Ακουστικά με Noise Canceling

  Ακουστικά με Noise Canceling

  Λιγότερος εξωτερικός θόρυβος 75%

  Αποκλείστε τον εκνευριστικό περιβάλλοντα θόρυβο και απολαύστε ανενόχλητοι τη μουσική σας - με αυτά τα ακουστικά με περιλαίμιο που καταργούν δραστικά το θόρυβο έως και 75%. Ιδανικά για χρήση σε αεροπλάνα και τρένα

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Λιγότερος εξωτερικός θόρυβος 75%

Ενεργή ακύρωση θορύβου

 • Τα συμπαγή ηλεκτρονικά μέρη εξαλείφουν τον εξωτερικό θόρυβο κατά 75%

  Η έξυπνη τεχνολογία μείωσης θορύβου παρέχει δυνατότητα ακρόασης σε χαμηλότερα επίπεδα έντασης ακόμα και όταν βρίσκεστε σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Αφαιρεί τις χαμηλές συχνότητες, ώστε να απολαμβάνετε απαλή μουσική σε αεροπλάνα, τρένα και παρόμοιους χώρους χωρίς να ακούτε ενοχλητικά βουητά από το υπόβαθρο. Στην πραγματικότητα, η τεχνολογία δημιουργεί μια ίση αλλά αντίθετη κυματομορφή ως προς στον ήχο, η οποία καταργεί τον ανεπιθύμητο θόρυβο.

 • Μαλακά επικαλύμματα αυτιών για άψογη εφαρμογή και τέλειο ήχο

  Τα επικαλύμματα αυτιών είναι πολύ μαλακά και "αγκαλιάζουν" τα ηχεία γύρω από τα αυτιά για τέλεια εφαρμογή & εξαιρετικό ήχο. Νιώθοντας ελάχιστη πίεση, μπορείτε να φοράτε τα ακουστικά με άνεση για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

 • Ρύθμιση 3 θέσεων για προσωπικά προσαρμοσμένη εφαρμογή

  Η δυνατότητα ρύθμισης 3 θέσεων διασφαλίζεται από έναν ιδιαίτερα εύκαμπτο άξονα που επιτρέπει πλήρη περιστροφική κίνηση 360 μοιρών και από ένα ελαστικό κλιπ αυτιού 3 θέσεων. Αυτό επιτρέπει την τέλεια τοποθέτηση του περιλαίμιου στα αυτιά σας για ατελείωτες ώρες άνεσης και ασφάλειας.

 • Εύκαμπτα ελαστικά κλιπ αυτιού για άνετη και ασφαλή εφαρμογή

  Τα ελαστικά κλιπ αυτιού παρέχουν αντιολισθητική προσαρμογή για εξαιρετικά ασφαλή και άνετη εφαρμογή, διασφαλίζοντας τη σταθεροποίηση των ακουστικών για ατελείωτες ώρες άνεσης. Ιδανικά για αθλητικές δραστηριότητες.

 • Λεπτά και ελαφριά χειριστήρια για προσαρμογή της λειτουργίας & της έντασης

  Στο καλώδιο των ακουστικών υπάρχει ένα εξαιρετικά λεπτό χειριστήριο που σας επιτρέπει να προσαρμόζετε άνετα την ένταση και να ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε τη λειτουργία ακύρωσης θορύβου. Μια φωτεινή ένδειξη λειτουργίας σάς υπενθυμίζει επίσης να απενεργοποιείτε το προϊόν όταν δεν χρησιμοποιείται, για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

 • Το καλώδιο 1,2 μέτρων είναι ιδανικό για χρήση σε εξωτερικό χώρο

  Καλώδιο με ιδανικό μήκος για να έχετε την ελευθερία να τοποθετείτε τη συσκευή ήχου όπου θέλετε.

 • Το καλώδιο μονής πλευράς μειώνει το μπλέξιμο και βελτιώνει την άνεση

  Το καλώδιο συνδέεται από τη μία μόνο πλευρά, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο μπλεξίματος και απλοποιώντας την περιέλιξη του καλωδίου προς αποθήκευση.

 • Προσαρμογέας για σύνδεση σε σύστημα ψυχαγωγίας αεροπλάνου

  Χρησιμοποιήστε τα δικά σας ακουστικά για να ακούσετε το σύστημα ψυχαγωγίας της πτήσης. Ο μετασχηματιστής απλά μετατρέπει τα τυπικά διπλά μονοφωνικά βύσματα σε στερεοφωνική υποδοχή ακουστικών.

 • Μετασχηματιστής με ακροδέκτες 3,5 - 6,35mm για κάθε συσκευή ήχου

  Με αυτόν το μετασχηματιστή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ακουστικά σας στον εξοπλισμό, με βύσματα 3,5 ή 6,35 mm, για μεγαλύτερη επιλογή συσκευών ήχου.

 • Συμπεριλαμβάνεται μπαταρία για να χρησιμοποιήσετε το προϊόν σας αμέσως

  Δεν χρειάζεται να αγοράσετε μπαταρίες για να αρχίσετε τη χρήση. Απλά τοποθετήστε τις συμπεριλαμβανόμενες μπαταρίες και ξεκινήστε!

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: