Ασύρματος προσαρμογέας πολυμέσων

  Ασύρματος προσαρμογέας πολυμέσων

  Εμπλουτίστε το σύστημα Home Theater

  Το SL400i σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε μια τεράστια συλλογή περιεχομένου πολυμέσων (μουσική, φωτογραφίες & ταινίες) από τον υπολογιστή ή απευθείας από το Internet στο σύστημα Home Theater που έχετε στο σαλόνι σας. Η καλύτερη θέση στο σπίτι σας.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Εμπλουτίστε το σύστημα Home Theater

με πολυμέσα από PC & Internet

 • Απολαύστε ασύρματα πολυμέσα PC στο σαλόνι σας

  Το προϊόν είναι συνδεδεμένο σε τηλεόραση ή στερεοφωνικό σύστημα. Πραγματοποιείται μια ασύρματη σύνδεση ανάμεσα στον υπολογιστή και το προϊόν. Η πλοήγηση στα περιεχόμενα πολυμέσων PC στην τηλεόραση και το στερεοφωνικό σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη χρήση του τηλεχειριστηρίου.

 • Το ασύρματο PC link άμεσης πρόσβασης συνοδεύεται από προσαρμογέα USB WiFi

  Μια πανέτοιμη λύση εάν δεν διαθέτετε ασύρματο δίκτυο. Συνδέστε τον παρεχόμενο ασύρματο προσαρμογέα USB στον υπολογιστή σας. Συνδέστε το δέκτη στην τηλεόραση ή/και το στερεοφωνικό σας. Ο ασύρματος προσαρμογέας USB συνδέει τώρα τον υπολογιστή σας στο προϊόν δέκτη σας.

 • Πρόσβαση σε online μουσική, ταινίες, φωτογραφίες & παιχνίδια

  Απολαύστε πρόσβαση με ένα πάτημα σε online μουσική, τρέιλερ ταινιών, βίντεο μουσικής, συλλογές φωτογραφιών και παιχνίδια Internet στην τηλεόραση και το στερεοφωνικό σας. Μπορείτε να απολαμβάνετε απρόσκοπτη ροή περιεχομένου πολυμέσων Internet χωρίς να χρειάζεται να λαμβάνετε πρώτα τα αρχεία στον υπολογιστή σας και χωρίς ακόμα να τον ενεργοποιείτε. Απαιτείται σύνδεση ευρείας ζώνης στο Internet.

 • Με δυνατότητα αναβάθμισης μέσω Internet για ενημερωμένο προϊόν

  Αυτόματη λήψη νέων χαρακτηριστικών, λειτουργιών και φορμά πολυμέσων από το Internet απευθείας στη συσκευή σας μέσω σύνδεσης ευρείας ζώνης.

 • Λειτουργία μέσω οθόνης χωρίς ενεργοποίηση της τηλεόρασης

  Επιλέξτε αρχεία ήχου χωρίς να ενεργοποιήσετε την τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας μια οθόνη LCD με την ίδια δομή πλοήγησης μενού όπως εμφανίζεται στην τηλεόραση.

 • Ασύρματη επικοινωνία RF βασισμένη στο πρόγραμμα ανοιχτού προτύπου IEEE802.11

  Με το πρότυπο WiFi δεν είναι απαραίτητη η εγκατάσταση καλωδίων ανάμεσα στους υπολογιστές, τα περιφερειακά του υπολογιστή και τον εξοπλισμό ήχου/εικόνας που βρίσκονται σε διαφορετικά δωμάτια.

 • Το UPnP επιτρέπει την επικοινωνία διάφορων συσκευών μεταξύ τους

  Το UPnP (Universal Plug and Play) αναφέρεται σε ένα πρωτόκολλο δικτύου που επιτρέπει την επικοινωνία διάφορων συσκευών μεταξύ τους. Οι συσκευές που μπορούν να αναπαράγουν συγκεκριμένο περιεχόμενο (φωτογραφίες, αρχεία ήχου ή εικόνας) μπορούν να εμφανιστούν στο δίκτυο και να συνδεθούν με χώρους αποθήκευσης δεδομένων που διαθέτουν αυτά τα αρχεία. Τότε, είναι δυνατή η ανταλλαγή ενός αρχείου και εσείς απολαμβάνετε μια άψογη εμπειρία ψυχαγωγίας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: