοποιήστε λήψη και αποθήκευση ταινιών στον υπολογιστή σας και παρακολουθήστε τις από την άνεση του καναπέ σας στο σαλόνι, χωρίς να χρειάζεται να γράφετε τις ταινίες που έχετε κατεβάσει σε CD ή DVD. Άμεση πρόσβαση και έλεγχος στα δάχτυλά σας.

 • Υποστηρίζει φορμά βίντεο WMV, DivX και Xvid

  Αποθηκεύστε τη συλλογή βίντεο και τις ταινίες που έχετε κατεβάσει στον υπολογιστή σας σε ένα από τα πολλά υποστηριζόμενα φορμά βίντεο. Στη συνέχεια, πραγματοποιήστε αναπαραγωγή στην τηλεόρασή σας. Υποστηρίζεται η αναπαραγωγή φορμά βίντεο MPEG1, 2, DivX, Xvid και WMV. Για αναπαραγωγή HD WMV απαιτείται ενσύρματη σύνδεση ethernet.

 • Μεταφορά μουσικής υψηλής ποιότητας από τον υπολογιστή στο ηχοσύστημά σας

  Μεταφέρετε μουσική υψηλής ποιότητας από τον υπολογιστή σας στο ηχοσύστημα και ακούστε αρχεία μουσικής αποθηκευμένα στον υπολογιστή από το ηχοσύστημα. Επιλέξτε τραγούδια από τη συλλογή μουσικής σας βάσει καλλιτέχνη, άλμπουμ ή είδους.

 • Ακρόαση διαδικτυακού ραδιοφώνου χωρίς τον υπολογιστή σας.

  Προσθέστε περισσότερους ραδιοφωνικούς σταθμούς στο τρέχον ηχοσύστημα πραγματοποιώντας απευθείας σύνδεση στο διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης στο Internet.

 • Υποστηρίζει φορμά μουσικής WMA, WMA-DRM και MP3

  Αποθηκεύστε τη συλλογή μουσικής σας τα τραγούδια που έχετε κατεβάσει στον υπολογιστή σας σε ένα από τα πολλά υποστηριζόμενα φορμά ήχου. Στη συνέχεια, πραγματοποιήστε λήψη στο ηχοσύστημά σας. Υποστηρίζεται αναπαραγωγή φορμά μουσικής WMA, WMA-DRM και MP3

 • Παρακολουθήστε το slideshow φωτογραφιών HD στην τηλεόρασή με τους φίλους σας

  Καθίστε στον καναπέ σας και παρακολουθήστε τις φωτογραφίες των διακοπών σας με ολόκληρη την οικογένεια και τους φίλους σας.

 • Προβάλλετε τις φωτογραφίες σας στην τηλεόραση ενώ αυτές είναι αποθηκευμένες στον υπολογιστή

  Απολαύστε τις συλλογές φωτογραφιών σας στην τηλεόραση ενώ αυτές είναι κεντρικά αποθηκευμένες στον υπολογιστή σας.

 • Καθαρές και λεπτομερείς φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας στην LCD TV

  Χρησιμοποιήστε την είσοδο τηλεόρασης υψηλής ευκρίνειας στην LCD TV για προβολή καθαρών και λεπτομερών ψηφιακών φωτογραφιών. Το προϊόν απαιτεί σύνδεση βίντεο συνιστωσών για αναπαραγωγή υψηλής ευκρίνειας.

 • Φιλική εγκατάσταση βήμα προς βήμα για γρήγορη εκκίνηση.

  Η εγκατάσταση του προγράμματος είναι εύκολη χάρη στη φιλική προς το χρήστη προσέγγιση βήμα προς βήμα. Στην οθόνη της τηλεόρασης, μπορείτε να δείτε όλα τα απαιτούμενα βήματα για την εγκατάσταση του προϊόντος.

 • Αυτόματες ενημερώσεις νεότερων εκδόσεων λογισμικού

  Το προϊόν μπορεί να αποκτήσει νέα και βελτιωμένη λειτουργικότητα με την ενημέρωση του λογισμικού. Θα ελέγξει μέσω μιας ευρυζωνικής σύνδεσης στο Internet για τη διαθεσιμότητα νέων εκδόσεων λογισμικού. Μπορείτε εύκολα να αποφασίσετε εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε την ενημέρωση και να απολαύσετε ακόμη περισσότερες λειτουργίες.

 • Πρόσβαση στο περιεχόμενο πολλών υπολογιστών στο σπίτι σας

  Είναι δυνατή η πρόσβαση σε περιεχόμενο πολυμέσων από πολλούς υπολογιστές στο σπίτι σας. Το πρόγραμμα Media Manager λειτουργεί με πολλούς υπολογιστές, ακόμη και με παλαιότερους. Έτσι, με ένα προσαρμογέα μέσων μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο πολυμέσων διαφορετικών υπολογιστών. Δεν χρειάζεται να αντιγράφετε τα αρχεία σας σε άλλο υπολογιστή.

 • Λιγότερη ακαταστασία. Με την ασύρματη σύνδεση δεν απαιτούνται τρύπες στον τοίχο.

  Μια ασύρματη σύνδεση των 2,4 GHz μεταξύ πομπού και δέκτη σημαίνει ότι δεν χρειάζονται καλώδια ούτε τρύπες στον τοίχο.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: